Helvetes dag!

Va på skapligt humör när jag kom till jobbet idag, e ju trots allt fredag. Men det varade inte så jävla länge. Är ta mej fan irriterad varenda jäkla dag nu för tiden. Är nog den här stan som gör mig tokig! Måste härifrån NU! Så tänker ta mej fasen börja planera Dalslandsflytten på allvar. Sen får karln göra som han vill, flytta med eller ej. Här tänker då fan inte jag bo. I en liten jädra lägenhet. Den är iofs renoverad o fin som bara den, men så liten. Och sen är garaget totalt värdelöst. Det bor en jävla kärring i trappuppgången bredvid som är totalt jävla störd. Hon har garage till sin äckliga lilla bil, men det använder hon inte. O parkera kan inte slynan, ställer sig på 2 rutor, så det inte får plats så många bilar som ska få plats. Funderar på att ringa nån bärgare som bärgar bort biljäveln. Blir förbannad varje gång jag ser den. Super gör hon dessutom, så hon är nog inte ens kapabel till att köra bil. Idiotkärring...usch!!

Vad ska man hitta på ikväll då? Ska upp tidigt imorgon o tvätta, så får ivf inte bli för vilt festande. Hehe! Kanske träffa Matilda en sväng!! =D Får se vad karln har för planer när han kommer hem. Mickes kusin o hans sambo frågade oss om vi ville komma dit i helgen o käka kräftor, men vart aldrig något bestämt. Jag äter ju iofs inte kräftor, men kan ju dricka öl! =P
Får väl se vad det blir.

Igår åt vi taco med quornfärs! Riktigt nice! =) Var mycket godare än köttfärs, o mkt mer lättätet. *tummen upp* Blev lite quornfärs över så får väl ta o göra en lasagne på det i helgen! =)

Nu är det dags för min dagliga Full-On stund! =)

// Cattitude!

Tvättstugan...

Snuttebubben har vart ledig idag, och har varit så duktig o tvättat hela förmiddagen, medan jag jobbade. Nu är snart vår tid slut, hade mellan 07.00 och 14.00. Men ska tvätta på lördag igen. Så med andra ord blir det en lugn fredagkväll iaf! =) Skönt det. Kanske skulle ta en sån där tvätt o röjar helg! Få lite fint här hemma! Har massa prylar som vi egentligen borde sätta ut på annons, finns ingen mening med att de ligger här o skräpar.

Har vart på Arbetsförmedlingen idag o träffat min arbetsförmedlare. Diskuterade flytten till Dalsland en hel del. Finns massa möjligheter. Flyttningsbidrag exempelvis.. Om någon av oss får jobb där uppe, så betalar AF en flyttfirma för att köra upp grejerna. Eller så betalar de 18,50:- per mil om man väljer att köra upp det själv! Bara hoppas någon av oss får jobb där uppe då! =) Skall börja söka lite. Finns dock inte så många just där huset ligger, men i Ed finns det lite mer! =)

Måla lite idag då kanske. Hjälpte Mickes kusin o hans tjej i sommar att måla deras hus. Och är pyttelite kvar att göra, så tänkte ev dra o göra det sen. E ju uppehåll idag, lika bra att passa på då. =)

Well...dags att plocka in lite shit i diskmaskinen!


// Cattitude!

Sovdags snart...

Är galet trött nu... Satt uppe lite för länge igår. Så ikväll blir det tidigt i säng!! Ska slänga mig i soffan här nu, o se om det går någe bra på TV:n! =) Sen blir det till o sova!

Natti natti!

// Cattitude!

Burr!!

Regnet bara öser ner, o har gjort det hela dagen. Usch! Skönt att vara inne! Micke är iväg o tvättar ett tak...hehe! Tycker ju regnet borde ta hand om det, men! =P Han lär ju bli ännu sämre nu. Har vart ute i detta busvädret hela dagen! Är dags för honom att hitta nåt nytt jobb tror jag. Stod i Corren idag om företaget han jobbar på...=S Att de förbjuds med omedelbar verkan av Arbetsmiljöverket att utföra takarbeten. De kom ut till ett tak när de var o jobbade, och de hade ingen ställning eller så. Är väl någon granne i området som stört sig på det. Och det är ju faktiskt rätt bra egentligen. Bra att ha något att falla emot. Men ivf så får de utföra takarbeten om de har ställning! Men det är ju inte smart att jobba på ett sådant företag kanske.

Sitter här med en kopp kaffe nu. Har precis ätit det äckligaste som finns... Findus färdiglasagne... Blääh! En gång aldrig mer. Fick slänga halva. Smakade verkligen faan. Och det vart ju inte bättre av att jag skulle kryddda lite, med vitlökspulver. O det kom huur mycket som helst. Gillar iofs vitlök, men det där vart lite överdrivet. Hehe!

Imorrn åker min söta syster till Turkiet. Mamma o pappa e där oxå, har vart där en vecka. Så syrran åker ner o e med dem sista veckan. Önskar jag kunde följa med också. Vill bort från detta gråa tråkiga väder. Men har ju fasen inte råd, o ingen kattvakt..=(

Var jobbigt som bara den att dammsuga arkivet idag. E ju en jädrans massa hyllor att flytta hit o dit på...men det gick! Allt går bara man vill! =D

Får ev åka o hämta snutteplutten sen när han slutat...fan! Vill inte ge mig ut! Hans chef får fan se till att köra hem honom! E ju inte mitt problem.. Vill dock va snäll emot Micke...så han inte behöver gå hem i regnet. Men får som sagt hoppas att hans chef kör hem honom!

Jahopp...ta en dusch kanske!
Later!

// Cattitude!

Macintorsk...

Vad fel det blir att sitta på en Windowsburk när man normalt sett kör Mac. Usch å fy! Har använt Windowsburkar hela mitt liv, men switchade för lite mer än ett år sedan. Det är bland det bästa jag gjort! Har blivit en riktig Macintorsk!! Allt är så självklart o logiskt, till skillnad från Windows, som bara är krångligt o helt värdelöst. XP är ju iaf bättre än Vista, för Vista suger verkligen rejält. Enda vettiga i Vista är den nya sökfunktionen, mer Mac-style! Nä, jag lär aldrig gå tillbaka till Windows igen. Sitter dock på en Windows-burk just nu. Funkar en liten stund, sen blir jag förbannad! =D


Åh! Hoppas älskling kommer hem snart. Pratade med honom för en timma sedan, då skulle de o måla några vindskivor, sen skulle han nog komma hem!! =) Myspys!! Vad skulle jag göra utan min underbara karl? =) Han är den absolut snällaste o vackraste människa som finns på denna jord!! Utan dig är jag inte hel hjärtat! <3
Det är så synd om honom.. De tidigare flickvännerna har vart otrogna o allmänt sviniga. Hur fan kan de bete sig så? Han som är så perfekt liksom. Inte för att det är okej att va otrogen eller svinig mot nån överhuvudtaget. Men mot honom av alla? Man kan ju inte få någon bättre liksom! En sak är säker...Jag har hittat mannen i mitt liv, och jag skulle aldrig vara otrogen mot min snutteplutt. Jag har ju redan den bästa!! =)

Hmm...sitter här o studerar mitt tangentbord... ett svart Logitech-tangentbord.. Dammigt som fan... =S
Men en sak som är rätt skumt, eller egentligen inte...men det är bara mina knasiga tankar...
På svart yta så är dammet vitt... O på vit yta är det svart... Fast beror väl på att dammet i själva verket är grått... Men tittar jag då på den gråa hyllan här så är det oxå vitt... =P Hyllan är iofs mörkgrå...då måste dammet vara ljusgrått...eller??

Jag måste få tummen ur o köpa en HDD snart! Är så kräsen o vill bara ha en WD. Men samtidigt vill jag ha en som går att stänga av, alltså med en on/off knapp på. Jaa, löjligt jag vet.. Men det är bara nåt jag hängt upp mig på. Min WD MyBook har ingen sån knapp, o den startar o stänger av sig med datorn, hur störande som helst. Hittade ivf en disk som hade en sådan knapp, en Trekstor. O va jag förstod så skulle det sitta en WD disk i dessa. Men måste kolla upp det rejält. =D Annars får jag väl försöka leva utan on/off knappen, o i så fall blir det nog en WD Elements! De kostar ju inte mer än 599:- för 500 GB! =) Vilka problem man har...helt sjukt vilket jävla materiell värld vi lever i. Mycket skulle nog egentligen vara lättare utan alla prylar man dagligen använder och tror att man verkligen behöver. Men e ju ändå svårt när man är van vid att ha det på ett visst sätt, att helt plötsligt vara utan alla de där prylarna.

Vädret är ju helt underbart idag! Borde passa på att sola, snart kommer ju hösten. =( Buuhuu! Depp-perioden. Har alltid blivit så deprimerad på hösten. Och lär väl bli det även i år. Fast lite mysigt kan det ju vara ändå. Mysiga höstpromenader med min älskling! Nääe...jag tänker inte bli deprimerad denna hösten. Skall försöka att inte vara en sån bitter-fitta! Utan istället tänka på allt myspys!

Wiiiee, nu loggade min söta Sofia in! Gud va jag saknar henne! Vi hade det såå roligt ihop innan jag flyttade! Gled runt i min über coola Forrrd! =P Hehe! Skapligt galna vi var. Måste ta o hälsa på henne snart!! Min tokiga lilla flicka! =) Hehe...vi hatade varann första gången vi träffades...=P Men när vi snackat lite så blev vi hur tajta som helst! =)

Well...ska ta o prata lite med gumman här nu!

// Cattitude!


Ny vecka...nya möjligheter!!

Måndag igen då...helgerna går så fort jämt. Iofs låg jag i soffan hela dagen igår o hade sjukt ont i huvudet. =(
I lördags var vi nere hos Angelica o Per, ett par som bor här i huset. De festade lite, så jag Micke o vår andra granne Jimmy gick ner en sväng! =) Var faktiskt riktigt trevligt! Men som vanligt fick lilla jag i mig för många öl, och mådde väl som jag förtjänade igår.

Fredagen var lugnare, Micke kom hem först kl 21. Tog bara nån öl var, sen gick vi o lade oss. Stackars karl som får slita så. Hoppas verkligen han hittar nåt nytt ställe snart, för det där funkar inte. Och så är han för snäll, säger ju aldrig ifrån. Iofs fick han iaf en platta öl i fredags...det är ju alltid något! Dock ingenting om man ser hur många timmar han slitit.


Sitter här med en kopp kaffe nu, och ska ta o greja lite tänkte jag. Men det är fint väder så jag är lite sugen på att gå ut o sätta mig en stund! Vad skönt det är att bara jobba till 12 på dagarna! Hade jag inte jobbat, så hade jag förmodligen sovit till 12. =P Var inte så sugen på att gå upp imorse, men var ju tvungen. O sötnosen hade fixat kaffe o mackor! =)


I morgon är det städning som gäller på Arkivet. Det är dags för styrelsemöte på kvällen, och då måste det vara rent o fint. Så imorrn blir det till o dammsuga! Kul att göra nåt annat ibland också, o inte bara sitta med pappershögar och datorn! Tar väl iofs inte 4 timmar att städa av, så blir endel pappersjobb med. Har ca 90 brev som skall skickas ut till olika föreningar.

Tänkte jag skulle räkna lite på vad köksrenovering o så i Dalsland skulle gå på. Pratade med far min i lördags, och han sa att vi skulle lösa det! Så skall se vad jag hittar, och även kolla upp ny toalettstol, duschkabin o handfat. Samt lite golv o så!! =)

Weeeii....nu borde snart mitt manikyrset komma! =) Det blir nice!! Piffa upp naglarna lite! 
Vår katt är koko...Varje gång jag målat naglarna vill han fram o lukta på nagellacket. Han blir skitnyfiken så fort han känner lukten. Konstig kisse! Men vackrast i världen!! =)

Nähepp, om man skulle få lite gjort då!!
Later!


// Cattitude!


Dumma väder...

Har suttit ute o solat lite, men sen gick solen i moln o det vart kyligt som bara den. Och nu regnar det... =S
Är väl iofs bra på ett sätt, för då kanske Micke får sluta lite tidigare! Saknar min prins ju!!
Vad ska man hitta på ikväll då...?! Selina o Chrille ville ha me oss till Pariserviken.. Men frågan är om vi orkar det. Är ju inte bra från förkylningshelvetet än. Och så verkar inte vädret allt för lovande heller. Så vi får se!

Nu ringde gubben... Hans chef sa att de som kunde skulle köra till kl 8 ikväll...fy fan säger jag bara!
Men min karl kommer hem tidigare än så! Hade vart skillnad om han fick betalt för allt jävla slit. Men det får han ju inte!
Så fuck it!! =D

E skapligt sugen på att ta en öl, men vill inte än... Vill ha hem min karl först. Jobbigt om något skulle hända eller så. Corsan som han har till jobbet kan ju krångla eller va fasen som helst!

Well, ska ta o plocka ur diskmaskinen här. Och fixa iordning lite tänkte jag!!
Later!

// Cattitude!

Äntligen helg!!

Helt underbart med helg! Inte behöva ställa några jävla klockor på morgonen! O bara dricka öl o slappa med min karl!
Det har jag längtat efter!!! Inte göra ett skit, inte träffa en jävel! Wonderbart!

Usch...är skapligt irriterad... Micke har vart iväg sen 7 imorse o jobbat...de lägger ett jävla tak.
O han lär få slita länge idag... Jävla utnyttjande alltså. Han ska liksom bara göra sina jävla fyra timmar.
Men sen säger han ju aldrig ifrån heller, så han får väl skylla sig själv egentligen. Gaaahh!
Men kul för honom o komma hem sent en fredag...o vara grinig över dittan o dattan.

Bläääh för livet ibland. Önskar det kunde vara 2012 nu! Hoppas att hela jorden utplånas då. Eller i alla fall mänskligheten!
Vi är ju trots allt bara parasiter. Så som jag o min karl längtar efter 2012, så lär väl inget hända. Vad fan ska man då se fram emot? Ska bli underbart, om vi nu flyttar vill säga, att bo på landet för sig själv!! Bara ha massa underbara djur på gården! Det är livet det!

Var lat idag o tog min älskade S60 till jobbet...men fan va ja inte kan köra bil i mina nya skor.. De är skitjobbiga att köra med. O mina andra skor jag haft i massa massa år har pajat..  Det är hål under dem. Så använder jag dem pajar jag strumporna, plus att det blir riktigt obehagligt när det regnar.

Nähepp...nu ska jag gå ut o sola en stund! Får ju passa på...snart kommer hösten! =S

// Cattitude!

Förbannad idag...

Stackars min lilla karl, han får slita som ett djur med takläggning, trots att han är dyngsjuk. =( Regnar till o från också, så han blir ju blöt stackarn.. Hoppas det börjar ösregna igen, så de inte kan fortsätta!! Höhö!

Jobbade länge idag...eller, länge o länge, men längre än vad jag brukar göra. Var hemma strax innan 2. Hade lite timmar att ta igen! Blir samma imorrn tror jag! Om jag orkar. Måste ta mig till Borensberg också o köpa kattmat. Orkar nog inte det idag. Vill bara sitta här nu o gå igenom lite Full-On!

Har äntligen fått tag i min arbetsförmedlare o sagt att vi kanske snart flyttar.
Och snackade med far min nyss ang Dalsland också...så förhoppningsvis blir det till att börja med lite smårenoveringar när min farbror flyttar ut! Är lite som måste fixas med en gång! =)
Önskar bara allt kunde va helt 100% bestämt...skulle va så skönt att lämna denna skithåla!! Börja ett helt nytt underbart liv med mina 2 älsklingspojkar på landet!! <3
Men där uppe blir det nog en till katt, en svartsilvrig somaliflicka tror jag! Om vi inte tar någon stackare från ett katthem!! Kan ju ta både och iofs! =D

Well, nu ska jag lyssna igenom lite här o fixa o dona!
Later!

// Cattitude!

Wohoo!!!

Nu är jag såå lycklig!! Har mailat med en snubbe ifrån det stället i Dalsland där vi eventuellt ska bo. Och det funkar med bredband där!! Yeeyyh så underbart! Tele2 is the shit!! =) Hoppas nu bara att det löser sig med jobb o allt däruppe! =)
Jag vill flytta NUUU! =D Känns dock lite träligt mot min farbror, men han har ju ändå valt att flytta. Bara hoppas han inte ångrar sig, då får vi väl dela på huset! =)
Weeii...ett helt hus att renovera och inreda! Kommer dock kosta en hel del, men får ju ta lite i taget. Och stallet måste renoveras lite med! =D

Allt är så bra nu känns det som...har köpt en bra bil, en S60, dock med lilla motorn men va fan! =P
Och nu har vi chansen att få ett helt hus att bo i!! Jag, min underbara sambo och söta lilla Nicky-pojken! =)
Åh! Jag är så glad så jag inte ens känner av den här jädra förkylningen! =D

Kommer sakna min Fiii massor om vi flyttar...men jag vet att vi alltid kommer ha kontakt ändå! =)
O vi kan ju liksom hälsa på varann...typ...rätt ofta!! =D   Eller hur baby? ;)

Lyssnar på favoritlåten: Sesto Sento vs. Dna - Dance To The Beat! Och blir ju inte mindre glad då direkt!!
Fy fasen va Sesto är bra!!

Well...skall slänga mig i soffan en stund innan det är sovdags.
Natti!


// Cattitude!

Sådär ja!

Mailat runt till lite olika nu för att kolla om det finns någon möjlighet till bredband där uppe! =D Så nu är det bara att hålla en tumme! Vore skapligt pissigt om inte flytten blir av pga att det ej funkar med bredband. Visst ett par veckor kan jag väl överleva utan, men inte hur länge som helst. Well...de jag mailat till hör väl av sig så småningom!
Nästa steg är att prata med min arbetsförmedlare! Och se vad hon kan hjälpa mig med!

Jag vet ju en som lär stortrivas där uppe iaf.. Lilla Nicky! Varje gång vi åker ner till mina föräldrar så blir han helt förändrad. Han blir så himla lycklig, får ju ett helt hus på 3 våningar att springa i. Är dock inte lika stort i Dalsland, men är ju ändå som en ganska normalstor villa! Blir åtminstone mer utrymme än i en lägenhet på 47 kvadrat...hehe!!
Och en kattgård skall byggas till lilleman också!

Tänkte jag skulle sluta röka nu...känns som det är ett väldigt smart val. Det är dyrt och farligt! Bara hoppas Micke lägger av med rökningen också, försvårar ju för mig om han fortsätter eftersom vi bor ihop. Det är dags för honom. Han har rökt i nästan 20 år! =O
Jag opererade ut en visdomstand i februari, och första dagen rökte jag bara 2 eller 3 bloss. Sedan flera dagar i rad efter det tog jag max en cigg. Skulle slutat då.. Men nej då, dumma jag festade till det på en fredag och då försvann förståndet. Så återigen stod jag där med cigg efter cigg i handen. Usch va korkat av mig!
Men men, det är ju lätt att vara efterklok!

Ska ta o fixa lite här!!


// Cattitude!

Tisdag...

Har vart o jobbat mellan 8 och 12, sen kom Micke o hämtade mig. Käkade lite lunch o sen åkte vi o handlade på Maxi.
Nu sitter vi här vid varsin dator, som vanligt! Datorer är våra liv!! Min största fasa med flytten är att det kanske inte går att få bredband där ute i skogen...så tänkte jag skulle maila runt och fråga lite olika.
Utan bredband tror jag inte vi klarar oss. Vore mardrömmen för oss datanördar! =P
Tycker ändå att något borde funka där uppe, men får se som sagt!!

Pratade med min far igår, och nu har min farbror skrivit på kontrakt till en lägenhet. Och han får tillgång till den 1/9, sen behöver han väl lite tid på sig och få ut allt han skall ha med sig o så...!!
Och min karl hade möte på Arbetsförmedlingen idag, och pratade om flytten lite. Han får hjälp av dem att hitta något där uppe!! Det ultimata vore ju att vi båda jobbar i Norge, är ju så nära till norska gränsen! Men vad som helst duger ju så länge!
Det är så himla kul!! Har alltid drömt om att bo där uppe, och hela mitt liv vetat om att jag någongång kommer bo där.
Trodde bara inte det skulle bli så här tidigt i livet! =D Och det blir ju billigare att bo i huset än vad det är att bo här i lägenheten!

Usch, imorgon blir det till att gå upp tidigt. Hjärtat börjar jobba kl 7, och det är lika bra att jag går upp då med. Annars försover jag väl mig.. Är så sjukt morgontrött. Och imorgon får jag inte komma försent. Arkivet är öppet för allmänheten på onsdagar.

Nä...nu ska jag tjata lite på min karl, så han ringer datorbutiken ang en hårddisk!!
Later!

// Cattitude!

Filmkväll!

Idag har jag inte gjort ett skit...Sofie stannade över natten, o vart lite för mycket vin o öl.
Har mått illa hela dagen. Men nu börjar det bli bättre. Vaknade av att Sofie o Nicky kom in i sovrummet...
Fiii ville åka till Ubbes o köpa frukost! Så vart en stor god blandmacka för min del! =D
Och så tog vi lite kaffe här hemma! =)

Min karlstackare e toktrött idag..blev inte många timmars sömn inatt..o så jobbade han till typ 17.30. =(
Så nu blire mys i soffan, skall se Meet The Spartans! Hoppas den är bra!!


// Cattitude!

Yeah!

Kanske blir en mysig kryssning med min älskling snart! Han började kika på kryssningar förut!
Kul o komma iväg lite...! Bara hoppas vi får kattvakt i så fall! Men har ju en väääldigt söt o snäll svärmor! =)

Nu är min lilla ängel Sofie på väg hit också! Hon glömde sitt vin här i fredags, o ska hämta det!
Får se om hon stannar över natten, eller om hon åker hem igen! Vi ska ju upp o jobba imorrn, men spelar ju ingen roll om hon sover här för det! Bara trevligt att ha henne hos oss!! =)

Fasen vilken söt katt vi har!! =D
Han är så sjukt duktig med alla kommandon jag lärt honom...
Sitt, high five, sitt fint, vacker tass och stå! Han klarar alla hur bra som helst!! =) *stolt mamma*

Va härligt det är när man städat...!! Har slitit som bara den här idag. Så nu är det rent o fint! ;)
Inte vardagsrummet dock...prylar överallt...men får ta det i veckan! Jobbar ju bara halvtid, så slutar kl 12 varje dag!
Riktigt nice!

Well, dags att stänga ner här nu!!

// Cattitude!

Deppig..

Är riktigt deppig idag...vet inte riktigt varför..
Kanske för att helgen är slut? Kanske inte?
Sitter o lyssnar på "radio shit" för första gången på länge...finns många bra låtar jag lyssnade mycket på förr.
Har så mycket minnen till vissa låtar. Som när jag o min underbara syster rockade loss galet!! Saknar dig sis!
O mina gamla vänner hemifrån...Marcus, Sofia..kan ni inte komma hiiit!?

Trivs inte här! Visst har jag fått helt underbara vänner i stan, Puss till mina små gullungar!! <3
Men vill bort från Motala NUU! Och riktiga vänner finns ju kvar, även om man bor långt ifrån varann!
Det är lustigt vad man gör för kärleken...har bott i en stad där jag verkligen inte trivs i 3 år nu..
Får hoppas att min snutteplutt klarar att flytta från stan!!

Just nu lyssnar jag på Perrra, eller Asshunter som han även kallar sig!! =D
Han är sjukt duktig på att göra musik! Kan göra allt från dansbandsmusik till goa!!
Och min karl utvecklas sjukt mycket varje dag i sitt musikskapande...nu har han fått kontakt med en snubbe som bor i Afrika....
De skall göra en collab... O denna snubben har vart med på en VA skiva med kända Psygrupper! =D Yeah! Grattis älskling!! Han har fått massa beröm av denna snubben...och det är ju hur kul som helst!

Började städa lite i köket förut...ska snart ta o fortsätta med det. Är ju så sjukt skönt när det är rent!
Bara att det är så tråkigt att städa.. Roligare att sitta vid datorn o lyssna på skön musik! =)
Men någon måste ju städa, och det blir jag. Karln är heelt inne i sitt musikskapande!

Näee...e lika bra jag sätter igång, blir väl aldrig gjort annars.
Later!

// Cattitude!

Full-On och öl!

Imorse när jag vaknade mådde jag inget vidare.
Drack lite för många öl igår tror jag...=P
Var ju i Varamon med Selina o Chrille.
Gjorde upp eld o satt o drack öl o hade det riktigt mysigt!
Sen kom Sofie förbi också...hon var överlycklig!! =D
Hennes karl kommer hem i veckan, han o ett par kompisar har vart på Vuuv Festival i Tyskland, och är nu på Boom i Portugal! Rejjjv rejjjv!!! =D

Sofie körde ivf...så hon släppte av Selina o Chrille hemma, o hakade sedan på mej o Micke hem...
Drack lite vin o sov här i natt! =)
Myyspys med min gumma!!
Nu är hon o jobbar, o ja väntar på att hon ska komma hem o höra av sig! =)

Gaaah...e såå trött nu...
Har vart nere på gården här o grillat med min snutteplutt! =)
Så kom ett par som bor här i huset ner o tjöta lite skit!! Trevligt som attan!!
Sen när vi kom upp fixade Micke jordgubbar o vaniljvisp!! Inte helt fel!

Har vart seg som bara den hela dagen...
Gick in vid 1 tiden till stan...köpte lite fler öl...och den promenaden va sjukt jobbig.
Va varmt...o tror vi båda hade lite feber, så va bra kämpigt. Men hem kom vi! =)
Selina o dem festar o ville att vi skulle komma dit, men känner oss inge vidare så stannar nog hemma.
Slappa lite framför TV:n, om det går något bra!
Annars får man väl leta fram någon skojig film.

Köpte Spendrups Bright Brew igår...de var riktigt goda!
Brukar alltid köpa Fem Komma Tvåan. Men karln ville testa något nytt! Bra val hjärtat!! <3
Gick inget bra på TV:n ju...vad ska man slänga på för film då? Nåt roligt vill jag se.
Älskar komedier!! Superhero Movie var riktigt klockren. Har sett den 3 gånger..=P

Lyssnar just nu på Silent Scream vs. Toxical - Swarama (Analyzer vs. Digital Tribe Remix)!!! Den är sjukt bra!
Vad skulle jag göra utan min älskade PsyTrance?
Många blir stressade av Psy...men inte jag!! Samtidigt som jag kan bli på galet partyhumör o bara rocka galet, kan jag även sova till denna underbara musik. Sitter ibland och lyssnar på gammal musik, sådant jag lyssnade på förr..
Alltså vanlig "radio-shit". Funkar en stund...men vips så har jag proppat playlisten full av Full-On!
Absoluta idolerna är Sesto Sento!! Vibe Tribe, Talamasca, Jaws Underground, Indra o Holymen är också bland de bästa!! =)
Injections senaste platta va jäkligt bra oxå!!

Nähepp...nu är det soffan som gäller!

Natti!

// Cattitude! Full-On <3

Hemma...

Hemma från jobbet nu...
Har dock vart hemma en stund...fixat o donat lite!
Sitter här o tar en öl o mår allmänt dåligt..
Har iaf fått köpt Bromhexin mot hostan...så nu ska här sovas i helgen!!

Stod o rökte nyss, o då kom min lilla katt fram o tittade på mig och jamade högt...
Såg hans lilla söta tunga, o kom återigen att tänka på den stackars katt jag skrev om tidigare.
Usch, tänk va den stackaren måste lidit.
Mår dåligt som fan över det.. Önskar att jag aldrig sett eller läst artikeln.. =(

Även det här med sommarkatter är ju sjukt...hur tänker folk?
Varför är de inte mer rädda om djuren?
Djur är ju det vackraste vi har på vår planet!!

Är medlem i Djurens Rätt, och hoppas att många fler kommer gå med där också!
Synd om de små stackarna!!

Well, nu måste jag släppa det ämnet en stund...
Har blivit lite lugnare än vad jag var imorse, och vill inte flippa igen..

Jeffla bromhexin hjälper inte...=(
Hostar fortfarande...o whiskyn e slut...
Iofs har Micke en 4,5 liters flaska står...men är nästan synd att öppna den...hehe!
Så får klara oss med öl!

Takida o Backyard Babies spelar här ikväll...i parken...
Funderar på om vi ska dra till Varamon o "tjuvlyssna"...hehe!
Betalar fan inte 250 spänn när man inte gillar mer än ett par låtar...
Då åker jag heller på någon PsyFestival i Tyskland eller Portugal o betalar 500:- för 5 dagars festival, med ALLA grupper man gillar! =D

Nähepp...nu äre dags o fixa till sig lite...

Later!

// Cattitude!

Fy fan!

Idag är jag så otroligt förbannad, irriterad o ja...hatisk helt enkelt...
Dels har ja inte sovit speciellt många timmar inatt...hostar så jävla mycket så jag inte kan somna..
Så jävla irriterande så det finns inte...hela den här jävla dagen förstörd.
Usch, vill bara gå o lägga mig o aldrig mer vakna!

Sen när ja kommer till jobbet o kikar in på aftonbladet.se blir jag både TOKFÖRBANNAD och jävligt ledsen.
Nån idiotisk människa i denna värld har klippt av tungan o gjort ett hål genom huvudet på en stackars katt.
Hur fan kan man göra något sådant??
Här är länken för den som vill läsa...ingen trevlig läsning dock.. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3104549.ab
Usch...jag hoppas verkligen något hemskt händer med sådana människor som gör så mot djur.
Djuren är ju det mest värdefulla på denna planet, iaf enligt mig.

Jag värderar djur mycket högre än människor.
Människor är ju bara parasiter...som förstör allting.
Vår planet, eller DJURENS planet, är ju helt förstörd pga oss människor.
Tycker det är tragiskt att alla djur ska behöva lida pga att vi människor ska bli nöjda med allt.
Ex. pälsjackor o sån shit...varför tortera och döda stackars djur, för att en människa ska gå runt i dess päls?
Sjukt och framförallt vidrigt.
Visst, jag äter ju iofs kött...än så länge...men kan inte påstå att jag tycker om det.
Ska köra på veggie produkter istället...! Funkar bättre för mig, blir inte så äcklad av det!

Usch...kan inte fatta det där med den stackars katten.
Tänk om nån hade gjort så mot min katt...jag hade letat hela mitt liv efter den jäveln som gjort det.
Och vad jag hade gjort när jag träffade denna vidriga människa skall vi inte ens gå in på.
Undrar jag vad polisen kommer göra åt saken...?
Måste väl gå att spåra sådant på något vis? I detta jäkla kontrollsamhälle.
Djurplågeri är miljoner gånger värre än misshandel av människor.
Människorna kan försvara sig.

Usch o fy...kan hålla på hur länge som helst.. Blir verkligen mer o mer hatisk mot människor.
Vill egentligen inte hata dem, men det finns ju så många idioter i denna värld.
Och då syftar jag framförallt på dessa jävla djurplågare.
Läste en annan dag på aftonbladet.se om några idiotungdomar som spelade fotboll med en IGELKOTT...
Hur i h*lvete kan man ens komma på tanken att göra sådana hemska saker med djur, som dessa exempel jag tagit upp?

Lägger ner här nu...innan jag ballar ur helt galet här.
Synd att slå sönder något här på kontoret.

// En förbannad Cattitude!!

Seg dag...

Usch, har mått riktigt dåligt idag.
Hostar sönder min hals helt galet.
Skulle egentligen träffat Fiii gumman idag, men orkade inte!
Förlåt Fiii! =(
Får ta o dricka vin så fort jag blivit lite bättre!! ;)

Min älskade karl slapp jobba idag.
När hans chef ringde o skulle hämta upp honom så hörde han hur dålig Micke va.
Så han fick va hemma! Skönt för honom!
Han behöver vila upp sig!
Men jag däremot har vart o jobbat.
Så jobbigt var det, hostade hela tiden...Och så skulle jag flytta om massa kartonger för att få in nya kartonger.
De måste stå i ordning, de har olika beteckningar...exempelvis A:1.15, och efter den skall då alltså A:1.16 komma!
Hajjaru?? =D
Var ivf ett jäkla slit med det, och satt ner på huk o skrev den nya hyllplatsen på arkivförteckningen.
Och varje gång jag reste mig upp så svartnade det för ögonen, och surrade i hela kroppen.
Höll på att ramla ihop flera gånger...
Jävla låga blodtryck...=S

Well...nu skall jag nog slänga mig i soffan med mina 2 älsklingar här! Micke o Nicky! =)
Sen blire sängen...upp o jobba imorrn igen!

Natti!

//Cattitude! Full-On! <3

Full-On!!

Sitter o poppar Full-On galet här nu...
O min älskade sambo gör sin egen musik! =D
Sitter i varsin del av rummet med hörlurar på oss! Skapligt sociala vi är! =D
Indras nya album rockar!!
Jag blir tokig av PsyTrance! Finns inget som får mig på så bra humör som min älskade musik! *stomp stomp*

Ska snart ta en dusch...sen blir det sängen...
Börjar ju jobba klockan 8 imorgon...Puuuh!
Jag är verkligen ingen morgon-människa...sover gärna länge..
Fast, iofs....är det något kul som väntar dagen efter kan jag vakna upp hur tidigt som helst, o vara tokpigg!
Jag och min karl, Micke, skulle till Arkösund för ca 1 månad sedan....då vaknade jag upp bakfull, men pigg som attan vid 6 på morgonen! =O

Hmm....är hungrig....
Kanske skulle ta något att äta...
Provade Quorn filéer i lördags....SHIT va goda de var...!
Blir mer sånt för min del! Har väldiga problem med kött.
Äcklas av det, sitter o tänker på vad jag äter...blääh! Stackars djur! =(
Så nästa gång provar jag Quorn färs...ska göra lasagne eller tacos med Quorn tänkte jag! =D
Blir nog mumma! =)

Well, nu vart ja tokhungrig här...
Så blir till o käka lite...ta en dusch o sen blir det sängen!

Natti!

// Cattitude!

Bläääh..!

Har precis blivit bra från en jädrans förkylning...
Så börjar det om från början igen...typiskt!
Både jag o min karl har hostat som bara den i 2 dagar här nu.. =(
Men men...det går ju över nångång får man väl trösta sig med!
Gäller ju att se allt från den ljusa sidan! ;)

Usch, nu började det regna...hoppas min karl är på väg hemåt.
Otäckt om han är uppe på ett tak o jobbar när det blir blött o halt. *orolig flickvän*

Har en jobbig pisse som klättrar på mig, och tjatar...hehe!!
Han är underbar vår lilla somali!
En viltfärgad kille på 4 år!
Somali är verkligen en helt underbar kattras...mer hund än katt.
Nicky som vi kallar honom kan lite tricks som jag lärt honom!
Men han är fortfarande under utbildning.
Är jätteroligt, för han är så villig att lära sig.

Har egentligen massor att göra, men känner att jag inte orkar.
Lägenheten ser ut som ett bombnedslag, måste ta tag i det snart...

Imorrn kanske det blir vin med min lilla Fiii...=)
Bara hoppas jag mår skapligt.

Nu kommer snart älskling o hämtar mig tror jag.
Handla lite, sen blir det slappa i soffan! =D

Sätta på någon bra Full-On skiva!!
Ååhh...finns det nåt bättre än Full-On?

// Cattitude     The Full-On Freak! <3

Jahopp!

Då ska även jag ge mig in i bloggvärlden då!
Vet dock inte hur bra det kommer gå, om jag orkar osv..
Men det är sånt som märks!

E väl lika bra att dra igång!! =D
Idag vart det strömavbrott i hela Motala, well...delar av Motala iaf! Så jag slutade jobbet redan vid halv 10.
Jobbar på ett arkiv här i stan!
Kunde inte göra något där, vi har kort för att komma in i olika rum osv, och eftersom strömmen gick så kunde jag ej komma in någonstans.
Så det var bara att packa ihop o gå hem!

Så nu sitter jag här och lallar lite.
Väntar på att min underbara sambo ska höra av sig.
Han är iväg och jobbar, men tänkte han skulle komma hem o luncha med mig!
Så tråkigt att äta själv ju..

Har bott i Motala i lite över 3 år nu..
Flyttade hit när jag träffade min prins! <3
Trivs dock inte i denna stad, och förhoppningsvis flyttar vi härifrån snart!
Blir i så fall hus på landet! Helt underbart!

Fyy vad jag vill ha semester...
Har dock precis kommit tillbaka till jobbet efter 6 veckors ledighet...
Man blir fort bortskämd... Var otroligt jobbigt första dagen...
Som tur var så regnade det som bara den när jag började, då kändes det iaf lite lättare.
Men ivf så vill jag ha mer ledigt. Är såå sugen på att dra utomlands med min karl. En vecka eller två.
Sol, bad o kalla öl! Mumma!!
Men det är mycket som stoppar det... Pengar...kostar ju ändå en del att åka iväg, man vill ju lyxa till det lite!
Och sedan är det ju katten då...hitta kattvakt är inte alltid det lättaste.
Så får väl stanna här hemma i regnet.

Dags för en kopp kaffe och ett bloss här nu!

Later!

// Cattitude!     Full-On <3

Välkommen till min nya blogg!