Rubrik

Här hade jag visst en blogg! Den hade jag nästan (än en gång) glömt bort.
 
Ok.. Update, om nu nån bryr sig.. =)
 
Det har hänt en del sen sist kan jag upplysa om i alla fall..
Jag var, som så många gånger förr, impulsiv (!!!).. Sa upp mig från min anställning på dammsugar-tjofräset, det jobbet sög ju ändå. ;D Hoppade på ett nytt jobb. Så nu jävlar är Catten i försäkringsbranchen!
Behöver ni hjälp med den biten, bara hojta till, så ser jag till att ni får kontakt med nån som kan det, för det kan då fan inte jag. Herrejisses, det är en djungel alltså..
MEN, min far (som för övrigt är delägare i detta bolag) gick från att jobba som mentalskötare till att bli försäkringsnisse, så då kan väl för fan jag gå från dammsugar-försäljare till att bli försäkringsbrutta! Oh Yäää!
 
Det känns bra på nya jobbet. Jag trivs, men det är mycket att lära. Det jobbigaste av allt är nog veckopendlingen. En eloge till min kära sambo att han klarat av att veckopendla i 4 år nu. Jag är trött på det efter bara 3 månader. Tanken är ju att vi ska flytta till Västergötland, nånstans, på lagom avstånd från Lilla Edet, där mina föräldrar bor. Är ju så van nu att ha dem en bra bit bort, o då funkar det inte att flytta för nära dem, så de helt plötsligt kan stå utanför o bjuda in sig själva på en kopp kaffe.
 
Nu hör jag sängen ropar på mig här, så vi säger så!
Tillbaks om ett år eller nåt. =P