Snuskig fantasi!

Fjärdeklasslärarinnan fröken Lund frågade sin klass:
- Vilken mänsklig kroppsdel ökar sin storlek med tio gånger när den blir stimulerad?
Lilla Lisa ställde sig upp och skrek:
- Du borde inte ställa sådana frågor till fjärdeklassare! Jag ska berätta detta för mina föräldrar och de kommer att berätta det för rektorn och du kommer att bli AVSKEDAD!
Fröken Lund ignorerade henne och frågade klassen en gång till. Lilla Lisa stod med öppen mun och sa:
- Nu kommer du allt att få stora problem!
- Är det någon som kan svaret? frågade fröken Lund till klassen.
Till slut reste sig Patric upp, tittade sig nervöst omkring och sa:
- Är det pupillen i ögat, fröken?
- Helt rätt, Patric!
Sedan vände hon sig till Lisa och sa:
- Och för dig, min lilla flicka, så har jag tre saker att säga: Ett, du har snuskig och osmaklig fantasi. Två, du har inte gjort läxan du skulle ha läst till idag och tre, en dag kommer du att bli mycket besviken!

Grattis till mig!

Jag försvann igår.. Lovade ju en fräckis. Men det kommer en idag! ;) Blev att gå till Fabriken. Ett nytt uteställe här i stan. Zandra och hennes karl hade fribiljetter, så vi kom in gratis. Tur det.. För jag hade aldrig velat betala för den skiten. Såå kasst ställe. Dålig musik och massa fulla jobbiga människor. Näe usch.. Nu ska jag aldrig gå ut på krogen igen. Never!
Men var iaf kul att träffa Zandra o hennes karl! Men hade hellre vart kvar hemma hos dem! Vet ju att jag inte trivs på krogen, så var väl korkat att gå ut öht. Men men.. Har ju ivf sett stället nu.

Nu är inte jag 23 längre.. Eller..joo.. Fram till klockan 13.54.. Men efter det är jag 24 år gammal.. Shit.. Dags att göra något av livet kanske.
En sån här fick jag av min underbara karl! Självklart en rosa! ;)

Den är hur bra som helst! =D Me like alot!
Så fick jag pengar av honom och ett par skitsnygga hotpants med en döskalle på! =P
Älskar min gubbe mest på denna jord! =) <3

Ska ta och fixa lite här nu, svärmor kommer ikväll! =)
Men slänger ut en fräckis senare..så håll utkik! ;)

Huvudvärk

Var lite tyst här igår.. Höll på o städade hela dagen. Nu är det rent som bara den!! =D Micke åkte o hämtade mina föräldrar vid halv sex. Så tog vi några öl här hemma och lite glögg! Och pepparkakor med ädelost! =) Sen gick vi ut o käkade. Blev en sväng till Wetternmagasinet. Var riktigt schysst där. Har aldrig varit där förut. Så det var kul att prova! Och efter det gick vi till Shippers och tog några öl! Träffade ett skitroligt par där inne som vi snackade med!  Min karl hade varit i killens lägenhet o fixat något med jobbet. =) Sen följde vi med mamma o pappa till deras hotell och tog ännu en öl. =P Lilla Cat var ganska vinglig när vi gick hem sen. Hehe! Och huvudet värker idag, men får ju skylla mig själv. Hade ivf hur roligt som helst igår!! =)

Wiiiee... Fick Christina Aguileras nya parfym av min syster och hennes kille. Den är såå god! Springer runt här i mitt rena hem och luktar gott som bara den! ;) Och av mamma o pappa fick jag pengar och en mascara o läppglans! =)

Blir att åka till mina föräldrar den 19/12. Nu är det bestämt! Så Liseberg på fredagen och sen julmat o grejer på lördagen! =D Myspys deluxe! =)

Nu ska jag vila huvudet en stund, sen ska jag gräva fram nån bra fräckis! Glömde ju bort det igår igen.. Eller...hade inte riktigt tid.. Satt inte vid datorn alls igår. Inte likt mig.. tillbringar all min lediga tid vid datorn ju! =D
Well...hörs senare! =)


Städ- och tvättdag. =(

Idag är det städ- och tvättdag hos oss! =) Måste få ordning på röran tills imorgon då mina föräldrar kommer! Karln har börjat fixa med en av alla datorer han har står här i vardagsrummet. Så får hoppas han blir klar med det så vi får undan skiten. Går ju inte att städa normalt när det är prylar överallt.

Wihuu! Jag slapp träffa äckelgubben på arkivet idag! Han kom aldrig förbi, som jag trodde han skulle göra! Så nu kanske jag slipper träffa fanskapet igen! =D Ska ju hjälpa dem att hålla öppet på onsdagarna mellan 9 och 11. Men då brukar jag inte vara ensam, så då är det lugnt! =)

Nu har jag fått rätt kod till tankkortet också! Det var helt fel som stod på brevet som jag fick med. Inte en siffra rätt. Så ska försöka ta mig iväg sen och tanka upp bilen. Behöver åka och handla lite med. Och eventuellt lämna vår Opel Corsa hos Mickes plastfar. Avgassystemet håller på att lossna. Suck! Då går det ju åt massa pengar där också. Men, det är smällar man får ta!

i förmiddags när jag var på arkivet så snackade jag med min karl i telefon. Han satt och kikade på utlandsresor. Jag har tjatat på honom sen vi kom hem från Lanzarote i December 2005 att jag vill utomlands igen, men han har inte velat det. Men nu verkar även han vara sugen på det. Så hoppas att vi drar iväg en vecka någon gång runt jul nu! =) Är ju egentligen korkat att lägga pengar på en resa när vi behöver alla pengar till renovering. Men man måste ju unna sig något ibland! Iofs unnar man sig väl något när man renoverar med, på sätt och vis. Men en resa hade suttit fint nu! Koppla av lite, sola och bada. Men vi får se!

Är såå sugen på att slänga upp min fina ljusstake idag eller imorgon, men vet inte om jag ska vänta till på söndag. Har ni tagit fram ljusstakar eller något sådant än?

På tal om ljusstakar så kom jag att tänka på en söt lampa..
Hehe, tycker den är skitcool! =)


Nähepp, om jag skulle ta och börja med städning och allt då!
Hoppas ni har det bra! Hörs lite senare! <3

Lill-lördag!

Hej på er! =)
Har vart iväg hela dagen o fixat i Mickes mormors lägenhet! På vägen hem skulle jag tanka Smarten tänkte jag. Fick ju med mig tankkort och kod från Stockholm. Men koden var fel. =/ Så måste maila till chefen o få rätt kod. Är helt förälskad i den lilla bilen! Den är så sjukt underbar att köra och löjligt lättkörd! Lovar, ska fixa bild på den!

Sitter o kikar lite på Roomservice. Åhh! Blir ju så sugen på att börja renovera! =) Men får väl börja lite smått efter jul.. Eller under julen. Både jag och karln är ganska mycket lediga då! Oh! Blir nog att åka till mina föräldrar helgen den 19 - 21/12! =) Gå på Liseberg på fredagkvällen och sen käka julmat o grejer på lördagen! =) Mysigt ju! Kul att fira jul med syrran o hennes kille också! Även om det inte blir på just julafton. Spelar inte mig någon större roll! Bara kul att vi samlas o umgås lite!

Nu har jag bara 4 dagar kvar som 23-åring.. Och om 2 dagar kommer mamma o pappa på besök!! =D Blir att gå ut och käka något gott på fredagskvällen. Sen åker de ju hem ganska tidigt på lördagen igen. De skulle iväg på något med en god vän till dem! Sen på lördag ska vi förmodligen hjälpa till med flytt och så. Och på kvällen blir det nog mys med min karl. Sen på söndag kommer lilla svärmor på kvällen! =D Kanske skulle ta karln o katten med mig o åka till något mysigt ställe mellan lördag o söndag! Kul att komma bort från Motala!

Well...ska glo lite på Efterlyst här.
Hoppas ni har en underbar kväll! =)

Äckelgubbe!

Äntligen hemma! Va iväg vid 1 och besiktade om bilen! Nu funkade handbromsen som den skulle! Sen släppte Micke av mig i stan, så städade jag arkivet och han åkte till sin kusin och hämtade vinterdäck! Sen hem o käkade lite. Och vid 5 va jag på styrelsemötet.

Blir så irriterad. Det är en gubbe i styrelsen som är lite halväcklig. Han kommer ofta in o pratar när jag sitter på kontoret. Och han skall alltid lägga en arm på mina axlar, och en gång blockerade han dörren för mig när jag skulle gå och kramade mig. Jag har så svårt för sådant där. Han menar säkert inget illa, men jag blir äcklad och rädd. Sist han kom in så började vi diskutera just det.. Han märkte att jag inte gillade när han kramade mig. Vart stel som en pinne och drog mig ur hans armar. Och jag sa klart och tydligt till honom att jag inte gillade närhet från karlar förutom från min pojkvän! Han verkade fatta då. Men idag på mötet så svansade han efter och lade armen på min axel igen. Jag blev stel och flyttade på mig så han höll på o ramla, han fick ta tag i väggen...hehe! Och hela tiden ställde han sig nära mig när vi var och kikade på arkivets nya förråd alla i styrelsen, jag flyttade mig och han flyttade efter. Sen gick 2 damer i styrelsen ut ifrån förrådet och resten stod kvar o snackade.. Jag gick ut till de 2 damerna som gått iväg, och då ropar denna gubben till de andra att det var dags att börja mötet. Så sprang han efter mig. Lade armen på min axel en gång till. Som tur var satt jag långt ifrån honom på mötet! Sen när mötet var slut slängde jag på mig jackan fort som fan, o sa hejdå till allihop. Han står självklart o blockerar utgången och försökte krama mig igen. Drog mig ur greppet ännu en gång o pep iväg fort så in i helsike!

Tidigare idag skickade han ett sms och frågade om jag kunde komma 45 minuter innan mötet började och hjälpa honom att hämta en jävla kaffevagn. Sa att jag skulle se om jag hann. Men sen ringde jag en annan på arkivet o frågade om hon skulle dit tidigare, och det skulle hon! Så jag messade honom o sa att han får hjälp av henne istället! Puuuh! Tur jag slapp det.

Vet inte om det är jag som är fjantig, för jag tror som sagt inte att han menar något illa med det. Men samtidigt tycker jag inte att man gör så. Framförallt inte när jag så tydligt visar att jag har problem med det, och t.o.m har sagt att jag inte gillar det. Jag skall ju inte behöva vara rädd för att han ska titta in när jag är där och jobbar liksom. Men det är jag ju. Tror inte att han skulle göra något hemskt så, men jag vill inte att han försöker krama mig och jag vill inte ha hans jävla arm på mina axlar!

Well.. slutar ju där snart! Kör bara imorgon och på torsdag, sen är det finito! Imorgon är jag inte ensam där, så då är det lugnt. Men torsdag kan jag ge mig fan på att han kommer förbi. Suck!

Är det jag som är fjantig, eller är det han som är äcklig?

God morgon!

Skulle egentligen gått upp klockan 7 idag. Men hörde inte klockan. Min karl väckte mig strax innan 8 när han åkte till jobbet. Men gick o la mig en stund till! =P Sen ringde han för en halvtimme sen och bad mig skicka över bilder på huset till hans chef. De håller nog på o räknar lite på vad det kommer kosta allting! =) Har iaf slängt över lite bilder till honom. Och nu sitter jag här med en kopp té! Vet inte riktigt när jag ska in till arkivet idag. Måste dit innan mötet börjar och städa av lite. Men tar det nog hellre på förmiddagen nu än i eftermiddag. Räcker med att jag måste sitta där o lyssna i en timma i eftermiddag!

Igår var jag riktigt duktig.. Det blev inga snöänglar, och inte tankade jag Smarten heller. Jag fick för mig att flytta på ett skåp som stod bredvid databordet. Var lite trångt på bordet, så när jag satt vid macen satt jag helt snett.. Blir skitjobbigt i längden. Men ivf så fick jag min stora starka karl att hjälpa mig att flytta på skåpet! =D Så bar vi upp massa skit i förrådet och bar ner ett gammalt fult databord som får duga så länge! Nu kan jag iaf jobba normalt vid datorn! =D
Medan vi ändå va så duktiga och verkligen var igång så drog vi ut soffan o städade bakom den. Jag har försökt flera gånger att flytta på skiten själv, men den är så stor och klumpig så har ej klarat det. Så tyvärr blir det inte städat där under så jätteofta.. =/ Idag ska jag se till så vi röjer upp här i vardagsrummet så jag kan städa av resten! =) Måste få lite ordning innan fredag, då mina föräldrar kommer! =) Skönt att slippa stå där med allt dagen innan eller samma dag, som vi alltid annars gör!

Har snackat lite med min chef. Och jag bad om att få min lön i japansk valuta istället.
Då får jag den ju i yen!
Det var helt ok med honom! Hehe!


Min bebis söta små tassavtryck i snön! =D

Well...dags för frukost!! =)

Snö!

Snöar för fullt ute.. Ganska mysigt faktiskt! Är egentligen inte så glad i snö. Men börjar tycka mer och mer om det! På julafton måste det vara snö iaf! Annars är det ingen riktig jul ju. Men frågan är om det blir det. Läste idag att det skulle bli en rekordvarm vinter. Katten var ute förut på balkongen och lekte i snön. Han slog o hade sig! Tyckte det var lite konstigt tror jag! Han är ju inte van vid snö.

Just nu sitter jag här med mitt trådlösa tangentbord och njuter i min massagestol! Har så ont i ryggen, så behövde en massage idag. Och karln vill ju aldrig ställa upp. Hehe! Stolen funkar bra, men den går inte att jämföra med hans händer! =P Men men, vill han inte så vill han inte! Då är det ju en jäkla tur jag har min stol! =)

Har vart på arkivet i 6 timmar idag o grejat lite! Skall dit en sväng på förmiddagen imorgon och dammsuga lite. Sen klockan fem ska jag på styrelsemöte. De ville så gärna ha med mig, så jag får väl gå dit då! Hehe!

Jag och Micke har suttit o kikat på duschkabin o grejer till huset! Hittade en vi förmodligen kommer köpa! Det jobbigaste är att vi måste riva väggen till badrummet för att få in den...hehe! Men det är ju ganska enkelt att bygga upp igen! Sen har vi även kollat lite priser på takpannor och sånt. Kommer gå på ca 10.000:- att byta taket. Och det tycker jag låter jäkligt bra! Så till sommaren byter vi nog ut taket då!!

Den här duschen blir det nog..

Ångbastu, handdusch, takdusch, fotmassage, radio och belysning! =) Mys! Och billig var den dessutom! =D

Nähepp.. Om man skulle gå ut och göra lite snöänglar kanske!? =)
Måste iväg o tanka Smarten också. Inte bra att den står med jättelite bensin i tanken nu när det är så kallt!
Later!

Husrenovering på g!

Nu är jag pigg och glad! =) Var galet seg igår, så tvärslocknade efter filmen.

Sitter här och planerar och diskuterar renovering! =D Nu vet ju karln lite mer hur allt ser ut, vad som måste göras osv. Det är ju totalrenovering av allt som gäller. Hur ska vi ha råd? Well, får ju ta lite i taget. Badrum är först på listan. Skall leta upp passande duschkabin, toalettstol och handfat och se vad priset för det blir! =) Även kakel och klinker! =)

Okej.. dagen igår var som sagt lång men riktigt rolig. Åkte ju från Motala vid 8.30. Stannade till i Askersund och köpte spolarvätska. Var bara vatten i behållaren innan, och det frös när det kom på rutan.. Var en del snö i Askersund. Halt som bara den.. Men det gick bra.. =) Strax innan Karlstad stannade vi och tog en macka, lite kaffe och ett bloss. Spolarvätskan ville inte funka.. Så jag pillade lite med en penna i spolarmunstycket o provade spruta.. Wiie, det funkade.. Bara att det kom lite i kaffekoppen.. Men men, smakade rätt bra ändå! Sen när vi skulle åka vidare så spolade karln lite.. rakt i mitt öga.. Aj aj, det sved och jag såg suddigt. Så vi stannade på en mack så jag fick tvätta ögat lite! Var några snubbar där inne, som pratade värmländska.. Fasen så härligt det låter! =D

Sen körde vi hela vägen till Ed och mötte upp pappa! Pratade som jag skrev igår lite med min farbror! =) Hade inte träffat honom på 2 år. =( Men blir ju oftare när vi flyttar upp! =D Sen blev det lite lunch på Edsgrillen! Och efter det drog vi iväg. Ställde vår bil i Ed och åkte med pappa! Onödigt att ta 2 bilar liksom! Åkte först ner till färjan o visade Micke! Pappa berättade massa roliga historier om när han var ung! Efter vi vart vid färjan åkte vi in i Norge! Fick se huset som pappa bodde i när han var nyfödd! =)

Sen på vägen tillbaka till Sverige stannade vi till precis på gränsen. Skogen är nerhuggd där Sverige och Norge möts. Och det är ju alltså typ...inget land alls där.. Eller??! =P



Där ser ni gränsen! =) Ser ut så på båda sidor av vägen!

Efter det åkte vi iaf till huset! Gick runt på gården och kikade. Fotade utsikten lite. Planerade hur man skall göra med allt. Kollade läget i garaget och stallet! Allt såg bra ut! =) Sen in i huset! Tog lite kaffe och visade Micke alla rum. Han fotade de olika rummen, och sedan mätte vi! Blir inga som helst problem att få plats med min älskade soffgrupp! =D Vardagsrummet i huset är nästan lika stort som hela vår lägenhet. =O Inser nu att vår 32" TV kommer att bli på tok för liten i vardagsrummet. Så den får bli sovrums-TV! =D

Hallen är det lättaste att fixa iordning! Sitter träpanel där, som skall målas vit! Blir nog riktigt fräscht! Måste bara göra rent rejält innan, eftersom min farbror rökt inne under många år. Och sådant sätter sig ju ganska bra. Kanske måla med någon färg som gör att det inte tränger igenom också. Karln har fullkoll på sådant där! =D

Blir ju mörkt så tidigt så här års, och det fanns ingen fungerande lampa i huset, så vi blev inte där så jättelänge. Åkte tillbaka till Ed vid halv 4 ungefär. Och åkte förbi min farbrors lägenhet och tittade! =) Han hade det jättefint! Riktigt schyssta möbler och hur mysig lägenhet som helst! Han plockade fram massa foton på mig och syrran när vi var små! =) Och på farmor och farfar! Usch, blev lite jobbigt att se. Saknar dem så himla mycket! Mormor och morfar också! =(

Sen bar det av hemåt! Men vår GPS är totalt dum i huvudet.. =/ När vi åkte till Ed så sa den att vi skulle åka över Karlstad, det var både snabbaste och kortaste vägen. Men när vi ställde in den på "åk hem" så ville den att vi skulle åka ner till Vänersborg. Tänkte inte på att kolla vilken väg den valt först. Utan jag körde precis som GPS:en sa. Sen när vi åkt en bit undrade Micke vart vi var på väg. Hehe! Då såg vi att den  valt en helt annan väg än tidigare. Men jag fortsatte att köra. Denna vägen var bara någon mil längre än vägen över Karlstad. Körde hela vägen utan att stanna en enda gång. Så när vi kom till Motala hade jag galet ont i mina ben och i ryggen. Men men...hem kom vi iaf! =)

Så, nu är det iaf massa planering som gäller. Har ju exakta mått på rummen nu, och då blir det lite lättare att planera allt!

Här ser ni lite av utsikten från gården. Dock mycket träd som skymmer.. Men de ska vi ta ner så småningom! =D



Well...färdigbabblat för nu! ;)
Hörs senare!!

Hemma igen!

Den här dagen har varit lång, men riktigt rolig! =) Åkte ifrån Motala klockan 8.30 imorse..
Mötte upp pappa i Ed och käkade lite lunch.. Träffade min farbror också! =) Va jättelängesen jag såg honom.. Så det var kul att få prata lite! Sen åkte vi "utomlands". Hehe! Åkte in en sväng i Norge! =) Sen till huset och fotade, mätte och kikade lite! =) Det finns ju att göra där alltså. Huur mycket som helst. Men det är det värt! =D

Well...tror jag ska slänga mig i soffan o glo på en film med min karl nu.. Har suttit i en bil i 8 timmar idag, så man är lite seg. Måste mysa lite med katten också. Den stackarn har ju vart ensam hela dagen. Tror ni han blev överlycklig när vi kom hem? =D Lilla bebis!!

Men.. ska se om jag blir piggare efter filmen.. I så fall berättar jag mer då!
Annars hörs vi imorgon mina söta läsare! <3

Hotter than Hell!

Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten 20 år tidigare. Mannen hade längre ledighet och åkte ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade dator och beslutade skicka ett mail till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mailet hamnade hos en prästänka i Houston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle se efter om det hade kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner.
Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen:

"Till: Min älskade hustru
Rubrik: Jag har kommit fram

Jag vet att du är förvånad att höra ifrån mig. De har datorer här numera och man tillåts skicka mail till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att få träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min.

PS: Det är verkligen hett härnere."

Äntligen helg!

Nu har jag två helger kvar att njuta av.. Sedan börjar jag ju som säljare igen, och då blir det ju mycket kvälls- och helgjobb. Så nu ska här njutas rejält! Nu hoppas jag verkligen att vädret håller sig bra till imorgon.. Blir jobbigt att åka på massa krokiga vägar om det är snöoväder.

Sitter och funderar på om vi ska ta med katten eller inte. Vi blir ju borta hela dagen. Och eftersom min lilla bebis är dålig i magen så blir det många timmar utan mat för honom. Han klarar ju tyvärr inte av att äta torrfoder längre. Utan går på Specific FRW blötfoder. Det är ett dietfoder som är fiberrikt. Och hans mage blir kanon av det. Men nackdelen då är ju att man inte kan lägga upp jättemycket mat så han klarar sig en hel dag. Det torkar ju liksom. =( Svårt det där. Och ska man ta med honom så måste man ju ta med mat, kattlåda och hela köret. Han är ju iofs väldigt enkel att ta med sig någonstans. Han älskar att åka bil! Men då måste man stanna flera gånger på vägen så han får chansen att gå på lådan.

Well.. får se hur vi gör! Kanske kan be svärmor gå hit och ge honom mat. Men hon har o göra med Mickes mormors flytt. Så känns tråkigt att be henne också. Men men.. det löser sig! =)

Nu ska jag dricka upp mitt té och sen försöka ta mig in till stan! Hehe! Lite segstartad!
Vi hörs senare, och då kommer en fredagsfräckis! =D Idag ska jag inte glömma det! =P

Klockren säng!

Sitter här o lallar lite! Längtar redan till nästa torsdag. Varför kan inte alla bra serier vara längre än en timma? Eller...varför kan inte TV-kanalerna skippa all tråkig reklam? Blir ju knappt nåt program kvar med alla reklamavbrott de kör.. =(

Har hittat en såå schysst säng! =D Vill haaa!


Den sover man nog galet gott i! Tror ni inte det? =)

Roligt!

Hej på er! =) Sitter här och pratar lite med min älskade syster på msn! =) Jäklar va snygg du va i håret gumman!!!! =D Är sugen på att göra något roligt med mitt hår också.. Men vet inte vad.. =P Inte färga det blått igen iaf.. Haha! Fasen va tid det tog innan det blå/gråa försvann!

Sitter o tittar på klockan hela tiden. Vill att den ska bli 21.55 nuu! =) Fringe börjar ju då! Den serien är verkligen ruskigt bra! =) Någon mer än jag som ska kika på det? =P

Bjuder på en liten rolig historia här.. Fick den precis av min underbara lillasyster! =D

Lilla Lars var med familjen på stranden, och helt plötsligt frågar han sin mamma...
-Varför har tjejer så olika storlek på brösten?
Hans mamma svarade  -Ju större desto dummare är dem.
Lilla Lars funderade en stund och frågade sedan..
-Killars snoppar då?
-Samma sak där, sa då mamman.
Efter en stund kom Lars springande och skrek:
-Pappa pratar med den dummaste tjejen på hela stranden och pappa blir bara dummare och dummare.

Tjohoo! =)

Precis snackat med min blivande chef.. O den 1/12 börjar jag!
Får hoppas att det går bra! =D Så skulle iaf vänta till slutet på nästa vecka med att knacka in namn!

Hur bra som helst! Nu blir det Dalsland i helgen! Och nästa helg kommer mina föräldrar på besök fredag till lördag! Och på söndag kommer eventuellt min bästa tjejkompis från L.E, Sofia och hennes karl! =D Det är dock inte säkert ännu. Men får hoppas det. Har inte träffat dem på jättelänge. =( Är tråkigt att bo så långt ifrån mina kära gamla vänner! Blir ju iofs tråkigt sen när vi flyttar också, för då blir det långt till mina underbara vänner här i stan. <3

Kom nyss hem, har vart på arkivet en sväng. Och nu ska vi snart ut o fixa lite. Karln har fått något paket som måste hämtas ut! Och så ska vi väl kika lite efter fler julklappar och så! Är ju bara en månad kvar nu. Och har fortfarande inte fixat till alla.

Well...nu är det dags att åka. Karln tjatar på mig! =D
Ta hand om er så hörs vi sen! <3

Insider

Har kikat på Insider här precis. Och blir så irriterad på alla dessa sjuka människor som finns.
Pedofiler, såna som har sex med stackars djur osv. Vad är det för sjuk värld vi lever i egentligen?
Usch och fy! Vidriga människor. Hur fan tänker de? De borde bli utvisade från vår planet. Kanske iofs är ett lindrigt straff. Tortyr kanske är rätta metoden! Så de får lida precis som de stackarna som de själva utsätter för lidande!
Bläää säger jag bara!

Vad ska man se på nu då? Hmm.. Är trött, men vet att om jag lägger mig i sängen så kommer jag inte somna ändå. Karln sitter i soffan o sover sött! Önskar jag kunde somna så lätt med ju. Men icke! Hungrig är jag också! Kanske skulle ta en macka och lite té! Det är ju gott! =)

Oh! Såg att South Park går på TV:n nu.. Kanske skulle kika lite på det! =D
Hoppas ni har en bra kväll!

En uttråkad Cat!

Äntligen hemma! Har vart iväg hela dagen. Va först på arkivet imorse..
Sen kom gubben o hämtade mig så åkte vi hem o lunchade lite snabbt, sen drog vi till Borensberg o köpte kattmat. Och efter det drog vi o handlade lite. Sedan åkte vi till en kompis till Mickes mamma o tjötade lite, o M fick smaka på någon whisky som han hade! Jag har vart skittrött hela dagen! Så är verkligen underbart att vara hemma o bara slappa nu! =D


Snart dags för pepparkaksbak också! =D Gick ju riktigt bra förra året...not! Köpte hem pepparkaksdeg o formar. Men sen blev degen liggande i kylen. Var bara att kasta den sen. Hehe! Men i år ska det gå bättre! =D Funderar på att köpa pipparkaksformar! =P Tycker de är så balla!


Och funderar även på dessa..


Roligt att bjuda på pepparkakor som det ser ut som någon ätit på! Hehe! Jag älskar att jävlas! =P

Funderar på att dra till huset i helgen! =) Pappa undrade om vi ville möta honom där. Och det är väl på tiden att vi åker dit o börjar planera allt. Känns som vi bara står o stampar på samma ställe. O Micke har ju inte ens sett hela huset, utan bara lite på nedervåningen. Men är inget bestämt ännu. Blir väl på lördagen i så fall!


Vad är det för skillnad mellan en död tvilling och en levande tvilling?
Den ena är mer lik än den andra!

Vad är det för skillnad på en hora och en som inte missade bussen?
Slapp springa!

Hehe! Sådär lagom road här! ;)
Nu till den mest menlösa..=P Tack pappa för att du präntat in detta i huvudet på mig! =D

Vad är det för likhet på en gråsparv??
Ehh...en gråsparv och vad tänker ni nu...är du puckad Cat?
Nej! =P Vad är det för likhet på en gråsparv?
Båda benen är lika långa.. Särskilt det vänstra!

Haha! Har ni hört något så dumt och menlöst? =P Ändå tycker jag den är rolig att säga, för folk tror man är totalt dum i huvudet! =D Men I promise... är inte dum i huvudet, bara galet uttråkad!

Film!

Nu blir det äntligen att slappa till en film! Inget kom ivägen för det idag! =D
Hoppas ni har en mysig kväll!! =)

Ta hand om er så hörs vi lite senare!! <3

Tisdag!

Usch vilket busväder! Blåser och regnar som bara den.
Har varit iväg och bytt till vinterdäck på svärmors bil. Och fått upp en plafond i Mickes mormors lägenhet!
Var på Cheapy med karln o svärmor förut o fixade en ny, som var lite bättre o lättare att få upp! =)
O så tog vi en fika på Ubbes!! Blandmacka o kaffe! =D

Sitter och letar efter något schysst soffbord. Men hittar inget som jag gillar så mycket som det vi redan har. Iaf inte i någon vettig prisklass. =P
Vi använder det just nu som TV-bänk, men det är egentligen ett soffbord.

Tycker om det som fasen!
Finns fler möbler i den serien! Vi har databordet! Och funderar på att införskaffa en skänk framöver!
När vi köper nya soffgruppen så kan vi använda soffbordet som just soffbord.
Soffan vi har nu är så hög, och bordet ganska lågt. Så det hade blivit lite dumt!
Men får se vad vi bestämmer oss för sen! =)

Har ni en bra dag? =)

Cool säng!

Har kikat lite på Boston Tea Party o Seinfeld.. O nu är det snart sovdags!
Upp tidigt imorgon o fixa o dona! =) Måste byta däck på Corsan, har ju inte fått gjort det ännu.
Är trötter, trots att jag sovit som bara den.. =P Så bara längtar efter att få lägga mig i sängen!!

Kanske skulle ha en sådan här säng.. Den ser ruskigt bekväm ut.. Eller inte! ;)

Cool är den ju iaf! =P
Well.. Natti på er! Hörs imorgon!

Burr!

Kom precis hem här. Har varit på arkivet en sväng o skrivit ut lite grejer.
Blev ett eftermiddagspass idag! =) Va såå trött imorse.
Sitter här med en kopp kaffe o värmer mig lite. Men ska snart ut en sväng i kylan igen.. Drar med mig karln ut på en promenad och passar på att knacka lite dörr då!

Nu fyller jag snart 24. Shit.. tiden går fort.. Kanske dags att ta tag i sitt liv på allvar. Man blir ju liksom inte yngre.
Men det ska bli riktigt kul att mamma och pappa kommer på besök iaf! Har inte träffat dem på min födelsedag sedan jag flyttade. Men i år så!! =D Måste fundera hur vi ska göra i jul med. Mina föräldrar, min syster och hennes pojkvän ska gå på liseberg fredagen den 19/12. Och sedan fira jul på lördagen hos mamma o pappa. De vill att vi ska komma ner också, men vet inte hur det blir. Mickes far undrade om vi ville följa med på kryssning.. först den helgen när jag fyller,  men då går det ju inte eftersom att mamma o pappa kommer hit. Sen undrade han om just den helgen när vi ev ska fira julen.. Gaah! Jobbigt det blir. Jag är inte sugen på kryssning. Blev galet avskräckt när jag såg färjan på kanal 5. Får väl se hur vi gör med allt.

Dags för en macka här! Magen kurrar!
Hoppas ni har det bra i kylan!

Go kväll! =)

Idag har min pappa varit i butiken, för att titta på soffan och provsitta den..
Men de hade ingen sådan hemma.. =( Men han fick iaf känna på materialet..
Den vi tänkte på var i PVC.. Men det kändes inte bra tyckte han..
Så blir nog i Skai istället! Blir lite dyrare, men inte så farligt ändå.
Plus att det är värt lite extra om det håller bättre för kattens burnouts som han har en förmåga att göra i soffan. =P
Hade ju velat veta hur den är att sitta i.. Men o andra sidan så får man väl ta smällen om den inte är super bekväm. Den är ju ruskigt snygg åtminstone. Och är den hård att sitta i så får man väl ha massa filtar och kuddar! =D

Har ni haft en bra dag? =)
Vi har vart hos Mickes kusin och hans sambo o fikat igen! Och i Mickes mormors lägenhet för att sätta upp taklampor. Men det gick inge vidare. Hade fått mecka om totalt för att få upp dem, så det blir till att lämna tillbaka dem o köpa några andra.

Ska kika på Sanningens ögonblick ikväll! Hade ju planer på film, men som alltid så kommer något ivägen eller så går det något bra på TV:n.. =P

Ny soffa!

Vi ska köpa en ny soffgrupp när vi flyttar! =) Hittade en igår som var såå snygg!
Nackdelen med att köpa på nätet är att man inte kan provsitta.
Men som tur är har de butik i L.E av alla ställen, så mina föräldrar kan provsitta den åt oss! =P
Sen är ju smaken som röven...klöven.. De kanske tycker den är bekväm, men inte vi.. Eller tvärtom. Men men...snygg är den ju iaf!



Vet inte om vi ska ha den i detta utförande, eller om vi ska köra olivgrönt istället för det svarta.
Vilket som är ju galet snyggt! Och det kommer bli riktigt schysst till vår vita högblanka tv-bänk!!
Åhh! Jag vill verkligen börja inreda i huset. Men är så mycket som måste göras. Har inte råd med allt på en o samma gång.

Det första vi måste införskaffa är ivf ny dusch, ny toalettstol och nytt handfat.
Duschen blir nog en sådan här.. Eller iaf något i den stilen! =)


Well...är soffan bekväm enligt mina föräldrar så beställer vi nog en sådan grupp imorgon! =D
Blir jobbigt att byta soffa egentligen, den vi har nu är så sjukt bekväm! Kommer nog aldrig hitta en som är lika underbar att sitta/sova i. Men den är så sliten. Katten får sina ryck ibland o kutar som en galning på ryggstödet. Och sen hoppar han ner bakom soffan, o då stampar han av på väggen, så det är rivmärken i tapeten. Den lille busen! <3

Min huvudvärk har släppt! =D Cat is back on track! =)
Usch vad jobbigt det är med huvudvärk. Blir illamående och helt fel på alla de vis!
Men som sagt.. nu är det bra igen! Wonderbart! =)
Går det någe bra på TV:n tro? Blev ingen film. Och nu är det kanske lite väl sent. Man vill ju ha lite volym på. Och det är synd om vår granne som är närmare 90 år om vi drar på massa volym så här dags.

Well...ska slänga mig i soffan en stund o gosa med min karl o katten!! =D
Hoppas ni har det bra! =)

Huvudvärk!

Bläääh! Jag ska aldrig mer dricka vin! Har haft ont i huvudet hela dagen.
Tog en värktablett precis, så hoppas skiten ger med sig snart!
Men hade iaf en väldrig trevlig kväll igår med Sofie o hennes karl! =)
Ska sluta dricka på helgerna tror jag! Skönt att slippa bakfyllan och kul att kunna ta bilen o åka någonstans! Man blir ju så låst när man har festat till det lite.

Blev inte att sätta upp lampor idag. Klockan vart så mycket när vi åkte från Mickes kusin.
Så ska ta det imorgon! =) Har lite annat att styra med imorgon också!

Usch o fy vad kallt det är ute. Och blåser som bara den. Jag höll på att välta när det blåste till förut.
Haha! Får äta lite mer, så jag står stadigt när det är busväder! ;)

Mickes kusin hade hittat en superschysst tröja/klänning på nätet, som han tyckte skulle passa mig!
Och han hade helt rätt, jag älskade den!! =D Så ska ta o köpa den! =) Brun lurvig tröja/klänning, med björnöron på! =D Jag älskar lurv o öron på tröjor! Har ju min söta Bye Bye Kitty tröja, med kattöron på!
Kan fota den någon dag o slänga ut! =P

Vad hittar ni på ikväll?
För min del blir det en dusch nu o sen kika på Tack gode gud vid 21.25! Ser ni på det? =D

Kalas!

Nu är det kalas som gäller för vår del!
Mickes kusins sambo fyller år, så vi ska dit o gratta henne!
Sen ska vi till Mickes mormors lägenhet o sätta upp lite lampor! =D
Hoppas ni har en bra dag! Vi hörs lite senare! <3

Fredagsfräckis nummer två..

Blir en liten bonusfräckis idag!
Enjoy!! ;)

På juldagens morgon stannade en ridande polis i en korsning framför ett rödljus. Bredvid honom stannade en liten pojke på sin nya cykel.
- Det var en fin cykel du har. Har du fått den av tomten? frågade polisen.
- Jäpp, svarade pojken.
- Nästa år tycker jag att du ska be tomten att han sätter ljus på cykeln, sa polisen och började skriva ut en böteslapp på 1000 kronor.
Pojken tog emot böteslappen, men innan polisen hann rida iväg sa han:
- Förresten, det var en fin häst du har. Har du fått den av tomten?
- Visst har jag det, sa polisen för att driva lite med pojken.
- Nästa år tycker jag att du ska be tomten att han sätter rövhålet längst bak på hästen istället för ovanpå, sa pojken.

Fredagsfräckisen..

Makarna hade varit gifta i 20 år. Allt var bra, utom att hustrun retade sig på att mannen alltid ville ha ljuset släckt när dom älskade.
Hur hon än tjatade, bönade, bad, vädjade och argumenterade, så var han benhård på den punkten - ljuset skulle vara släckt, och där med basta!

Till slut var hustrun så trött på att älska i kolmörker, så hon bestämde sig - nästa gång skulle hon tända lampan mitt i akten.
Sagt och gjort, när kvällen kom och makarna var mitt uppe i en helt fantastisk session, sträckte sig hustun ut och tände sänglampan.

Döm om hennes förvåning och ilska när hon upptäckte att hon blivit påsatt med en latex-dildo, naturtrogen stor och skön, men likväl en atrapp.....
- Ditt impotenta kräk! skrek hustrun. Nu får du förklara dig, hur fan har du mage att i alla år sätta på mig med en jävla gummikuk?!
Mannen svarade lugnt;- Jag förklarar dildon, du förklarar barnen....

Natti! =)

Orkade kika på Fringe ändå! Och det är jag galet glad över!
Fasen vilken bra serie!! =)
Men nu blir det sängen här! Hoppas ni sover gott!! <3

Dålig..

Blää! Mår inge bra! Orkar ingenting. =(
Blir en dusch här snart o sen soffan eller sängen.
Orkar nog inte va vaken tills Fringe börjar. =(
Får se hur det blir.. Ska kanske ta en kopp te för halsen..

Karlstackarn har vart ute i kylan hela dagen o tvättat ett tak.
Så han lär väl också bli mycket sämre igen. =/
Bläähää...när ska det vara nog?

Hungrig..

Jag är såå hungrig, men vet inte vad jag ska ta o äta.
Sitter och gör en backup på macen, tänkte slänga in nytt OS.
Men har så mycket skit överallt, så kommer ta hur lång tid som helst.

Väntar på min älskling. När han kommer hem ska vi iväg och fixa vinterdäck på bil nummer 2.
Kämpigt med flera bilar. Känns lite sådär att vi har 3 bilar står här nere på gården.
Eller...volvon står ju i garaget, men ändå. Vi tar ju upp två platser på uteparkeringen.
Och tror egentligen bara man får ha 2 bilar per lägenhet där ute. O då har ju vi som sagt en i garaget med.

Snackade lite med Zandra.. Hon skulle be sin karl ringa till min karl ang det där norgejobbet.
Får verkligen hoppas att det blir något! Micke behöver det!! Men får väl se vad han säger sen!

Funderar på julklapp till min syster o hennes kille.
Har lite idéer, men ändå inte.. =/ Det är så svårt..
Vill ju köpa något vettigt, som de verkligen vill ha och behöver.
Men samtidigt vill jag jävlas o köpa nåt helt onödigt och roligt! =D That's me!!
Får väl bli både något vettigt och något mindre vettigt! ;)

Näe, dags att gräva lite i köksskåpen efter något gott att äta!
Ta hand om er! <3

Tjooe!

Vad tiden går fort.. Redan torsdag ju. =O
Usch.. har börjat få tillbaka mina insomningsproblem. Blääh!
Jag hatar det. Ligger där i sängen o försöker somna, men det går bara inte.
Massa jobbiga tankar, massa tårar, utan att jag egentligen vet varför.
Och karln han somnar ju innan huvudet ens är på kudden. Så avundsjuk på honom!
Vill också kunna somna sådär lätt. Funkade ju bra ett tag, men som sagt.. Nu är det tillbaka.

Kan det vara så att det beror på årstiden?
Jag blir alltid så deprimerad på hösten/vintern. Men har inte tänkt på om mina insomningsproblem kan ha något samband med det. Eller så är det pga nya jobbet och allt det här. Jag blir tokig av allt tänkande hela tiden.
Min största fasa är att jag inte ska klara av jobbet igen. Och sen är jag lite skraj för att jag kommer få jobba så mycket som jag gjorde för 4 år sedan. Visst, jag trivdes som bara den med jobbet, men i längden blev det jobbigt att aldrig vara ledig. Och nu är det ju lite annorlunda också. Då bodde jag hos mamma och pappa, hade ingen pojkvän, ingen katt och levde bara för jobbet i princip. Idag skulle aldrig det funka att vara borta så mycket som jag var då.
Men men, det löser sig sa gubben som sket i badkaret!

Uttråkad!

- Varför trycker du fjärrkontrollens knappar hårdare när batterierna nästan är  slut?

- Har arbetarna på Lipton's kaffe rast?

- Varför har byggnader som ska var öppet dygnet runt över huvudtaget lås?

- Om majsolja kommer från majs, var kommer då barnolja ifrån? =/

- Vems idé var det att stoppa in ett "s" i ordet "läspa"?


Ja..så roar jag mig när jag är uttråkad. Sitter o kikar på knasgrejer på nätet! =)
Ska väl snart ta o åka till B-hult o fixa med bilen. Passa på att byta till vinterdäcken med!
Om det bara kunde sluta regna, så jag kan gå ut o jobba lite.
Vill inte riskera att bli ännu sämre. Lär väl bli det om jag är ute i regn o blir blöt o nerkyld. =(

Trötter!

Nu har jag lugnat ner mig lite! Usch, tycker inte alls om att människor är elaka mot oskyldiga små djur eller barn.
Tycker inte om när människor är elaka mot vuxna personer heller, men de kan ändå oftast försvara sig lite bättre än just djur och barn. Men som sagt.. Är lugnare nu! Försöker att inte tänka på att det hela tiden förekommer sådant sjukt. Och att det heller aldrig kommer sluta. Mår bara dåligt av att tänka på att vissa människor kan göra så. =(

Är galet seg. Sitter här o tittar på när Micke o Sebbe försöker få liv i en dator.
Vi skulle kikat på film idag, men kom massa annat emellan så får ta det en annan dag! =)
Tur det kanske. Jag hade nog somnat efter halva filmen ändå.
Maxi hade filmer för 15 spänn.. fanns med i reklambladet! Men när vi kom dit idag så var det bara 4 olika filmer, och dessutom inga bra. Så det blev inget filmköp.

Imorgon är det arkivet som gäller. Hålla öppet mellan 9.00 och 11.00.
Ska försöka komma ihåg att ta med kameran dit och fota lite, behöver bilder till deras hemsida.
Sen ska vi till B-hult och fixa handbromsen på Volvon! Så jag kan besikta den förhoppningsvis redan i veckan! =)
Och då tänkte jag passa på att knacka lite dörr där så jag kommer igång med jobbet! =)

Åhh! Jag vill flytta nu! =) Såå sugen på det.
Hade velat komma härifrån innan jul, men som det ser ut nu så blir det nog svårt att hinna med. =(
Men men, kommer ju flytta snart iaf! =D

Nääe nu blir det soffan här! Jag är så trött.
Sov gott! Så hörs vi av imorgon!


Skriv på protestlistan!

Just nu sitter jag o läser lite på expressen. Och jag är så in i helvete förbannad.
Hur faaan kan det inte vara straffbart att utnyttja stackars djur sexuellt???
Jag fattar det inte. Har man sex med en människa mot dess vilja så blir man straffad.
Men inte om man har sex med ett djur? Det är väl för fan minst lika illa.
Usch, de vidriga människorna som gör sådant borde bli utvisade från jorden.
Skicka ut de jävlarna i rymden! Här förtjänar de inte att vara!

Sjukt att det inte finns något förbud mot det. Vad är det för värld vi lever i?
Så se nu till att gå in och skriv på protestlistan HÄR.
Vi normala människor måste göra något för de stackars utsatta djuren!

Sorry att jag "ballar ur" lite. Men sånt där gör mig så jävla arg!
Well.. ger mig här nu! Innan jag skriver något som är väldigt olämpligt.
Vi hörs lite senare när jag lugnat mig!

Tom i bollen!

Jahopp..då var det tisdag.
Har käkat lite frukost o druckit en kopp grönt te!
Och nu kom jag precis ur duschen. Mickes kusin ska komma förbi på en kaffe.
Sen kommer väl Sofie också! =)

Ska nog ta o beställa de där snygga brallorna idag med! =) O ett schysst linne! =)
Well...ska ta ett bloss o en kopp te till. Är helt tom i skallen just nu.
Later!

Wiiiiee!

Mina föräldrar kommer upp hit när jag fyller!!! =D
Så kul att träffa dem! Blir ju inte alltför ofta. =( Hatar att bo så långt ifrån min familj.

Sofie har vart här en sväng ikväll! =) Hon körde sin karl till Motala o kom förbi på en kaffe!
Alltid lika roligt att träffa den tokan! =D
Min söta gubbe har köpt lite datadelar, och det han saknar för att få ihop en komplett burk är nätagg o låda.
Och just det hade Sofie ev till salu.. =D Klockrent juh! Så nu kan han kanske bygga sin studiodator!

Well...ska slänga mig i soffan här nu o vänta på att Boston Tea Party börjar!
Sen blir det sängen! Upp tidigt imorgon!
Sov gott! <3

Ny design..

Den här får duga så länge!
Vad tycker ni..vart det bättre eller sämre än innan?
Nu är det ju iaf min egen design! =)

Har nog suttit vid datorn för mycket idag. Är lite snurrig i bollen.
Så tror jag ska vila lite! Måste bort till affärn, men vetifan om jag vågar gå ut.
Blåser ju så in i helvete. =/ Men får väl ta med mig gubben, så jag inte flyger iväg. =D

Måndag

Är lite kass på att blogga nu.. =P
Har suttit hela dagen o pillat lite med ny bloggdesign.
Skall se om jag får ordning på den o blir nöjd, i så fall slänger jag upp den! =)
Är så trött på den jag har nu.. it's 2 dark. =/

Vilket väder det har vart idag då. Värsta orkanen ffs... =O
Våra grannar måste tro att jag är dum i huvudet..
När det blåste som mest o regnet öste ner så sprang ja ut o började putsa fönstrena..
Eller drog av dem med en skrapa iaf! ;) Blev lite renare! =D Haha!

Well...ska pilla lite till med designen här, så den blir klar idag! =D
Later!

Home!

Har vart iväg hela dagen! Hos svärmor o hjälpt henne lite! =)
Sen gick vi till en pizzeria o käkade lite o delade på en flaska rött!
Nu sitter jag här o värmer mig med lite glögg! Är galet kallt ute nu. =(
Blåste som fasen.. o trots att ja hade mössa fick jag sådär äckligt ont i öronen. Blääh!

Vad hittar ni på ikväll? =)
Jag sitter här o funderar på om man ska kika på en film, eller om det blir Parlamentet o sen Sanningens ögonblick.
Hmm...vet inte riktigt vad jag ska välja. Men vad det än blir så blir det nog kanon! ;)

Snackade med mina föräldrar o de funderar på att komma upp om 3 veckor när jag fyller år! =D
Men vet inte säkert ännu.. Mickes far ringde förut o frågade om vi ville följa med på kryssning den helgen.
Jag vet inte om jag vill det faktiskt.. Tror inte jag skulle klara av fulla och respektlösa människor så bra.
Hade ju vart trevligt att umgås med hans far o så, men sitter hellre hemma hos honom i så fall!
Det känns som att det inte är värt att utsätta sig för sådant som man vet redan innan att man kommer må dåligt av.

Men men...får väl fundera lite på det o se vad vi beslutar oss för! =)
Nu ska jag ta ett bloss här! Hörs! <3

Lite fler foton!

Lovade ju att slänga upp lite bilder...så här kommer de! =)

Mina fina rosa kläder som jag fick av Miri!! <3
Och självklart min älskade hatt!!






Flummigt öga!! =D Photo Booth på macen är så jävla klockrent! *macintorsk*

Försenad fredagsfräckis igen! =/

Två pojkar lekte på lekplatsen när dom plötsligt hittade 50 kr.

Den yngre av dom blev överlycklig och tjoade:
- Nu drar vi och köper gooooooodiiiiiiis!!!

Den lite äldre som hade hört sina äldre bröder prata med sina kompisar svarade:

-Nej nej nej, lugna ner dig. Vi skall köpa knulla för pengarna.

-Knulla? Var köper man det?

-Det köper vi i kiosken där vi köper allt annat gott.

Pojkarna gick till kiosken, fram till disken och sträckte fram 50-lappen mot kvinnan som stod där och sa:

-Vi ska ha knulla för 50-spänn!

Kvinnan blev såklart förbannad och tog med pojkarna ut bakom kiosken och bankade lite vett i skallen på dom.
När dom låg där, rejält mörbultade, och började piggna till så sa den yngre:

- Det var tur att vi inte hittade 100 spänn för då hade hon fan knullat ihjäl oss!


Idol 2008 är över!

Sorry...blev lite dåligt med tid igår. Svärmor kom o käkade med oss! =)
Eftersom vår lägenhet såg ut som ett bombnedslag så fick vi lite bråttom att städa! =P
Och sen åkte vi o handlade öl o hämtade upp svärmor!

Kikade lite på Idol igår.. Och nu är jag JÄVLIGT besviken..
Hur kunde Lars åka ut??? Jag tycker han är bäst!
Hade hellre sett att Anna åkte ut. Hon är så mycket sämre än alla de andra enligt mig.
Nu får vi hoppas att Alice eller Kevin vinner! Vet dock inte om jag kommer kika mer på det nu,
men lär ju se i tidningar vem som vann framöver ändå!

Så, vad hittar ni på idag då?
Här blir det nog en hel del filmer! Är inte sådär jätte pigg idag.
Blev några glas vin för mycket igår. Att jag aldrig lär mig!
Rödvin är för jäkligt alltså. Jag blir alltid helt fel dagen efter.
Men har kommit något rödvin som man tydligen inte blir bakfull av..
Kanske skulle prova det någon gång! =D Eller helt enkelt sluta dricka alkohol!

Hemma en sväng!

Var o besiktade bilen... Men jag är så totalt dum i huvudet ibland! =P
Om lilla Cat bara tänkt till så hade vi fixat handbromsen innan besiktningen.
Den är så kass, o det finns inte en chans att den går igenom liksom.
Och därför får vi besikta om bilen.. Men va bara det som va fel! =D

Efter besiktningen åkte vi o shoppade lite julklappar!
I år är vi ute i god tid.. Vi brukar alltid bli tokstressade dagarna innan jul o springa
runt som yra höns o leta efter lämpliga julklappar. Skönt att slippa det i år!
Är snart färdiga med julklapparna dessutom!

Ska snart in till stan en sväng o kika lite. Och köpa några öl! =)
Messade till svärmor o kollade om hon ville komma hit o äta ikväll!
Får hoppas att hon gör det, alltid kul att umgås med henne! <3

Well...ska ta o dra iväg här!
Men hörs senare, och då kommer fler bilder! =)

Sovdags!

Ska ta o lägga mig nu! Är trött som fan!
O ska upp skapligt imorgon! Besikta volvon.. Hoppas fan den går igenom! =)

Min älskling har lekt fotograf idag... =)
Här är en bild han tog...=)
Dock är den inte så bra. Kameran börjar muppa sig på någe vis...=/
Alla bilder blir suddiga o knasiga...


Well...nu går jag o lägger mig!
Men vi hörs imorgon!!! =D
Sov så gott! <3

Lite bilder!

Här kommer lite bilder som jag lovade!
Har suttit o försökt få någon vettig bild på macen..

Nya hatten! *me like* =)









Och här kommer tomteluvan!! =D



Den är jättelång! =D

Och här ska ni få se mina übersnygga studentskor!! =D

Jag älskar de där skorna!! Snygga som faan! Har dock bara använt dem en gång. =/

Dessa balla skorna fick jag av min kära pojkväns familj när jag fyllde år förrförra året..! =)


BTW...Ursäkta röran i bakgrunden.. Vi har för mycket prylar och för liten lägenhet. =( Hehe!

Dusch!

Har suttit o rensat lite på datorn! Var lite rörigt!
Men nu är det ordning o reda igen! =D
Ska nog ta en backup på allt...och slänga in nytt OS på den.
Känns som det behövs!

Nu ska jag hoppa in i duschen en sväng.
Är tillbaka snart igen! =)

Torsdag..!

Har käkat lite subs o chokladbollar! =) Och självklart druckit en kopp kaffe!
Micke hade gjort dem medan jag var på arkivet.
Har besök av hans kusin med! =) De har meckat isär hans laptop som strular.

Idag måste jag dammsuga här. Har skjutit på det alltför länge nu.
Ser ut som fan här hemma. Blääh! Så tråkigt ju.
Och boka om besiktning på S60:n måste jag fixa med.

Ohh.. idag är det torsdag. Och det betyder... FRINGE! =D
Någon som kikar på det? =P

Skall vara lite social här.. men vi hörs senare!
Då ska ni få se bilder på min hatt och den supersöta tomteluvan! ;)

Seg!

Drog ut lite på tiden i Linköping. Gick o kikade lite i affärer efter M köpt datadelarna! =)
Köpte mig en megasnygg hatt! =P Ska försöka få ett vettigt kort imorgon.
Orkar inte idag.. Ska slänga mig i soffan här snart o glo på film o käka popcorn! =D
Köpte en skiiitsnygg t-shirt till min älskling också! =)
Och han köpte en tomteluva till mig som är typ 1,5 meter lång! =)

Fasen va dimmigt det var ute då. Gick knappt att se vägen. =/
O mörknar huur tidigt som helst ju. När vi åkte in vid 5 så var det ffs jättemörkt. =(
Deprimerande! Vill ha ljus, sol o värme! =D

Nää...nu är det dags att slänga på filmen här...klockan är ju en del.
Men vi hörs imorgon! Have fun, take care! <3

Linköping!

Vart att dra in till Lkpg en sväng. Gubben ska köpa datadelar.. =P
Så passar kanske på att kika i lite butiker då med!
Inte för att det finns några superbra butiker där direkt..
Men kan ju ge dem som finns en chans iaf! =D

Well...ska dra oss här nu.
Men vi hörs lite senare!
Ta hand om er så länge! =)

Powernap!

Sitter här o poppar Full-On!! Yeah!! *stomp stomp* =)
Är äckligt seg.. Fattar inte vad det är med mig riktigt.
Tycker att jag sover bra ändå, men ändå är jag bara såå seg varje dag.
Måste vara årstiden som gör det. Vill ha sommar!!

Har precis vart o handlat lite.. Fan! Känns som vi handlar jämt.
Inge skoj att handla mat.
Idag vart jag galet shoppingsugen.. Kläder o skor..
Jag brukar aldrig vara sugen på att shoppa sådant..
Men efter att ha kikat runt lite på nätet så vart jag det..
Hittat massa schyssta ravekläder! =D O massa söta små kjolar!! =)
Måste ju införskaffa en ny sån där söt liten porrig kjol, den som blivit för liten ni vet! ;)

Dessa SKA jag bara ha!! =D

De är äckligt snygga tycker jag!! =) Vill ha både vita o svarta!!
Och dessa är inte helt fel heller! =D


Well...ska ta en liten powernap här nu..
Sen ska jag ringa Erica en sväng! =)
Later! <3

Onsdag!

Puuh! Idag har vi grejat som bara den i arkivet.
Rullat upp fanor på papprullar o skrivit förteckning på alltihop.
Var segstartad imorse, som varje jäkla morgon.
Skulle åkt med M in till stan, men jag hann inte klart o han hade bråttom..
Så jag fick gå. Men vaknade ju till lite då iaf! =D

Funderar på om vi ska dra till Linköping en sväng idag.
Har lite skit vi behöver fixa, men får se hur vi gör.

Hmm...måste boka om besiktningen på volvon idag..
Och kanske skulle ta dammsugningen idag med. Kom ju aldrig så långt igår! =D

Uttråkad!





Hehe! =P

Vad hittar ni på ikväll?
Jag är uttråkad. =( Borde egentligen sova snart, så jag kommer upp i tid imorgon.. =/

Avgjort!!

Det blev en kombination av alla 3 bilderna!
Riktigt sött tycker jag! =D
Nu ere bara att hoppas på att bebis vinner! =)


BTW...Han heter Aragorn på riktigt.. men kallas för Nicky! <3

Nu är det bråttom!

Vilken bild ska vi välja?? Har beslutsångest...
O ingen av bilderna är riktigt klockren...
Fotade lite nyss, men de vart inte så jättebra.. =(

Help us!!







Måste fan ta o skicka in bild snart...=/ Men vilken??

Tadaaa!

Mötet gick bra! =) Så nu är det dags för hemsidemeck! =)
Vad hittar ni på ikväll?
Jag kom precis på att jag måste skicka in bild på Nicky IDAG!!
Så vi sitter o letar bilder för fullt här nu...
Slänger upp bilden vi valde sen! =D

Möte!

Då var det dags att dra på mötet!!
Har hunnit lite idag iaf! Plockat undan massa i köket!!
Sen kom lilla svärmor förbi på en kaffe!! =)
Så har suttit o pratat me henne en stund!

Well...have to go!

Knaskatt!

Det är inte lätt att städa o grejja med en katt på axlarna..
Nicky ska alltid upp o klättra på ryggen och axlarna..
Han brukar lägga sig med framtassarna på ena axeln och baktassarna på den andra.. Som en varm gosig halsduk!
Skitmysigt! Men lite svårt att få gjort det man ska!
Stod o plockade in i diskmaskinen o då hoppade han upp...så fick vänta lite med det! TACK Nicky! =D
Vill ju inte tvinga ner stackarn heller, han tycker ju om att ligga så! =)

Aj, kände hans ena klo i nacken nu...dags att klippa dem!
Later!

Vill ha!

Har inte orkat sätta igång med allt som behöver göras än.. Oväntat? =P
Sitter o kikar på lite kläder.. Jag är verkligen tokkär i dessa brallorna...


Måste verkligen köpa dem snart! Har kollar på dem hur länge som helst.
Men inte fått tummen ur arslet ännu.. =/

Kan ju önska mig dem i present av min kära karl.. Han ska ju tvunget köpa något åt mig så..
Jag sa åt honom att han kunde spara pengar o ge mig en helkroppsmassage istället för att köpa något.
Men han gnällde på att han får så ont i lederna och att det är bättre med en present som kostar.. Haha!
Och då blir ju detta perfekt kanske... Eller en TV-B-Gone mojj! =D
Haha! Jag älskar skämtprylar.. O just den där TV-B-Gone prylen är som en liten fjärrkontroll som kan stänga av i princip vilken TV som helst.. Kul o jävlas om man sitter på någon pizzeria eller så, där det är massa folk som kikar på TV:n.
Det är så jäkla kul att jävlas med folk! ;) Dock är det nog en av världens mest onödiga prylar...

Funderar på att köpa en sådan här till min gubbe i julklapp.. Höhö!

Sådär lagom porrigt liksom!
Gaaah...han ser bra slibbig ut.

Hey!

Fasen vad kallt det är ute. =(
Gick o mötte upp Micke o hans jobbarkompisar när jag slutade på Arkivet.
Åkte hem med min skäggtomte o käkade lite lasagne som den galningen valde att göra klockan 7 imorse. Hehe!
Sen åkte jag med bort till affärn när han skulle tillbaka o jobba.
Va tvungen att handla cocos...

Micke fick för sig att vi skulle göra negerbollar igår. Men så upptäckte vi att vi inte hade cocos hemma..
Hmm...negerbollar får man kanske inte säga...såå.. chokladbollar då!
Men å andra sidan... Varför får man inte säga negerbollar, när man får säga vitlök?? ;)
Well...tänkte iaf försöka fixa lite chokladbollar under dagen! =)

Sen vid 5 ska vi till arkivet på möte.
O innan dess tänkte jag även hinna med o dammsuga lite.
Skura ur kattlådan, damma lite... plocka in i diskmaskinen.. m.m..
Sen är frågan hur mycket jag orkar göra.. Höhö! *lat*

Först ska jag kika igenom lite bloggar iaf! =D

Inte morgonpigg!

God morgon!
Min karl väckte mig här nu... Jag är toktrött.
Skulle vilja sova mer ju!

Ivf så är min karl en bra knasig en...hehe!
när han väckte mig sa han att han gjorde lasagne o att den e klar ca 20 över 8.
Så jag måste ta ut den för han drog till jobbet nu.
Ehh...hallå? Göra lasagne så tidigt på morgonen??
Jäkla galning. Ja hade valt att sova en timme extra istället! =D
Nu finns det ju iofs lunch färdig när han kommer hem..

Well...ska väl ta lite frukost här o sen sticka till arkivet.
Hörs senare!

Home again!

Har vart på årsmötet o käkat smörgåstårta! =)
Sitter o glor på Design: Simon & Tomas!
Blir nog slapparkväll i soffan! E galet seg... =/

Hoppas ni har en mysig kväll!!
Later!

Ren! =D

Kom precis ur duschen här!
Snart dags att springa ner o slänga i en ny maskin!
Har egentligen ingen som helst ork att greja, men det måste ju göras.
Ska starta en diskmaskin också! Men dammsuga väntar jag nog med.
Kan ju spara något till en annan dag liksom! ;)

Nu borde snart min karl komma hem.. Ska försöka få med honom o handla lite shit.
Såg i Nettos reklamblad att de hade våfflor, djupfrysta.
Och man kunde värma dem i brödrosten.. Vart lite sugen på att prova dem. =D
Smidigt o gott, förhoppningsvis!

Well...ska torka håret här o springa ner i källarn igen!

Tvättar!

Kom på att vi hade en hel del smutstvätt..
Så sprang ner i källarn och ordnade tid!
Som tur är finns det nästan alltid lediga tider här..=)
Har precis slängt i en maskin! Får väl se hur mycket jag hinner idag.
Ska ju på mötet sen med! Hinner väl iaf det viktigaste! =)

Behöver iväg o handla lite sen med..
Måste ha ett nytt paket Pågen subs! =D


Vilken bild är bäst?

Så där ja! Nu har jag käkat frukost/lunch i ett!
Blev Quornpytt, stekt ägg och macka! =)
Och nu sitter jag här med en kopp kaffe! Börjar äntligen bli människa igen! =)

Kom på att jag måste få in Nicky till en tävling idag med..
Men vet inte vilken bild jag ska välja riktigt...=/
Har ingen sådär jätteperfekt bild direkt..=(








Alla bilderna är ju tyvärr ganska suddiga och kassa...=(
Är ju bara printscreen från ett filmklipp.
Vilken är bäst av dessa?
Ska starta upp andra datorn sen o leta efter bilder där med! =)

Hungrig!

Min lilla bebis Nicky ska alltid spy eller gå på toan när vi ska äta. =/
Nu spydde han i hallen här, så jag tror jag väntar lite med frukost.
Gubben e på g hemåt på lunch också, så käkar väl något med honom.

Så här ska vårt sovrum se ut i huset sen! =P

Tycker det är så galet snyggt!!
Eller så här...

Åh! Jag vill renovera o greja nuuu! =)

Well...dags för ett bloss!

Dålig!

Morrn morrn! Eller inte. Gick upp för en stund sedan.
Är inte riktigt bra. =( Men ska försöka gå till arkivet en sväng sen iaf!

Idag ska vi på årsmöte här i källaren. Bostadsrättsföreningen.
Så det blir smörgåstårta och snacka skit med grannar! =)
Roligt sånt där.. Vi har väldigt bra kontakt med de flesta grannarna här i huset!
Och imorgon är det möte på arkivet kl 17. Jag, Micke, och 2 från arkivet skall diskutera hemsidan.

Well...ska ringa min gubbe o se om han kommer hem på lunch eller ej.
Så ska jag ta en kopp kaffe o lite mackor också!
Later! <3

Parlamentet snart!

Wiiiee... nu börjar snart Parlamentet! Tänkte kika på det, sen blir det film! =D
Orkade aldrig gå till affärn. Röjde av lite i köket istället. =P
Duktig flicka! =)

Well...Ska ta ett bloss här innan det börjar!
Hörs senare!

Uttråkad!

Är uttråkad... What to do?
Funderar på film...men vad ska man se?

En promenad kanske...hmm... Orkar jag det?
Behöver ju egentligen bort till affärn. Köpa lite frukt o shit!
På tal om shit så behöver vi faktiskt köpa kattsand.
Men frågan är fortfarande: orkar jag det?? =P
Vi klarar oss utan både frukt och kattsand till imorgon, men ändå skönt att ha allt hemma.
Well, får ta o fundera lite på det där..

Katter! <3

Som ni vet så älskar jag katter!
Och den här snubben har en supersöt katt, som han gjort en låt om!
Tycker denna videon är så jäkla klockren! =)


Visst är den söt!! =D

Kärlek!

Vi missade Idol i fredags.. =( Såg bara utröstningen.
Men fan va alla gnällde på Lars då.. Jag kikade på YouTube, och han är ju bara för ball alltså! =D
Håller fast vid att Lars och Alice är bäst! Kevin är rätt duktig med!

Bilder kommer Fii.. ;) Kikade igenom dem, och de vart inga bra bilder direkt.
Ingen man ser sminkningen på... =( Får göra om det någon dag! =D Och ta bättre bilder! =)


Hittade däremot en bild på me and my love! =D
Älskar dig min lilla skäggtomte! <3

Utvilad!

Vad härligt det är att få sova ut! Helt underbart!
Har precis käkat lite frukost. Och sitter nu med mitt morgonkaffe!
Vi köpte Pågens Subs igår.. De var riktigt goda!! Try them! ;)


Känns som min förkylning är på väg tillbaka på allvar nu. =(
Hostar och är lite snuvig. Bläääh! När ska det va nog??
Är väl iofs den årstiden nu. Kallt som fasen, och så går man ut med för lite kläder på sig.
Klart man blir sjuk, speciellt om man har en förkylning redan som vägrar ge med sig.

Hade ni trevligt igår? =)
Jag o min karl hade skitskoj!
Ett par kompisar kom förbi en sväng, sen när de gick så kikade vi på "Tack gode gud".
Haha! Fan va skoj det är! O va rolig Martin Timell va!!
Well, efter det fick vi ett ryck.. Gubben sminkade mig lite coolt o sen fotade vi med Macen! =P
Ska se om jag hittar någon bra bild att slänga upp senare! =)

Ska ta ett bloss nu och klunka i mig kaffet!
Later!

Nummer 2!

Klassens lilla busfrö Kalle satt längst bak i klassrummet. En morgon började magistern:
- Det har kommit till min kännedom att du, Kalle, varit i min trädgård två nätter i rad och tagit frukt. Är det sant?
Kalle svarar inte. Då gick magistern ner till Kalle och frågade varför inte han inte svarade.
Kalle säger att han inte hört ett dugg av vad magistern frågat.
- Hörs det verkligen så dåligt hit ner? frågar magistern. Gå upp till katedern och tala till mig i vanlig ton så ska jag sätta mig på din bänk så får jag höra hur det låter.
- Är det sant att magistern kröp ut ur skolfrökens fönster klockan fyra i natt? frågar Kalle från katedern.
- Du har rätt, Kalle. det hörs inte ett ord hit ner

Fredagsfräckisen goes Lördagsfräckisen!

Det var en bordellmamma som hade sin verksamhet i ett enda stort rum.
En dag bestämde hon sig för att utöka verksamheten genom att bygga upp en
mellanvägg för att få två rum. Hon tog dit en hantverkare som på ett par
dagar byggde upp en vägg. Han gick in till bordellmammans kontor och sa att
det var dags för betalning.
Bordellmamman som var en riktig snålkärring menade att hantverkaren kunde
knulla henne i stället för att få några pengar.
Hantverkaren som hade en familj att försörja var inte ett dugg intresserad av erbjudandet.
Bordellmamman stod dock på sig och började strippa framför honom.
Till slut låg hon helt naken på sitt skrivbord med benen brett isär och musen uppfläkt.
Då gick hantverkaren fram till henne, stoppade in pekfingret i analen och tummen i musen och sa,
Nu betalar du annars så river jag mellanväggen.

Lördag!

Kom precis hem här! Har vart hos svärmor en sväng! =)
Gubben håller på o fixar med sin laptop som skall säljas.
Så fort han fått in nytt OS i den så ska vi åka o lämna den!

Vi är lite puckade jag och min karl..
Hade tänkt åka till bolaget idag o köpa några öl.. Men icke då.
Det är ju stängt... =/ Jädra skit.
Men grannen hade ett par öl som vi lånar så länge! =D

Usch vad segt det var att köra inatt då.
Men va riktigt kul att träffa Ida & Peter! Va längesen nu!
Kom hem halv 3 ungefär. Men kom i säng först en timme senare.

Idag är jag iaf utvilad...=) Gick upp vid 12!
Har kommit på att jag missat 2 fredagsfräckisar här nu..=/
Haft lite mycket i skallen..
Men skall gräva fram 2 stycken nu... slänger ut dem snart! =)

Vill sova!

Blev ingen film.. Karln orkade inte hänga med i en film. =/
Tar det imorgon istället! =D
Nu är det inte så jättelänge kvar tills vi ska åka iaf! Skönt det!
Bara längtar efter att få lägga mig i sängen!
Usch, hoppas inte det är allt för halt ute nu.. =(
Har inte fått på vinterdäck på S60:n ännu. Inte på Corsan heller för den delen..

Sitter ju iofs vinterdäck på Smarten, men det får ju bara plats 2 i den. Hehe!
Har aldrig i hela mitt liv sett en så liten bil.
Tyckte att vår Corsa var liten, men jämfört med Smarten så är den gigantisk.

Fasen vad avundsjuk jag är på vår granne o dem som drog till Thailand idag då. =/
Inte för jag är så sugen på just Thailand, men värme hade fan inte vart fel nu!
Men men, får väl försöka stå ut ändå.

Nu sover min söta karl! Han är så söt! Halvligger i soffan o snarkar!
Älskar dig mitt hjärta!

Näe.. Om jag skulle ta o byta om så jag är redo när de ringer kanske.
Träligt bara att det tar 40 minuter eller nåt sånt att köra dem hem och sedan åka tillbaka till Motala.
Kanske ännu längre tid nu om det är halt ute. Gaaah!
Imorgon ska jag verkligen sova ut iaf! =)

Well...vi hörs imorgon!
Sov så gott!! Det ska då jag göra sen iaf! =D