The Story


Telefonsex

Den här helgen blev ju inte som jag tänkt mig. Inte alls. Och som alltid på söndagar sitter jag med en klump i magen o stressar upp mig över jobbet. Fan så jobbigt det är. Men men, väl på plats så blir det bättre. Och så har jag en riktig myskväll i soffan att se fram emot!

Har tänkt på det där med telefonsex. Meningen med det?
Jag menar.. När jag väl tryckt upp telefonen så hör ju inte personen i luren vad jag säger ändå.

Ha en trevlig söndag mina vänner!

Finally!

Wohoo! Nu är min arbetsvecka äntligen slut. Den har vart extrem. Jag har jobbat för mycket. Och det tyckte chefen med så han sa åt mig att gå hem tidigare idag. Det tackar vi för, behövdes verkligen. Jag har en jäkligt bra chef. Han är riktigt snäll o rättvis. Hade ett mycket givande samtal med honom i måndags. Fick mig att tänka till. Inse saker o ting. Så nu har jag ännu fler tankar som snurrar runt i min skalle. =P

Måste ta tag i allt nu, på allvar. Förändra och förbättra. Finjustera lite här o var. Det ska nog bli så som jag vill ha det minsann. Skam den som ger sig. I'm a fighter...deep inside. Catfighter. Mjaaa!

Trevlig kväll!
Hugs // HappyCat!


When you dream there are no rules..

Vaknade nyss upp efter en natt full av skumma och helt underbara drömmar. Känner mig tom i huvudet och matt i kroppen. Det var lite av en besvikelse att vakna. Hade så gärna stannat kvar i drömmarnas värld...bara en liten stund till. Lite mer njutning. Lite mer lycka. ;DWhen you dream there are no rules, people can fly, anything can happen.

Förändring!

I vanlig ordning sitter jag här med ångest över jobbet idag. Har hur mycket som helst att göra. Så jag måste nog sticka dit lite tidigare. Tänker fan inte stanna kvar längre ikväll iaf. Hell no!

Helgen har gått helt sanslöst fort. Blev en sväng ut på krogen i fredags. Det var nog trevligt, om jag bara kunde minnas något. Lördagen spenderades i soffan med en djävulsk huvudvärk och illamående. Det är nog dags för mig att ta tag i livet på allvar nu. Det här är ohållbart. Och det är ju bara jag själv som kan göra något åt saken. Bara jag själv som kan förändra. Right?

Nu en överdos av kaffe, sen jobb.
Ha en trevlig dag gott folk!


Gnällig, gnälligare, Cat.

Jag har världens tråkigaste liv. Bara så ni vet. Fan va uttråkad jag är. Sitter här i min ensamhet o filurar över saker o ting. Allt tänkande hela tiden gör mig knäpp tror jag. Är helt lost. Hör inget, ser inget. Lallar runt i min lilla låtsasvärld. Det börjar bli väldigt trist nu. Visst, det är fan så mycket bättre där än i verkligheten oftast. Men jag vill leva på riktigt ju. Vara sådär äckligt glad och bara njuta av allt!

Och..den här jävla bloggen.. Usch.  Den är tråkig. Jag är tråkig. Allt är tråkigt. Har funderat på att lägga ner den, men inte bestämt mig än. Time will tell.
Sen är jag väldigt arg på mig själv. Jag skulle sökt ett jobb...extrajobb alltså.. Något som intresserar mig, något jag verkligen brinner för. Men eftersom jag är så förvirrad o tankspridd hela tiden så glömde jag totalt bort det, och nu är det för sent. Fan.

Well...nåt som är positivt är att det är fredag och solen skiner! =)
Vilket påminner mig om att jag måste till bolaget o köpa öl.
Vi hörs!

Shiiiiit! =O

Har ni hört på nyheterna eller???

- En helikoper har störtat på en kyrkogård i Oslo.
- Hittills har 597 döda hittats.Tragiskt... Mycket tragiskt.

Same shit, new day.

Fan fan fan säger jag bara. Helgerna går på tok för fort. Nu är det söndag och dags för jobb igen. Ångest deluxe. Jag vill inte!!! Känns extra kämpigt eftersom förra veckan var hemsk på jobbet. Extremt hemsk. Usch. Men men...hoppas på att denna veckan blir bättre! Det måste den bli!!

Har tappat lusten totalt igen. Allt känns sådär tungt o jobbigt. Inget roligt händer någonsin. Fyy vad jag är uttråkad på livet. Enformiga jävla skit. Alla dagar är likadana i princip. Det måste hända nåt kul snart. Jag behöver lite mer spänning i mitt liv. Behöver saker att se fram emot.

Helgerna är som en enda dimma. Vaknar upp på söndagen.. wtf??! Vad har hänt? Vart tog helgen vägen? Crap! Inte kul alls. Får väl iofs skylla mig själv. Men på något sätt behöver jag fly från verkligheten.. Komma bort lite. Må liiite liiite bättre...en stund.

Åh! Jag känner mig så jävla negativ.. Bläää! =(

Mjauu!

Vet ni hur irriterande det är när man är sådär jättesugen på kaffe och man fyller på kaffeburken, för att sedan upptäcka att kaffemåttet ligger i botten av burken..?!! Gaaahh!
Well, kaffet är på g iaf så nu är jag snart människa igen..

Snart dags för veckans värsta jobbpass. Hate mondays. Ångest deluxe.
Har ju iofs helt fel inställning.. Faan va måndagar är underbara. Yeah! Det kommer gå kanonbra! Right!?

Ha en trevlig dag!

And remember: Life is like a penis - When it gets hard, fuck it!!

I'm Back!

Dessa underbara fredagar! =) Det är så skönt att vara ledig.. Jag mår lite bättre nu, har fått nya krafter.. har blivit lite mer positiv igen. Men idag lär det nog bara vara en kort stund, tills jag inser att jag verkligen måste städa. That sucks..

Man lär sig ju något nytt varje dag säger dem.. Inatt lärde jag mig något: Somna aldrig med en halvfull öl i handen när du sitter i soffan, det blir blött.

Och en sak till mina vänner, TACK till er som verkligen stöttar o bryr er! Ni är guld värda!