Jag går min egen väg tills jag faller..

Cat is back on track!!
Nu har jag äntligen kommit ifatt lite med allt, så nu skall det minsann bli bättre med uppdateringar.. =) Yeah! Nu kör vi! ;D

Till att börja med så tycker jag ni skall lyssna på denna låten.. Texten är hur bra som helst! =)


Soothe Your Pain

Hej mina vänner! =)

Som vanligt har jag haft fullt upp. Städat, plockat o fixat hela helgen. Och idag är det jobbdags igen. Börjar vid 15.00. Kommer va helt ensam på kontoret idag.. Lite trist, men men... Lär ju få lite gjort iaf! =) Och imorgon är det kick-off möte som gäller. Och på kvällen blir det förmodligen grillning hos chefen o sen ev utgång.

Jag är helt såld på denna snubben.. Han är så sjukt duktig!!!Ha en underbar söndag! =)

Monday..

Idag är veckans värsta dag.. =P Jobbar mellan 13 & 21.30.. Är inte så lång tid egentligen, men det känns som en evighet.. Tack o lov så är det bara måndag en gång i veckan!! =) Och när man väl är på plats så går det rätt bra faktiskt! Trivs fortfarande kanonbra med jobbet, men vissa dagar är det mindre bra.. Som det förmodligen är för alla! =P

Har lite att fixa med innan det är dags att sticka till jobbet, så det är väl bäst att jag sätter igång.
Hoppas ni alla får en kanonbra måndag! Vi hörs! =)

Check this out!! Grym snubbe! =D


I'm Alive!

Här var det dags för en uppdatering minsann.. Jag har blivit totalt värdelös på det här med att blogga. =( Har haft så himla mycket att göra...i vanlig ordning. =/ Jobbar massor och sen har jag fått en ny vän. Den 1:a juli när jag o sambon var på väg hem efter att ha vart ute o käkat med mitt jobb så träffade vi en liten svanslös katt. Denna lilla tissen följde efter oss hem o satt sedan utanför här o skrek & kikade upp mot vår balkong i 5 dagar. Sen tog vår granne in henne eftersom det blev världens oväder. Så nu bor hon där tillfälligt. Har vart i kontakt med hennes första ägare. Han hade gett katten till en tjej för att han jobbade så mycket o inte kunde ha henne. O den tjejen som fick katten ville inte ha tillbaka henne, hon hade sagt att det aldrig skulle funka för henne att ta hand om lilla Flora.. Vi vill ta hand om henne, men vår lillkille skulle nog inte acceptera det tyvärr. =( Vi får se hur det blir..

Pissväder här idag. Så typiskt när jag är ledig ju.. Men men.. Får väl ta en resa nånstans sen!!! =) Är skapligt avis på dig Bastardo som är i underbara Italien..!!!! Vill också dit ju!

Hoppas ni har det bra allihopa! =) Har saknat er!!!Den baddräktstid nu kommer,
när magen är för stor.
Då valkar bara sväller,
och celluliter gror.
Generande behåring,
lyfts fram i solens ljus.
Nej stranden verkar boring,
vi stannar inomhus.

De krav som sommarn ställer,
förstör vår ledighet.
Vi sitter där å gnäller,
fy fan vad jag e fet.
Fast vem vill motionera,
när man kan sitta still.
Nej låt oss revoltera,
vi tar en kaka till