Utmanad

Jag har blivit utmanad av bloggkungen Bastardo!!! =)

1. Vilken parfym använder du?

Christina Aguileras Inspire och Burberry Brit. =) Ibland Miracle!

2. Dagens låt?
Indra vs System Failure - After India

3. Vad läser du just nu?
Den mänskliga hjärnan av Gunilla Ladberg.

4. Dagens höjdpunkt?
Ledighet, sol och öl! ;D

5. Vad skulle du vilja lära dig?
Att inte tänka så mycket.. =P

6. Vad var ditt senaste inköp?
Ett paket cigaretter?!

7. Vad är ditt favoritdjur?
Cat! ;D

8. Vad är ditt viktigaste mål för tillfället?
Frukosten.. hehe! Nä, men.. Leva så bra det går i en sjuk värld?! =)

9. Vad tycker du om personen som skickade frågorna till dig?
Trevlig, rolig, jävligt intelligent! Och en riktigt bra bloggare!!!

10. Vilken är din ögonfärg?
Blå

11. Om du kunde ändra något hos dig själv, vad skulle det vara?
Finns mycket jag skulle ändra. Skulle vilja vara lite längre iaf. =)

12. Om du kunde vara var som helst i världen de kommande timmarna, var skulle du då vara?
Tobago eller Italien! =)

13. Vad värdesätter du hos dina vänner?
Att de är ärliga!

14. Vad är meningen med livet?
Jag har funderat på det länge...och funderar ännu.. Kan meningen med livet vara att finna meningen med livet?

15. Vilket är ditt drömyrke?
Astronaut!

16. Vilket av plaggen i din garderob är din favorit?
Min Bye Bye Kitty tröja! =)

17. Vad får dig att gråta?
Att se djur plågas. =(

18. Nämn tre saker som får dig att le.
Min sambo, Solen, Lediga dagar! =D

19. Om du fick tre önskningar, vad skulle det vara?
En tur ut i rymden, En ny bil och en Macbook Pro! =P

20. Vilka är dina favoritserier på tv?
Lost & Fringe!

21. Vad har du på dig just nu?
Byxor och linne.

22. Vilket är ditt favoritgodis?
Pez! =P

23. Vad gjorde du innan du satte dig och svarade på dom här frågorna?
Käkade lite frukost och tog en kopp kaffe!

24. Vad ska du göra i sommar?
Jag vill ut o resa lite. Gärna utlandet, men vet inte om jag får så mycket semester så får kanske skippa de planerna.

Man ska ta bort en fråga och ersätta med en egen så det har jag gjort och sen skicka vidare till en annan bloggare. Jag utmanar Sindarin!

Ny vecka

Då var det måndag igen. Jag sitter här o försöker vakna till lite med en kopp kaffe. Idag känns allt kämpigt. Vill bara gå o lägga mig igen, inte alls sugen på jobb. Men men, det är bara att gå dit o göra det jag ska. Tiden går rätt fort när man väl är där! Så det blir nog skitbra! =D

Ni ska se hur snygg jag är för tillfället. Haha! Har ett skrapsår i ansiktet. För många öl och höga skor går inte alltid så bra ihop märkte jag i helgen! =) Det svider lite och ser ut som jag vart i världens Catfight eller nåt. =P

Borde sätta lite fart här nu. Ge mig ork någon!



Maria var i sen 30 års ålder och fortfarande ogift. Hon hade liksom bara svårt att träffa män. De män hon mot förmodan träffade visade sig vara skitstövlar. Till slut så bestämde hon sig att sätta in en annons i tidningen.
Hon skrev:
"Söker en man som inte kommer att slå mig, som inte kommer att lämna mig och som är bra i sängen."
Flera dar gick och hon hade inte fått något svar på annonsen. En dag när hon var nere i källaren och tvättade, knackade det på dörren. Hon gick upp och öppnade och där satt en man i rullstol som varken hade armar eller ben.
- Kan jag hjälpa dig? frågade hon.
- I’m the man in your dreams! sa han.
Hon vart förvånad.
- VA?
- Jag läste din annons i tidningen och jag är den perfekta mannen. Jag kan inte slå dig eftersom jag inte har några armar. Jag kan inte lämna dig eftersom jag inte har några ben.
- Men är du bra i sängen då? frågade hon.
- Hur tror du jag knackade på dörren...

Wonderbart!

Underbara lördag! =) Solen skiner och det är partydags snart! =) Förmodligen ska vi till ett par vänner i Vadstena o rocka lite, men har inte bestämt oss ännu.. Mina jobbarkompisar skall festa o vill komma förbi här o ta en öl innan de skall till grannen på lite party. Vore ju jättetrevligt att träffa dem! Varför är det alltid så att man får massa roliga saker att välja mellan på samma dag? Vill inte behöva välja ju..

Hade möte på jobbet igår och nu vet vi vad som gäller. Arbetstiderna är måndag 13-21, tisdag-torsdag 8-17, ledigt på fredag och lördag, söndag 15-21! Fast lön och helt perfekta tider! Sen blev vi tilldelade lite olika saker också. Jag skall exempelvis vara dataansvarig på företaget! ;D

Nu är det dags för en dusch. Sen ladda lite inför kvällen! =P
Hoppas ni har en underbar lördag allihopa!



Den här låten hade Bastardo lagt ut på sin blogg för ett tag sedan.. Och jag fastnade helt galet. Den är ju såå underbar! Lyssnar på den om och om igen! =) Helt fantastisk!! Tack Bastardo!! Du har bevisat att det finns annan musik än Psy som är bra! ;D


Workoholic

Jag gör inte mycket annat än att jobba för tillfället. Har vart på kontoret i princip hela dagarna/kvällarna. Men på lördag är jag ledig iaf.. =) Vet inte hur fredagen ser ut, om det blir jobb eller ej. Imorgon blir det jobb iaf. =) Var kvar til ca 19 idag.. Sen åkte jag och en tjej från jobbet o hämtade lite käk. Sen bar det av hem hit för att käka o tjöta lite skit!! =D Jättetrevligt!
Jag ÄLSKAR mitt jobb! Och mina arbetskamrater! =)

Nu blir det snart sängen och sen upp tidigt imorgon för en ny underbar arbetsdag! =)
Hoppas ni har en trevlig kväll!



Skillnaden mellan erotisk och pervers......
Erotisk är du om du kittlar din flickvän mellan benen med en ankfjäder.
Pervers är du om du stoppar in hela ankan!

Norge!! =D

17:de maj idag och alltså Norges nationaldag! Det skall firas minsann! ;D Får bli lite sprattlevann till kvällen, eller vad säger du Bastardo?! =P Och att Norges bidrag vann Eurovision Song Contest är ju helt fantastiskt! Jag gillade den låten väldigt mycket, trots att det inte är min musiksmak egentligen. Men den var ju helt underbar. Riktigt duktig kille! Är stolt över att vara norsk!! =D

Nu har vi packat ihop allt här och skall åka hem till Motala igen. Jag ska förmodligen jobba lite ikväll när jag kommit hem. Får se vad klockan blir och hur trött jag är när vi kommer fram.

Hoppas ni får en kanonbra söndag mina vänner! =)
Vi hörs ikväll igen!


Stomp stomp!

Jag är så glad!!! =) Jag har ett underbart jobb!! Jag har världens goaste bloggvänner!! =) Och imorgon åker jag, sambon o katten till mina föräldrar!! =D Allt känns så jäkla bra nu.. Helt underbart! =) Har inte bestämt mig för när jag ska börja idag ännu. Antingen sticker jag dit vid 11 eller så blir det vid 12. Får fundera en stund. =P Kör nog till 21 ikväll iaf. Sen är det packning som gäller! Hinner inte det imorgon eftersom jag jobbar.

Vad skall ni hitta på idag? =)

Jag ÄLSKAR den här låten! Den får mig så sanslöst danssugen o glad!!! =D


Cat is alive!!

Har haft en hel del att göra.. Blev att jag jobbade hela dagen igår.. Samma sak idag. Började klockan 9 imorse och gick hem 17.15 ungefär. =) Trivs så sjukt bra! Det är heeelt fantastiskt! När jag vaknar så är det kul att gå o jobba liksom. Saknar dock er, mina vänner.. =( Vågar inte blogga från jobbet, tror inte chefen blir så glad då. ;)

Nu blir det soffan här snart, skall in o kika till er först bara! ;D Imorgon är det jobb som gäller hela dagen igen. Sambon får tvätta! =P Han är ledig..

Ha en tokbra kväll! =)


Hey!

Det blev absolut inte som det var tänkt igår. =P Som vanligt! En jobbarkompis ringde vid 16-tiden o frågade om jag kunde öppna kontoret åt bokningstjejerna strax innan 5, så det var bara att kila iväg...i ösregn. Hade laddat med en öl inför afterworken, så kunde inte ta bilen.. tyvärr. =/ Kom fram iaf, var tokblöt.. Strax innan 8 körde en kille mig hem. O sen kom han o hämtade oss vid 21.30 igen. Då bar det av till bossens hus på lite partajj! =D Hade kanonkul!! Fick träffa en gammal kollega som jag inte sett på 4 år. =) Och sen gick vi ut på krogen en sväng, var faktiskt helt okej där trots att det var en del folk... =)

Ikväll blir det lugnt. Slappa i soffan tänkte jag. Fast man vet aldrig, det kanske dyker upp något!
Hoppas ni har en tokbra lördag! =)



Den deprimerade tanten till doktorn:
-Var sitter hjärtat? frågade tanten.
-Under den vänstra bröstvårtan, svarade doktorn.
-Okej, svarade tanten. Sen gick hon hem och sköt sig i sitt vänstra knä.

Heeelg!! =D

Nu är det äntligen helg! =) Skulle jobbat idag, men en kille på jobbet tyckte att jag kunde ta ledigt, hade bara blivit ca 2 timmars jobb ändå. I eftermiddag blir det eventuellt afterwork med jobbet. Sambon skall nog följa med han också, så skall vi gå till hans boss krog o säga hej efteråt. Zanna, en tjej från jobbet kommer hit lite senare o tar en öl också! =) Blir nog trevligt! Är ju egentligen inte mycket för att gå ut, men det är ju ganska tidigt, så förmodligen är det rätt lugnt! =)

Blev kvar länge på jobbet igår.. Men hade riktigt kul!! Trivs verkligen bra där! =) Skall ev jobba lite på söndag. Får se hur jag gör. Vill ju inte jobba helger, men eftersom det är så jäkla skoj på kontoret så kanske jag sticker dit en sväng! =)

Här får ni en riktigt sjuk video igen...hehe! Enjoy! ;D



Vad skall ni hitta på idag? =)

Ready for work!

Nu skall jag dra o jobba lite.. Puuuh..kommer blåsa bort ute.. =/
Hoppas  ni får en trevlig eftermiddag o kväll.. Hörs lite senare!


Kondomexperten

Nu börjar det igen.. Alla dessa jäkla tankar o funderingar.. Det har vart bra en längre period men nu är det tillbaka. =( Varje kväll när jag ska sova så börjar jag fundera. Tänka på massa saker som får mig att må dåligt. Kan inte somna på flera timmar pga dessa dumma tankar. Det är irriterande. Vet inte vad jag ska göra för att slippa dem. It sucks!

Well...Idag börjar jag senare. Skall köra eftermiddag/kväll. Så får se hur dags jag åker till jobbet. Skall ev börja arbeta med en grej till på företaget, då blir det bara eftermiddagar/kvällar men med fast lön. Och så är de så bussiga så jag slipper helgjobbet! =)

Har ni sett det här? Så jäkla sjukt.. Hahaha!


Work

Det regnar o är trist. Men just nu känns det helt ok. Trist att sitta instängd hela dagen när vädret är bra.. Skall bege mig till jobbet nu. Får väl se hur länge det blir idag.. Förmodligen sticker jag hem vid 17 eller 18. =) O snart är det helg!! Det skall bli UNDERBART! Så glad att jag slipper helgjobb alltså!

Jag är sugen på att tatuera mig igen!!!! =) Den här är gaaalet snygg!


Ha en fin dag hörni! =) Vi hörs i eftermiddag!

Lost!! =)

Idag kändes det mycket bättre på jobbet! Tror definitivt detta kan funka.. Får väl se så det funkar på dagtid. Ananrs blir det lite kvällar, dock inga helger!!!! =D Jag har vart riktigt glad idag faktiskt. Men samtidigt sjukt trött. Nu känner jag verkligen av att jag fått på tok för iite sömn inatt. Men det skall tas igen om lite mer än en timma. För om 10 minuter sitter jag bänkad o kikar på Lost!!!! Kan ju bara inte lägga mig innan det, även om jag egentligen skulle behöva det.

Får se när jag börjar jobba imorgon. Blir antingen 09.30 eller 11.00... Lutar väl åt 11. ;) Skönt det där att vi kan välja såpass fritt, när vi vill börja o sådär. =)

Nu skall jag plocka fram lite vindruvor o sen slänga mig i soffan bredvid sambon som tjatar på mig. =P  Sov gott sen hörni! =)



Lille Olle på mattelektionen:
- Magistern, om du har en 15 cm snopp i pannan som står rakt ut, hur mycket av den kan du då se?
Magistern svarade:
- Ja Olle, ungefär 4 cm kanske?
Olle:
- Du ser inte nåt, för bollarna hänger ner i ögonen på dig!

Till er...

Ni är underbara hörni! Tack för era fina & goa kommentarer. Ni är så stöttande och peppande! Känns jätteskoj att logga in på bloggen och se allt ni skrivit! Tusen tack för att ni finns här!! =)

Denna dagen kommer nog kännas som en evighet. Är helt sanslöst trött. Har nog bara sovit ca 4 timmar. Får ta igen det ikväll. =) Efter Lost! =D

Nu skall jag slänga i mig knäckemackan här sen är det dags att dra.
Vi hörs senare! Ha en underbar dag!!!



En gubbe kom till maskeraden iklädd endast en flaska på penisen.
- Vad föreställer du? frågar en dam.
- Ett brandlarm: krossa glaset, dra i spaken, så kommer jag.

Complicated Cat..

Idag gäller det. =/ Börjar nya tjänsten. Skall köra mellan 9 och 17 på kontoret måndag-fredag. Men idag skulle jag dit först kl 11. Så sitter här med en kopp kaffe o försöker peppa mig själv nu. Det går väl lite sisådär. Nojjar upp mig väldigt och det försvårar bara det hela. Fattar inte vad det är för fel på mig. Har alltid velat ha kontorsjobb på dagtid.. Och nu när jag fått den chansen är jag ändå inte nöjd. Neeej, då hittar jag nya saker att gnälla över, nya saker att oroa mig över. Varför ska jag vara så komplicerad? =(

Well.. Jag går dit och skall försöka tänka positivt. Kanske blir kanonbra. Det vet jag ju inte förrän jag provat liksom. Så bort alla negativa tankar. Nu kör vi! Jag får se det från den ljusa sidan liksom.. Slipper helgjobb, slipper kvällsjobb. =)

Dags för en dusch och lite mackor.
Ha en fin dag, vi hörs i eftermiddag igen! =)



Klass 2 har undervisning om kroppstemperaturer. Fröken försöker på alla sätt att förklara att det förekommer olika temperaturer och säger:
- Människor har 37 grader, men till exempel de små pippiarna som flyger i luften, som har fjäder och dun på sig, har ända upp till 41 grader. Sven har noga studerat en traktor som kör på fältet och är absolut inte närvarande när fröken säger:
- Nå Sven vad sa jag nu?
Sven reser sig blixtsnabbt och svarar:
- Fröken sa att människor har 37 grader men när man pippar så fjäder och dun flyger i luften, då kan man få ända upp till 41.

Trött idag

Idag är jag inte alls pigg. Känner mig jättetrött trots att jag sovit ganska bra. Så min dag bilr inte speciellt händelserik. Tror det är soffan som gäller! =) Imorgon klockan 9 skall jag vara på kontoret...ny tjänst! =) Hoppas på att det blir bra! =D

Ha en fin dag allihopa!



Slappardag!

Jag skall aldrig planera nåt igen, för det blir aldrig som jag tänkt mig ändå. Hehe! Hade ju massa grejer jag tänkte vi skulle gjort igår. Tror ni det blev av?? Nej, såklart inte. Vi fick besök o satt o tjötade ett par timmar, sen var klockan så mycket så det var dags att tända grillen. Och sen satt vi hos grannen o halvsov resten av kvällen. =P

Idag tänker jag inte planera nåt. Skall sitta på balkongen o sola o bara slöa. Läsa lite i "Den mänskliga hjärnan" kanske. Har inte kommit så långt ännu, men den verkar riktigt intressant! =) Nu börjar sambon såga o greja här.. Är väl bäst att jag övervakar arbetet! ;D

Vad skall ni hitta på idag mina vänner? =)



Lilla Pelle överraskade sina föräldrar genom att rusa in i deras sovrum på natten. Han frågade de vad de höll på med eftersom båda låg under täcket och rörde sig på ett konstigt sätt.
- Ehhh... vi spelar poker, svarade pappan.
Nästa dag stormade Pelle in i storasysterns rum.
Hon och pojkvännen befann sig även de under täcket.
- Vi spelar poker, sa storasystern.
Senare på kvällen saknades Pelle vid matbordet och pappan gick upp för att hämta honom på hans rum. Där såg han hur Pelle låg under täcket och hur handen rörde sig upp och ner.
- Vad gör du? Frågade pappan.
- Jag spelar poker.
- Men då måste man vara två.
- Nej, inte om man har en så bra hand som jag har....

Första Maj!

Vi hade det jättetrevligt igår. Fick lite besök o satt o tjötade o tog ett par öl o solen! =) Men både jag och sambon var sanslöst trötta, så vi slocknade ganska tidigt i soffan. Vaknade där tidigt imorse.. O somnade om! =P Nu är jag riktigt utvilad och redo för en ny dag! =D

Dagens planer är att gå upp till svärmor o byta däck på hennes bil.. Sambon får göra det..jag är bara med som stöd/arbetsledare.. Höhö! Sen skall jag försöka få med sambon ner till stranden eller nåt annat mysigt ställe. Strosa runt lite o bara vara! =) Köpa jordgubbar ska jag göra, om jag hittar några vill säga. =P Och sen i eftermiddag eller ikväll skall vi bygga en bänk till balkongen! =) Vi har en möbel där ute, men det får bara plats 2 i den o det är ju lite trist om man har folk hemma o så. =)

Nu blir det en dusch, sen ut på äventyr!!
Ha en underbar dag mina vänner, vi hörs lite senare! =)



Frun frågade mannen:
- Om jag dör gifter du om dig då?
- Nej...
- Så du menar att vårt förhållande är så dåligt att du inte vill försöka igen?
- Jo, om du säger det så...
- Skulle ni bo kvar i vårt hus?
- Ja, jag trivs ju här..
- Skulle hon få ha på sig mina kläder?
- Ja om hon passar i dom..
- Skulle ni älska i vår säng?
- Ja den är ju ny, så jag skulle ju inte slänga den...
- Skulle hon få använda mina golfklubbor?
- Nej, hon är högerhänt!