Valborg..

Har faktiskt inga som helst planer ännu. Och det är ganska kul det med, att bara ta det som det kommer. Se vad som händer, vart man hamnar osv. Tror iofs inte vi förflyttar oss alltför långt hemifrån. Blir kanske grillning på gården, eller över o umgås med grannen! Vi får se helt enkelt! =)

Vad skall ni hitta på idag/ikväll?


Hittade en gammal bild på mig och sambon.. Från Lanzarote -05. Där var han inte så skäggig,
eller hur Zuz.. ;)

9/11

Jag tror jag är beroende av Youtube. =) Finns ju så mycket bra, kul, intressant..


Jobbigt läge..

Jag har sån hemsk beslutsångest. Jag vet att hur jag än gör så blir jag inte helt nöjd. Fan att det skall vara så svårt. Har iaf pratat med min handläggare på AF, så jag vet lite mer vad som gäller om jag väljer att sluta.

Igår kväll när jag skulle sova så ploppade en tanke upp i skallen.. Tänk om katten spyr i/på mina skor... Fråga mig inte varför jag tänkte så, han har aldrig gjort det förut. Well..imorse vaknade jag tidigt som fasen o hörde att katten spydde. Sambon hörde det också och gick upp o letade efter spyan, men hittade ingen.. Jättekonstigt tyckte jag.. När han åkte till jobbet gick jag upp..kikade runt lite jag med efter spyan.. O sen såg jag det.. Han hade spytt mellan mina skor.. =O Skumt...

Nu skall jag snart iväg o jobba lite, det ni!! Var ett tag sedan nu. Men skall bara ut till ett par av mina kunder o leverera en grej o tjöta lite skit förstås! =)



Bert fick höra på jobbet att män kan hålla sej längre när dom har sex om dom runkar en stund innan. Han tänkte att det skulle han prova. Men var? Inte på kontoret inte hemma, då kom han på det. Han parkerade bilen på väg hem från jobbet och la sej under bilen och låtsades kolla den. Han blundade och tog fram den och började dra. Plötsligt hörde han röster. Han tänkte att han inte ville gå miste om en orgasm så han fortsatte blunda. Sen hörde han:
-Detta är polisen vad händer?
-Jag kollar drivaxeln bara. Säger Bert och fortsätter blunda.
-Då kanske du ska kolla bromsarna också, din bil rullade iväg för 5 minuter sen...

Man ska inte döma hunden efter håren..

Hittade ett väldigt intressant klipp på youtube! Dock är det lite stavfel o så, men försök bortse från dem. För klippet var verkligen BRA! =) Det är ju så sant det ni får läsa. Check it out mina vänner!


Lost

Tjohoo allihopa! =) Det gick bra hos sjukgymnasten, förutom att jag har mer ont i ryggen efter hon klämde på den. =P Men fick ett papper med träningstjosan för ryggen.. Braaa va Susanne??! ;D Så nu ska det nog bli ordning på det!

Nu är det soffan som gäller. Ska se Lost och sen sova. =)
Återkommer imorgon igen!
Sov gott!! =)



Anders kommer hem till sina farföräldrar. När han kommer fram till huset ser han sin farfar sitta ute på verandan i sin gungstol helt naken från midjan och neråt.
"Men farfar, vad gör du", säger Anders.
Den gamle mannen tittar trött mot horisonten utan att ta notis om sitt barnbarn.
"Farfar, varför sitter du här på v erandan utan några byxor på dig?", frågar Anders igen.
Den gamle mannen tittar nu sakta upp på honom och svarar:
"Förra veckan satt jag här utan skjorta och då blev jag stel i nacken. Det här är din farmors idé."

Rock into the Future!

Underbart väder, underbar musik, underbar dag helt enkelt. Tänkte jag skulle hinna sola lite idag innan det bär av.. Skall åka till Borensberg nån gång under dagen. Måste ha mat till katten. Och sen vid 14.45 skall jag träffa en sjukgymnast.

Sitter o flummar runt på youtube igen.. Finns ju så mycket skojigt! =) Poppar massa bra PsyTrance o är riktigt lycklig! Det är sjukt vilken effekt musiken har.. Love it! =)


Full på ånga

Sitter o kikar runt på Aftonbladet lite och hittade den här artikeln. Haha! Det vore nåt, bli full på ångor. Gästerna får andas alkohol i speciella dräkter. I London, finns den tillfälliga upplevelsen Alcoholic Architecture. Det är ju faktiskt lite tufft...att veta hur det är i en cocktail.  45 minuter får du lalla runt i dimman för att få i dig motsvarande en stor gin och tonic.


(Bild lånad från aftonbladet.)

Yeah! Skål, eller vad ska man säga?

Sexregler

Amerika sägs ju vara möjligheternas land, men det uttrycket får nog göras om lite då man tar en titt på de olika delstaternas lagböcker. Dessa lagar står fortfarande kvar bland alla paragrafer, men vi får väl hoppas att myndigheterna inte följer lagen till punkt och pricka...

 

För att börja lite lätt kan vi nämna att i Ventura storkommun i Kalifornien får varken katter eller hundar para sig utan särskilt tillstånd.

 

Om en polis i Coeur d'Alene, Idaho, misstänker att ett par har sex i en bil eller annat fordon måste han tuta tre gånger och sedan vänta två minuter innan han kan närma sig bilen med paret i.

 

En lag i Oblon i delstaten Illinois gör dig till en brottsling om du älskar medan du fiskar eller jagar på din bröllopsdag.

 

I staden Ames i Iowa får en äkta man inte ta mer än tre klunkar öl då han ligger i sängen bredvid sin fru.

 

Om din andedräkt luktar lök, vitlök eller sardiner är du enligt lag förbjuden att älska med din fru.

 

Hotellägare i Hastings i delstaten Nebraska måste enligt lag ge sina gäster en vit, ren nattskjorta. Lagen fortsätter sedan proklamera att inga par får älska med varandra, såvida de inte har på sig dessa nattskjortor, vilket gör det hela lagligt.

 

Ett par som hånglar inuti ett fordon och av misstag kommer åt tutan under den lustfylla leken kan sättas i fängelse enligt en lag i Liberty Corner i delstaten New Jersey.

 

Under lunchrasten i Carlsbad, New Mexico, bör inga par idka sex i en bil, såvida bilen inte har gardiner.

 

I Harrisburg i delstaten Pennsylvania är det olagligt att ha sex med en lastbilschaufför i en vägtullshytt.

 

I Texasstaden Kingsville finns det otroligt nog en lag som förbjuder grisar att para sig på det område som tillhör stadens flygplats.

 

Sex utan kondom är fortfarande olagligt i delstaten Nevada.

 

I Tremonton är det förbjudet för en kvinna att älska med en man inuti en ambulans. Utöver de normala anklagelserna som bör påfölja ett missbruk mot denna lag kommer även kvinnans namn att publiceras i lokalpressen. Mannen får inget straff.

 

I delstaten Washington finns det en lag som meddelar att det är strängt förbjudet att älska med en oskuld (även på bröllopsnatten).

 

En man får inte avfyra en pistol då hans kvinnliga partner får en orgasm. Denna lag är verksam Connorsville, Wisconsin.

 

Den enda ställningen som är accepterad enligt lag i Washington DC är missionärsställningen. Alla övriga ställningar är olagliga.

 

I Bozeman i Amerikas delstat Montana finns en lag som förbjuder all sexuell aktivitet mellan de två könen på gräsmattan framför ens hus. Detta gäller dock bara om de är nakna. Man kan tydligen komma undan om man har sockar på sig...

 

Hotell i Sioux Falls, South Dakota, måste se till att det finns två sängar i alla rum, och dessa bäddar måste befinna sig på ett avstånd av sextio centimeter eller mer då ett par hyr ett rum för endast en natt. Lagen förbjuder även älskog på golvet mellan de två sängarna.

 

Du får inte ha sex med en partner stående i en affärs kylrum som är avsett för kött. Detta enligt en lag som finns i Newcastle, Wyoming.

 

I Hartford, Conneticut, bryter man mot lagen om man kysser sin fru på en söndag.


Vaginans dag?

Ny vecka igen. Det är helt sjukt vad fort tiden går. Snart är det 1:a maj.. och alltså snart sommar! =D Det ska ju bli helt underbart! Nån gång under maj ska vi ner till mina föräldrar i Lilla Edet. Syrran o hennes sambo skall också dit. Kul att träffa dem alla, det blir ju inte så ofta.

Haha, höll på att dö av skratt när jag kikade in på aftonbladet..
Visste ni att det fanns en dag som Vaginans dag?
Den var tydligen igår iaf. Det var ju synd att jag inte visste det. Lite fitt-firande en söndag sådär är ju aldrig fel. Hehe! Det finns mycket lustiga dagar alltså. =P

Nu blir det lite frukost och en kopp kaffe! =)
Later!



Sonen till sin pappa:
- Pappa vad kallas det där vidriga som är runt vaginan?
Pappan kollar runt och uppmärksammar att mamman inte är hemma och säger tyst:
- Det kallas för kvinna min son.

Söndag

Oj.. den här bloggen uppdaterade sig visst inte själv.. Så dumt.. =P Hade inte riktigt ro att sitta inne igår när det var så fint väder. Var ju nere på gården ett par timmar o gick loss med häcksaxen. Det var riktigt kul! Förutom att buskarna jag klippte var taggiga så in i den.. Precis livsfarliga. =P Men jag överlevde utan större skador!

Sitter här o är lite småtjurig nu. Solen har gömt sig bakom massa dumma moln. Jag som hade tänkt att sola lite idag med. Vill ju sitta på balkongen o läsa, men nu ser det inte så mysigt ut faktiskt. Vill att solen ska bränna på rejält jag. =P Well..det blir väl bättre under dagen förhoppningsvis! =)

Vad hittar ni på idag? =)

Hahaha!! =P

Morrn morrn!

Jag är trött. Behöver sova ett par timmar till egentligen, men icke nu. Vi har gårdsstädning här idag. Så de grannar som vill hjälper till att kratta osv. Sambon har redan gått ner.. Så de håller på för fullt. Jag ska dra mig neråt nu en sväng. Kratta lite eller så! =)

Hoppas ni får en underbar dag!
Vi hörs lite senare!



Det var ett gift par som låg och sov.
Mitt i natten ringer telefonen, frun går upp och svarar.
Efter en liten tystnad skriker frun till
-Hur i helvetet ska jag kunna veta det, det är minst 20 mil dit.
Och sedan slänger hon på luren. Maken blir förskräkt och frågar:
-Vad handlade det där om?
-Vetu, det var en kvinna som ringde och frågade om kusten var klar.

Försöksdjurens Dag

Idag, den 24/4 är det Försöksdjurens Dag. Och jag tror inte det är många av oss som tycker det är rätt med dessa stackars försöksdjur som plågas. Jag är verkligen emot det iaf. Djurens Rätt har en namninsamling. Jag har skrivit på, och jag hoppas att ni alla som läser detta också gör det! Snälla, för djurens skull. Ni hittar listan HÄR!


(Bild lånad från Djurens Rätt)

Underbara uppblåsbara Barbara!

Äntligen helg o ledigt!! Eller...hmm... Jag har ju vart ledig länge om man nu kan säga "ledig" när man är sjuk.. =P Blir hemma över helgen också. Sen får jag se hur det blir på måndag och tisdag. På tisdagen skall jag iaf till vårdcentralen och träffa en sjukgymnast. Sen hoppas jag på att få träffa en ortoped i Linköping.

Sambon skall snart iväg o jobba i ett par timmar, och han tjatar på mig att jag ska följa med o hålla honom sällskap. Och snäll som jag är så är det klart jag ställer upp för min skäggtomte! =) Hade tänkt att sola lite på balkongen, men kan ju faktiskt sola där han skall jobba istället. =)

Nu skall jag dricka lite kaffe och sen så snällt åka med min sambo då.
Vi hörs lite senare under dagen! Njut av solen alla fina bloggare! =)



Bonden var sugen på att köpa en "Barbara" men var för blyg för att göra det själv.
En dag frågade han brevbäraren om inte han kunde köpa en, jovisst kunde han det.
Han köpte dockan och tänkte, varför inte pröva den.
Dockan fick en rejäl omgång innan han lämnade den till bonden dan efter.
Bonden blev jätteglad och tackade så mycket. Efter ett par veckor träffas de igen och brevbäraren frågar om han var nöjd med dockan.
Bonden svarade: Jättenöjd, otroligt hur levande de kan göra dem nu för tiden, jag har redan fått en könssjukdom!

Zeitgeist...

Det var jättetrevligt att grilla! =) Vi har så underbara grannar!! Satt ett par timmar o käkade o tjötade! Vid 19-tiden började det bli riktigt kyligt. Men det går åt rätt håll. Snart är sommaren här! Kanske redan imorgon?!!! =D

Nu skall vi springa över till grannen och kika på film. Det blir en dokumentär. Zeitgeist! Tror den kan vara riktigt intressant! Vill ni se den så kan ni göra det här. =)



Vi hörs imorgon igen mina vänner!
Ha nu en helt fantastisk kväll!

Grillning igen!

Åh det är underbart!! Har suttit nere på gräsmattan o tjötat med en granne medans min karl o hennes karl har lagt plattor! =D Och om en timma skall vi ses där nere igen o grilla lite ihop! Helt fantastiskt härligt väder! =) Och imorgon skall det bli ännu bättre! =)

Det är mycket på g här i huset. Träningslokal är ju fixad, bastu skall byggas. Övernattningsrum är snart färdigt. Och nu är grillplatsen helt klar! Känns nästan lite trist att flytta härifrån. Och lämna alla våra trevliga grannar. Men men.. Förhoppningsvis kan vi ha lägenheten kvar o åka hit lite då o då! =)

Nu skall jag sticka iväg till affärn o handla lite..
Ha en fin eftermiddag gott folk.. och njut av solen! =)



Lilla Lisa är överförtjust i plättar. Mamma varnar henne:
"Om du äter för många plättar kan du bli tjock!"
Följande dag åker mamma och Lisa in till stan med buss, och vid ett tillfälle stiger en gravid kvinna på. Lisa går fram till henne och säger:
"Jag vet nog vad tant har gjort, men gott är det!"

Life is wonderful..or is it?

Underbara morgon.. =) Sambon är nere o hjälper till att lägga plattor på grillplatsen. Var nyss nere en sväng o drack kaffe o käkade wienerbröd med dem! Vädret är underbart, soligt och ganska varmt redan nu! Helt fantastiskt! =) Skall snart ner igen med lite vatten till dem. Kanske tar med lillkillen ner en sväng, han tjatar som fasen så fort det är sol. Inte så konstigt..klart han vill ut o busa lite! =D

Vet inte varför jag fastnat för denna låten, för det är absolut inte min musiksmak egentligen.. Men den är lite småmysig på någe vis! =) Och idag känns faktiskt livet riktigt bra! Tänk att lite sol kan göra så mycket..


Cattitude

Har vart iväg en sväng o träffat sambons syster och hennes lilla hundvalp. Åhh!! Jag vill ha en vovve! Han var så söt o go din lille valpen! Ska iaf va hundvakt nån dag! =)

Blir väl en vovve när vi flyttar till huset, om katten accepterar det vill säga. Han är ju kungen och det viktigaste är att han mår bra. Så får se hur det går framöver. Tänker inte ha varken hund eller en till katt om inte min lilla bebis trivs med det liksom. Han går jättebra ihop med vissa hundar. Men vissa vill han bara ha ihjäl. Han har flugit på ett par hundar och även en kanin.. Min lilla mördarkatt.. =/

Har börjat träna lite mer med honom igen. Det är så kul, för han är verkligen lättlärd och verkar tycka det är jätteroligt! Jag ska försöka fixa till nåt filmklipp så ni får se honom in action. =) Bara att jag är ett seghövve.





Nu blir det soffan här, skall övertala sambon att kika på en film! =)
Hoppas ni alla har en fantastisk kväll!

Askungen

Askungen är nu 75 år gammal, hon har levt ett lyckligt liv med prinsen som nu är död
sedan många år. Hon sitter i sin gungstol med sin hankatt Bob i knät, när hennes goda fe plötsligt uppenbarar sej framför henne.
- Goda fen vad gör du här efter alla dessa år, frågar Askungen.
- Jag vet att du har haft ett bra liv och jag kommer därför att ge dej tre önskningar sa den goda fen.
Askungen tänker ett tag och så säger hon:
- Jag vill vara rikare än vad jag någonsin kunde drömma om. Och vipps så sitter hon i en
gungstol av rent guld. Bob han hoppar till och blir lite rädd.

- Nu har du två önskningar kvar säger den goda fen.
- Jag önskar att jag vore en ung flicka igen säger Askungen. Och vipps så känner hon hur
hennes livskraft kommer tillbaka igen och hennes lust som har legat orörd i många år sköljer
över henne.
- Nu har du en önskan kvar säger den goda fen.

Askungen tittar på den nu förskräckta katten och säger:
- Kan du förvandla honom till en ung snygg man?
Och vipps så uppenbarar sej den mest underbara man hon någon sin har sett, han är så vacker att fåglarna ramlar ur skyn.
- Jag önskar dej lycka till med ditt nya liv säger den goda fen och försvinner i en blixt.

Askungen och Bob tittar på varandra, sedan går han fram till henne och lyfter henne med
sina muskulösa armar ur gungstolen, han tittar henne djupt i ögonen och blåser lite lätt i
hennes hår. Sedan lutar han sej fram emot henne och viskar i hennes öra "Nu ångrar du dej nog att du kastrerade mej"....

Tjooe!

Har inga planer alls idag förutom att ta mig upp till stan o lämna ett kort till arkivet jag jobbade på ett tag. Städningen blev av igår. Jag har konstaterat att det går riktigt bra att städa när man är arg. Det blev en himlans fart på mig. Och när jag var klar så var aggressionen borta! =)

Jag skall iofs ringa vårdcentralen igen. Undrar vad för surpuppa jag får prata med idag. =P Och maila lite ang vissa saker som måste kollas upp.

Men först blir det lite macka och kaffe!
Här får ni lite (o)intressanta fakta! Enjoy! ;)


Lost again!

Jag tänkte vart duktig här idag o städat lite. Men det har inte gått så bra för mig. Vilket iofs inte var helt oväntat. Men jag skulle verkligen behöva ta en svängom med snabeldraken här. Dammråttorna är snart större än katten. Skall samla lite mer krafter o se om jag tar tag i det. Kan ju vara bra att få ut mina aggressioner på det iaf. Är lite arg just nu. Morr!

Räknar ner timmarna till Lost börjar.. Det går trögt.. Men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Eller...skall det vara alltid?? Hur som helst så går tiden väldigt sakta.

Ser ni på Lost? =)



Inbrottstjuven Kalle bröt sig in ett hus strax utanför Jönköping. I en pingstpastors hus förresten. När han smög omkring där med sin ficklampa så fick han syn på en CD-spelare som han ville ha. Just som han stoppade ner den i sin säck så hördes det en röst i mörkret:
"Jesus ser dig!"
Kalle släckte genast ficklampan, stod dryp stilla och vågade knappt andas. När han inte hört något mer på ett par minuter så vågade han tända lampan igen, men lovade sig själv att ta det lugnt ett tag. Nerverna måste vara slut, tänkte han.
En CD-spelare utan förstärkare är ju inte mycket att ha, så han stoppade ner resten av stereon i sin säck också. Men då hörde han samma röst en gång till:
"Jesus ser dig!"
Nu var det inget tvivel längre: Det fanns någon mer i rummet! Kalle lät ficklampa svepa över rummet och i ett hörn satt en papegoja på en pinne.
"Var det du som sa det där?"
"Ja", pep papegojan. "Jag försökte bara varna dig"
"Varna mig?" sa Kalle och slappnade av igen. "Vem är du?"
"Moses."
"Moses? Vem fan döper en papegoja till Moses?"
"Samma fan som döper en 60 kg Rottweiler till Jesus..."

Donation

Såg en bra grej på Bastardos blogg. Och måste ju bara haka på där! =)
Han hade hittat det hos Prinsessan på Ärten!

Hon skriver så här:
"För mig är det självklart att donera mina organ om jag dör. De får även ta mina organ och använda dem till forskning. Det finns många barn och vuxna som lever i en ständig väntan på ett nytt organ.För att man ska kunna använda dina organ när du dör så behöver du ha gett ditt medgivande. Det kan du göra här. Det finns information på sidan om du har frågor.Gör en god gärning och sprid gärna donationssidan via din blogg."

Dem båda har ju faktiskt helt rätt i det de skriver.. Varför inte donera organen när man är död och ändå inte har någon nytta av dem? Göra en god gärning liksom. Rädda en annan människa. Man kan ju försöka tänka sig in i situationen själv.. Man ligger där och behöver ett organ. Man skulle ju bli helt överlycklig om någon som gått bort hade gett sitt medgivande att låta donera organ till behövande! Det är väldigt fint av människor att göra så! =)


Music is my life!

Jag åkte aldrig till Borås. Jag kände att jag verkligen inte orkade. Så har messat chefen o en kollega, men ännu inte hört nåt. De är väl kanske skitsura på mig. Det var ett viktigt möte. Men som jag skrev till dem.. Min hälsa är också viktig. Så det så! =)

Sitter o lallar runt på Youtube, lyssnar på massa låtar som kickar ass! Blir verkligen på partyhumör. Vill ha sommar nu.. Värme och Psytrance på högsta volym! Det är underbart!

Här är en bra låt för er som vill lyssna! =)


Susanne...du blir väl tokig av låten..hehe! Men ge den en chans.. Lyssna från ca 5 minuter i låten.. Och håll i dig! Hehe! Ni andra med för den delen! ;)

Anti

Sitter här med skaplig ångest, panik och fan vet vad.. Jag vill inte till Borås imorgon. Jag orkar inte. Jag är ju fortfarande förkyld. Och det känns så jäkla jobbigt att åka bil i 2 timmar för att sedan sitta på ett möte som skall vara peppande, men som har motsatt effekt på mig. Och sedan åka 2 timmar hem igen. Varför liksom??

Men men.. Det är väl bara att lyda och snällt sätta mig i bilen imorgon o åka ner. Slava lite till liksom. =P Tur att mötet börjar först klockan 13 iaf. Skönt att inte behöva dra iväg klockan 7 som sist. =)

Nu ska jag snart joina min sambo i soffan o kika på Ballar av stål. Det är lite kul.. Men vissa grejer är bara fjantigt och dåligt. =P Sen får det väl bli sängen. Sambon skall upp och jobba vid 7 imorgon. Och jag behöver ringa till ortopeden. Skulle ringt dit idag, men jag är en mycket förvirrad flicka... Så det glömde jag totalt.

Ha en fin kväll mina vänner! =)

Sesto Sento!

Jag har lagt ut den förut, men älskar den så otroligt mycket så gör det igen! Min absoluta favoritlåt. Den får mig att bli glad när jag är deprimerad. Den taggar mig varje gång jag glider i bilen. Den får helt enkelt livet att kännas lite lättare! Det finns ingen grupp jag någonsin tyckt om så mycket som Sesto Sento! Alla deras låtar är galet bra! PsyTrance öht är underbart, och då speciellt Full-On! =) Tänk vad livet vore tråkigt utan musik.



En liten fråga också...
Vad lyssnar ni på för musik?

Jag ska sluta jobba!

Då var ännu en helg över. Och imorgon är det back to work som gäller. Är ju fortfarande inte bra, så får hoppas jag inte smittar ner alla på mötet. Men men.. inte mitt problem egentligen.. Chefen säger ju att jag måste va med på mötet så...

Vi skall snart iväg o fixa lite med Corsan. Den skall besiktas i eftermiddag, och det var tydligen nåt sambon skulle fixa först. Får hoppas att den går igenom så vi kan sälja den. Ta en utlandsresa för pengarna kanske!! =P Först blir det lite kaffe iaf!

Vad hittar ni på idag?



Fängelse - Jobb: En jämförelse
I fängelset så tillbringar de merparten av sin tid i en 2,5m x 3m stor cell. På jobbet tillbringar jag min mest tid i ett 1,8m x 2.5 stort bås.
I fängelset får de tre mål mat varje dag. På jobbet får jag en ledig timme för att äta ett mål mat, och det måste jag betala för själv.
I fängelset slipper du ut tidigare om du sköter dig bra. På jobbet belönas jag med mer jobb om jag sköter mig bra.
På jobbet måste jag ha en ID-bricka på mig hela tiden. På fängelset får fångarna praktiska kläder med ID-numret påsytt.
På jobbet är det bestämt vilken sorts kläder man ska ha, och jag måste köpa kläderna själv. I fängelset är det likadant, men där får de kläderna gratis.
På jobbet måste jag ta med mig ett säkerhetskort som öppnar alla dörrar om jag vill gå någonstans. I fängelset finns det vakter som öppnar och stänger alla dörrar för mig.
I fängelset kan de titta på teve och spela spel. På jobbet kan jag få sparken om jag tittar på teve eller spelar spel.
I fängelset har de motionsrum som de låter dig använda praktiskt taget när du vill. På jobbet har vi motionsrum, men du måste träna på din egen fritid.
I fängelset kan jag somna mitt i ett jobb och det behöver inte bli några svåra konsekvenser av det. Om jag somnar på jobbet kan jag hämta ut min lön den siste i månaden och inte behöva komma nästa arbetsdag.
I fängelset sätter de på sig en fotkula om du ska skeppas någonstans. På jobbet sitter du fast i fotboja som chefen står på.
I fängelset är alla kostnader betalda av skattebetalaren. På jobbet får du betala för att du faktiskt har ett jobb, och sedan dras skatter ifrån din lön som används för att betala för fängelsets fångar.

Utmaning!

Jag har blivit utmanad av söta Vanadesse!! =)

Var kommer du ifrån? Lårviken..
Heter? Cat
Hur gammal är du? 24, fyller 25 i november.
Tycker du om någon just nu? Självklart gör jag det!
Jag samlar på? Information och erfarenheter..
Har du sovit i din egna säng inatt? Japp! Halva natten iaf, den andra halvan spenderades i soffan!
Har du sovit ensam inatt? Nej!
Har du strumpor på dig nu? Japp, röda sådana
Hur svarar du i telefon? "Slottsparkens damtoalett, det är Eva" eller "Bordellen Eternellen.." Det är faktiskt sant.
Vad ska du göra ikväll? Titta på wipeout!
Vad ska du göra imorgon? Vila upp mig inför tisdagen.
Var vill du bo när du blir stor? Dalsland, eller i något spännande land låångt borta! =)
Vad vill du bli när du blir stor? Nånting som slutar på "olog".. Hehe! Eller va säger ni Zuz & Sindarin? ;)
Vilken årstid tycker du bäst om? Helt klart sommaren!
Laddar du ner musik och filmer från internet? Nej
Bär du glasögon eller linser? Nej, jag har många fel o brister, men synen är perfekt!
Har du piercing? Japp, tungan, överläppen, naveln och en hemlig! ;)
Öronen? 9 stycken i öronen! =)
Har du tatuering? Ja, en tribal i svanken
Vill du gifta dig? Skulle sambon fria skulle jag inte säga nej, men det är inte livsviktigt.
Vill du ha barn? Nej, inte som det känns just nu.
Solar du ofta? Har perioder. Ibland solar jag mycket...ibland inte.
Är du bra på att laga mat? Haha! Nej, jag är en Cattastrof i köket!
Gillar du att dansa? Japp! Stomp stomp! =)
Vilken är din favoritglass? Piggelin!
Tror du på ett liv efter döden? Ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska!
Vilken ögonfärg har du? Blå, men när jag är arg blir de svarta!
Vilka hårfärger har du haft? Alltid blond, men med svarta eller bruna slingor, även röda en gång. =)
Är du beroende av något? Ja..
Har du kysst någon under den senaste veckan? Självklart, min underbara sambo!

Jag utmanar: Ella!

Ska vi ta det muntligt?

Hade så trevligt igår. Dock började vi grilla lite väl sent, så det hann bli ganska kyligt. Men det gick bra ändå! Tack för en mysig kväll Ewe, Crille och Theo! =)

Idag är det inte så fint väder här. Det blåser riktigt mycket och är kallt. Så jag håller mig inne hela dagen. Får se om jag orkar jobba imorgon. Men tisdag skall jag ner till Borås iaf. Måste nog det hur kass jag än är. Kul att träffa min vän o kollega där nere iaf! =)

Hoppas ni alla har en trevlig söndag! =)



En chef skulle anställa en ny privatsekreterare till sitt kontor.

Han gick ut i lokalpressen och satte in sin annons:
"Storbystad sekreterare med fördelaktigt utseende sökes till mitt kontor.
Hög lön kan erbjudas,speciella tjänster kommer att krävas"

Han fick in flera svar och han intervjuade flera storbystade skönheter.
Han fastnade till slut för en enormt söt tjej som var som en docka i alla avseenden.
När lön och andra förmåner skulle diskuteras så blev chefen lite skamsen att han hade ställt sådana krav som han hade gjort.
Han sa:
- Detta med speciella tjänster, är det ok för dig?
- Inga problem, jag har ingen pojkvän och du ser trevlig ut, svarade tjejen.
Chefen blev eld och lågor och förklarade vidare:
- Vad trevligt, om det nu är så att jag skulle vilja ha lite mysigt med dig och att inga skall förstå vad vi pratar om så kommer jag att säga att jag vill ha ett brev till Kambodja utskrivet.
- Ett brev till Kambodja utskrivet, okej, svarade tjejen.

Det gick ett par dagar och chefen kände att begäret pockade på.
Han tryckte ner knappen på snabbtelefonen och sa:
- Jag skulle vilja ha ett brev till Kambodja utskrivet.

Svaret dröjde lite men kom till slut:
- Gärna, men nu är det så att jag har det röda färgbandet i skrivmaskinen idag...

- Jaha, svarade chefen, då får vi ta det någon annan gång.

Det gick en liten stund och sekreteraren kände att hon svikit chefen lite och tryckte därför ner knappen på snabbtelefonen igen:
- Angående det där brevet, skulle vi inte kunna ta det muntligen?
- Det är redan för sent svarade chefen, jag skrev nyss ut det för hand!

Grillväder!

Fint väder idag med. Så idag ska vi grilla. Ett par vänner kommer över och käkar med oss! Det blev inget grillande igår. Ni förstår att min sambo är en mycket envis man. Han fick för sig att han skulle byta till sommardäck på Corsan. Bultarna hade satt sig ganska bra så han stod o slet som ett djur en bra stund. Jag tjatade på honom att han skulle strunta i det o att vi skulle lämna in den för däckbyte istället, kostade ju bara 200:-. Men nej då.. Han skulle minsann göra det själv. Efter en stunds slit så gav han äntligen upp. Men då var klockan såpass mycket att det blivit lite kyligt ute.

Men idag blir det iaf av! Skall bli såå gott med grillspett.. Körsbärstomater, champinjoner och steklök! Mumma! =) Och kanske en o annan öl.. ;) Sorry Susanne.. Jag vet att jag inte skall dricka öl när jag inte är bra. Men vet du vad vännen.. Det tänker jag nog göra ändå. =P

Vad skall ni göra ikväll?




Cat in the hat!! ;) Japp, jag gillar hattar! =)

Fin award!! =)

Jag har fått en jättefin award från en fantastiskt fin människa och mamma! Tack underbara Madde, Barnens Hjältar!!! Dina fina ord värmer verkligen! =) Hennes motivering: CAT För att hon är superpositiv även när hon skriver något negativt. Man blir verkligen glad när man hoppar vidare därifrån. Ett lyft för humöret med andra ord.



Nu skall jag då ge denna vidare till några utav er.. =)
Självklart får du den tillbaka Madde!! =)

Bastardo: För att han är så otroligt duktig på att skriva. Hans blogg är verkligen underbar och riktigt rolig! Trevlig är han dessutom! =)

Sindarin: För att han är en mycket snäll, trevlig och smart man som har svar på precis allting. =P Och hans blogg är också jättebra!!

Susanne: För att hon är en så underbar vän, som peppar mig och försöker tämja vildCatten i mig! ;) Samma sak här, Zuz har en jättebra blogg!

Jag läser ju så himla många olika bloggar, och jag gillar dem alla! Nöjer mig med dessa 3 länkningar för denna gången. Ni andra är inte glömda, absolut inte! =)

Talang..

Sitter o kikar på Talang här.. Haha! Det är verkligen så kul! Har lite vänner på besök och sitter och tar en öl! =) Sofie kom förbi förut på en kaffe och sen klippte hon mig med! Så nu är jag så fin i håret så!! =D Tack vännen! =)


Jag och sambon på Lanzarote 2005. Vi körde skiten ur den där Clion kan jag lova! =P

Nu återgår jag till TV:n och vännerna! =)
Ha en trevlig kväll! Vi hörs senare eller imorgon! =)

Check this out!

Den här är riktigt häftig tycker jag..


Happy Cat!

Fredagar är för härliga! Solen skiner och mitt humör är på topp, trots att jag fortfarande är lite krasslig. Men tror jag är på bättringsvägen nu iaf! Ikväll ska vi ev grilla lite. Men får se om det blir så eller ej. Och om någon vill vara med. Inte kul om bara jag och sambon sitter där och glor på varann. Roligare att ha någon mer med. Ewe, va säger du?? =) Sen får jag väl iofs se hur jag mår senare också o om jag orkar gå ner för alla trapporna och ut till grillen. =P

Vad skall ni göra idag mina vänner?



En kaxig norrlänning skulle skoja med sin granne som var neger.
-Vi har tre barn var, sa han. Alla mina är vita och alla dina svarta, hur kommer det sig?
-Hmm, sa negern.. Har du ett könsorgan som är 3 decimeter långt och tjockt som ett baseballträ?
-Näe, svarar norrlänningen osäkert.
-Där har vi det, säger neger. Du släpper in för mycket ljus!!

Pizza någon?!

Nu börjar jag känna av att jag sovit väldigt lite inatt.. Är helt sanslöst trött. Har iaf snackat med en sur dam på vårdcentralen idag. Skapligt otrevlig och tjurig hon var alltså. Måste vara längesen hon fick sig något. =P Men hon kunde inte hjälpa mig så jag fick ringa till sjukhuset. Där fick jag iaf ett telefonnummer jag skall ringa imorgon mellan 7 och 11. Hoppas nu att jag kan få en tid snart!

Är fortfarande dålig. Så det blir nog inget jobb imorgon heller. Har suttit på balkongen flera timmar idag och bara slöat. Har inte haft någon ork alls. Ingen matlust heller. Allt jag ätit idag är en liten pizzabit. Och på tal om pizza.. Kolla in denna snubben..



Nu skall jag sova. Men vi hörs imorgon! =)
Sov gott sen allihopa!

Ett stort grattis...

...till mitt körkort som idag fyller 6 år. Vi har under dessa år gått igenom mycket tillsammans. Både positiva och negativa saker. Vi har lyckats sabba 3 bilar, och vi har vid flera tillfällen önskat att vi aldrig blivit ett par. Men som alltid finns det upp och nedgångar i relationer, och våra band är såpass starka att vi ändå lyckats hålla ihop!

Idag är vår relation faktiskt mycket bra. Vi har nog tagit oss igenom det värsta, och framtiden ser mycket ljus ut! Vi har lärt oss av våra misstag som gjorts under dessa år. Allt vi varit med om har stärkt oss som ett par... som ett team!  Vi var väldig nära en separation för ca 5 år sedan då vi råkade ut för en singelolycka som kunde slutat riktigt illa. Nu klarade vi oss bra tack och lov... Dock hade vi ihjäl bilen. Men lilla Escorten, även kallad "Röda Faran", har det nog mycket bättre i bilhimlen än här på jorden!

Vi kämpar på, vi håller ihop! Inget skall någonsin få separera oss!
Grattis än en gång kära körkort!


Slappardag..

Vilken otroligt händelserik dag jag haft. Har suttit här i min massagestol och snörvlat hela dagen. Det längsta jag gått är till köket eller ut på balkongen. Har iaf pratat med jobbet nu och de hörde på mig hur dålig jag är. Så jag blir hemma ett par dagar. Skönt att få vila kroppen lite! =)

Nu blir det snart soffan här en stund innan det är sovdags. Tänkte studsa upp klockan 7 imorgon med sambon. Han skall iväg o jobba lite igen! =) Kul för honom att ha något att göra, han behöver det. Så han slipper bli så uttråkad. Men Bastardo...ni kan säkert komma överens om något ändå.. så ni båda känner att det händer något! ;) Och som sagt.. Jag filmar. Behöver också lite action. Nåt behöver hända snart, precis som du skriver! =)

Ha en trevlig kväll alla fina bloggare!

Italien!

Jag vill åka utomlands! Saknar Italien så in i den. Det är nog mitt favoritresmål tror jag. Har vart där 3 gånger. Sista gången var helt fantastisk! Jag och min familj bodde på en camping i en villavagn. Minns dock inte vad stället hette. Men jag minns däremot dagen vi stack till Pompeji. Staden som förstördes av vulkanen Vesuvius ni vet. Vi gick där och kikade på utgrävningarna de hade gjort. Riktigt intressant och fascinerande. Dit vill jag igen. Jag ska dit igen!


Bild lånad härifrån.

Åh, det är så vackert i Italien! Nästa gång vi reser så får det minsann bli dit! Helt klart! Sambon har nog inte varit där, och det är faktiskt skandal. =P Sen har jag ju ett annat drömresmål också. Tobago. Men innan jag kan åka dit så får jag råna en bank tror jag!

Vad har ni för favoritresmål?

Hey!

Godmorgon.. Nej ingen god morgon.. Haha! Jag blir så trött.. Som om det inte skulle räcka med ryggont. Nehejdå.. Gissa vem som blivit tokförkyld. Japp...helt rätt.. Cat är sjuk..igen. Började känna av det rejält igår kväll, och idag är det värre. Suck! Nåja...det går ju över iaf! =)

Sambon är iväg och hjälper till på nåt tak idag. Och jag lär väl bli sittande här eller i soffan. Skulle fixat med däcken, men det tar jag en annan dag..bara det blir gjort inom 2 veckor så! Måste iaf få ringt vårdcentralen. Det är dagens planering. Och om jag får ork så blir det lite städning också kanske! =)

Nu skall jag ta o fixa lite mer kaffe här..
Later! =)



Folkökningen i Sverige härom året visade att det fanns 8 144 847 stycken invånare i landet, varav icke mindre än 4 086 710 var av kvinnokön.


Av detta antal kan 5/8 antas vara i för samlag mogen ålder. sålunda ett antal av 2 554 194. Medellängden av menstruationen är 5 dagar av 30, varför 1/6 måste avräknas. Sålunda återstår 2 128 495.


Det anser bevisat att varje könsmogen kvinna i detta land i genomsnitt har ett samlag per vecka, sålunda blir den totala summan 304 071 samlag per dygn.


Efter noggranna beräkningar har statistiken fastställt medellängden av en svensk erigerad penis till 18 cm, ehuru skrytsamma förvrängningar av fakta tenderat till att öka denna siffra betydligt. Således torde uppgifter om längder motsvarande medelstor svensk gurka ej kunna godtagas. Slaglängden uppgår till ca. 4/5 av hela längden, sålunda 14,4 cm.


Man har kommit fram till att 75 instick är normalt för att utlösa den manliga säden. Då varje instick motsvaras av ett lika stort utdrag får man för varje samlag 75*2*14,4 cm dvs 21,6 meter. Multipliceras detta med 304 701 får att per dygn instickes inte mindre än 6 567 933,6 meter penis i Sverige , vilket ger 273 633 9 m/tim. Vi finner sålunda att varje timme är 27 mil präktig svensk ståkuk på glid i de svenska folkhemmen.


Om varje samlag i snitt utlöser en sädesvätska om 5 ml uppgår vätskemängden per dygn till 5*304 071 ml dvs 1 520 355 ml eller ungefär 1 520 liter. Per år blir motsvarande mängd 1 520*365 = 554 800 liter. Ett vanligt badkar rymmer ca. 200 liter. Per dygn fylls alltså 7 1/2 badkar, per år 2 774 badkar.


Som en liten parentes kan nämnas att Kina enligt ovanstående beräkningar årligen producerar 272 000 badkar  sädesvätska, vilket motsvarar mer än 36 fyllda 50-meters simbassänger.


Satsa på dig själv.. Runka i motvind!

Det blev inget jobb ikväll. Och har kollat runt lite med röntgen o så. Kan få tid ganska snart på Carlanderska i Göteborg. Men sen pratade vi med försäkringsbolaget och det är inte säkert det behövdes en röntgen. Kostade 2500:- iaf.. Inte så farligt ändå. Men det första som skall göras är att kontakta vårdcentral/sjukan så jag får träffa en ortoped! Det blir nog kanonbra det här! =)

Imorgon skall jag försöka få tid för däckbyte på Smarten. Bossen tyckte jag kunde lämna in den istället för att min stackars sambo skall behöva strula med det. =P Och det är ju faktiskt mycket smidigare! =)

Nu tänkte jag slänga mig i soffan o se om det går någe skoj på TV:n.. Men det är väl som vanligt massa skräpprogram.. De ber om ursäkt för tillfälliga avbrott, men aldrig för de kassa programmen de visar. =P Gnällfittan har talat igen! ;)

Ha en underbar kväll! =D



Två möss skulle hoppa ut till en sten i ån. Den ena kom dit, den andra tog för lång sats och hamnade i ån. Alltså: ju större sats desto våtare mus!

Japanskt ordspråk £##(/¤”"##!!¤¤##££”"” uttalas: Yakamato kumatso kamito sumatsuki. På svenska: Om du har ett paraply i röven, fäll inte upp det.

Mum says: Didnt i tell you if a boy touches your boobs say DON´T if he touches your pussy say STOP. Girl: But mom he touched both so i said DON´T STOP.

Whoopidoo!

Lite bättre i ryggen idag, men ändå inte helt bra. Skolios suger kan jag lova. =( Men det är väl bara att lära sig att leva med skiten. Lite träning skulle nog inte skada...eller hur Susanne?!! ;) Jag skall försöka ta tag i det där! =P

Skall iväg o hämta sommardäcken till Smarten idag. Sen jobb ikväll, men tror inte jag pallar det faktiskt. Får känna lite på det under dagen. Dumt att anstränga ryggen o få ännu mer ont liksom. Men som sagt..får se hur det blir.

Nu ska jag ringa lite samtal här.. Men vi hörs av under dagen! =)
Och ikväll är det Lost!! Veckans höjdpunkt!
Ta hand om er! =)



Det var en gång en häst och kyckling som var ute och gick, plötsligt så
trillade hästen ner i ett lerhål.
- Hjälp!!! hämta husbonden så att han kan hjälpa mig upp!! , skrek hästen.
- Lugn och fin, svarade kycklingen, jag ska hämta hjälp.
Kycklingen sprang upp till boningshuset och hämtade husbondens Ferrari,
körde ner till hålet, band ett rep i dragkroken och med en repögla kunde
han få repet runt hästen. När allt var klart hoppade han in i bilen och
körde sakta framåt så att hästen drogs upp.
Några dagar senare var hästen och kycklingen åter igen ute och gick, nu
bar det sig inte bättre åt utan att kycklingen trillade ner i
hålet.
- Hjälp! skrek kycklingen, hämta husbonden så att han kan hjälpa mig
upp!!
- Lugn, lugn, lugn svarade hästen.
Han ställde han sig över hålet och släppte ut “trollspöet”, svankade och sa
- Ta tag i min penis så drar jag upp dig.
Kycklingen högg tag, hästen rättade på ryggen och kycklingen
åkte upp.
Vad kan vi då lära oss av denna historia??
JOO!
“If you got a dick like a horse, you don’t need a fancy car to pick up
chicks”

Bad day.

Idag har inte vart nån bra dag alls. Har så ont i ryggen så jag inte vet vart jag skall ta vägen. Ligger jag ner gör det ont. Sitter jag gör det ont och om jag står så gör det också ont. =/ Skulle jobbat ikväll, men det går inte. Skall kika runt på sjukhus lite. Måste få tid för en magnetröntgen snarast.

Det blir inte mycket gjort den här dagen. Skall slänga mig i soffan igen och lär väl ligga där hela kvällen. Återkommer så fort jag blivit av med värken.
Ha en trevlig kväll! =)



Gösta sitter och läser tidningen på lunchrasten. Han vänder sig till jobbarkompisen Harry och säger:
- Här står det att avhållsamhet från alkohol förlänger livet.. och visst är det sant. I söndags hade jag inte
så mycket som en pilsner hemma, och det var den längsta dagen hittills i mitt liv..!

Söndag

Snart var även denna helgen över.. Klumpen i magen börjar växa.. Jag får lite sådär småpanik över att jag ska jobba imorgon. Det suger. Min favoritkollega har slutat på jobbet så det känns mycket tråkigare nu med. O sen att jag ska åka ner minst en dag i veckan på möte i Borås känns rätt jobbigt med. Faan va jag gnäller. Skärpning ffs, jag har jobb och skall egentligen vara glad över det.. Eller hur?! =)

Tänkte att jag skulle sätta mig på balkongen idag med och läsa lite. Men shiit va kallt det är i luften. Solen skiner och det är jättefint, men som sagt..riktigt kallt. Men med mycket kläder på så funkar det ju ändå! Bara jag får lite färg i nyllet så är jag nöjd!

Ikväll är det wipeout igen! =) Så det blir mys till det. Försöka trycka i oss allt godis vi fått i helgen. Och dricka påskmust! =)

Later!



När lille Emil en dag öppnade dörren till badrummet visade det sig att där stod mamma och drog fram och tillbaks pappas snopp. Emil undrade på barns vis vad det var som föregick. Hans mor fann sig snabbt och svarade:
- Jo du förstår pappa har blivit lite rund om magen den sista tiden så jag släpper bara ut lite luft ur honom.
Fadern log generat men var lättad över hustruns kvicka svar.
- Det är ingen poäng med det, sa Emil, så fort du åkt iväg till jobbet kommer grannkärringen och blåser upp honom igen.

Underbara sol!

Underbara dag! Har suttit på balkongen hela dagen och solat! =) Vägrar va inne när det är så här tokgött väder! Vi funderar på om vi ska orka släpa fram alla utemöbler o grilla lite nere på gården.. Antingen det eller så sticker vi iväg till ett par vänner! Skall se med karln vad han säger om allt! =)

Hoppas ni har en kanonbra dag!
Vi hörs! =)



Det var en gubbe som hade skaffat sig en papegoja och den hade han med sig precis överallt. En morgon när han skulle till att raka sig, så sa papegojan:
- Nu skär du dig! Nu skär du dig!
- Nu är du tyst! sa gubben.
Han lyfte rakkniven mot ansiktet igen och papegojan kraxade:
- Nu skär du dig! Nu skär du dig!
- Är du inte tyst nu så slänger jag ner dig i toalettstolen! sa gubben.
Upp med rakkniven igen och samma kraxande hördes:
- Nu skär du dig! Nu skär du dig!
Gubben lyfte locket till toastolen, slängde ner gojan och smällde igen locket. Frun bankade på dörren och frågade:
- Är du klar snart? Jag måste få komma in här fort!
- Javisst, sa gubben och gick ut.
Frun i huset fällde upp locket, drog ner trosorna och satte sig. Då hörde hon en kraxande stämma:
- Vad var det jag sa? Vad var det jag sa? .... Å SECKEN SKÅRA!!!!!

Fredag hela dagen lång!

Jag är så lycklig! Det är fredag, jag är ledig, solen skiner och allt är kanon! Snart skall vi till sambons mormor och käka! Så blir väl där hela dagen. Jättemysigt! =) Alltid lika kul att träffa henne och svärmor!

Nu känns det som jag är back on track igen.. menar med maten och det. Fick i mig mat som vanligt igår. Och även frukosten idag! =D Ställde mig på vågen också o hade inte tappat så mycket vikt.. Bara 2 kg. Och dem skall jag minsann gå upp igen!

Ville egentligen bara önska er alla en riktigt Glad Påsk!
Skall ta o sätta mig på "ballen" en stund o sola innan vi sticker iväg! =)

Försökte även komma på nåt kul påskskämt.. Men kunde inte kläcka något just nu.. =P
Ha en underbar dag! =)

Tjooee!

Äntligen kan jag äta igen!! =) Tror det är för att jag vet att jag är ledig nu! Men börjar direkt fundera på hur bra det egentligen är att gå runt o va sån här pga att jag stressar upp mig för jobbet. Det är ju inte sunt liksom. Men men.. Det blir nog bra! =)

Imorse åkte vi till Borensberg o köpte mat till lilleman.. Och när vi stod där o väntade på personalen så kom en tjej ut med en tom transportbur och grät. Antar att hon förlorat en kär vän.. Usch..tyckte så synd om henne. Det är hemskt när djuren försvinner ifrån oss. Och även människor såklart. Riktigt sorgligt. Och jag är så dum så jag går o tänker på den dagen då min lilla tisse inte längre kommer möta mig vid dörren när jag kommer hem. =( Usch, bort hemska tanke!

Nu är det bara en demo kvar tills jag är ledig! Fy sjutton så skönt det skall bli. Och vädret skall bli bra i helgen, perfekt!! Imorgon vid 14 skall vi till sambons mormor o käka lite iaf, sen blir det nog en hel del tid på balkongen eller gräsmattan resten av helgen. =)

Nu skall jag springa ner med lite kaffe till min käre sambo, han är nere på gården och byter däck på Corsan. Och vid 3 skall vi iväg med Volvon och balansera sommardäcken.

Njut av dagen allihopa!
Och.. GLAD PÅSK!!

Trötter!

Äntligen hemma efter 2 demos. Har knappt fått i mig nån mat idag heller så efter demo numero 1 var jag riktigt snurrig. Försökte äta en macka när jag var hemma en snabbis, men den smakade inge bra. Så det fick bli en jäkla massa körsbärstomater istället! =P Riktigt smarrigt!

Nu är det bara en arbetsdag kvar innan jag blir lite ledig! Och imorgon är det bara en bokning klockan 20, så jag överlever nog! =) Perfekt, för då har jag massa tid att städa o fixa här hemma. Sånt tråkigt vill jag ju inte göra på mina helt lediga dagar liksom! ;)

Nu mina vänner skall jag göra ett nytt försök att få i mig lite käk. Och imorgon när jag vaknar skall jag springa till apoteket och köpa näringsdrycker! Drack sådana varje morgon förr då jag inte heller fick i mig nån mat. =/

Ciao!



Nisse kommer till doktorn och säger att han har problem med både urinen och 

avföringen.

"Hur dags på morgonen kastar ni vatten?" undrar läkaren.

"Ungefär klockan sex."

"Och när sköter ni avföringen?"

"Runt halv sju."

"Vad har ni då för problem?"

"Jag vaknar inte förrän klockan åtta."


Viagra

Idag mår jag lite bättre! =D Blev sängen direkt efter Lost igår. Och det behövdes verkligen. Hade så sjukt ont i huvudet och var illamående också. =/ Vi ställde klockorna på 7 men jag var för slö för att gå upp då. Men min rediga sambo studsade upp o städade i badrummet o diskade. De skulle komma o kolla över badrummet efter stambytet de gjorde för 2 år sedan. Nu har de vart här och allt var som det skulle!

Får lite påskledigt i helgen med! =) Ledig fredag till söndag! Det känns riktigt bra.. På fredag kväll blir det middag hos sambons mormor. =) Resten av helgen har vi inget planerat..

Idag måste sambon bestämma sig ang den där lackerarutbildningen. Är lite nervös. =( Men vi får se vad han bestämmer sig för. Det är upp till honom. Huset står kvar.. Men det skulle ju inte vara fel att komma iväg ifrån Motala snart alltså. Men som sagt.. vi får se.

Nu skall denna lilla Cat hoppa in i duschen.
Ha en fin dag allihopa!



På en skollektion om läkemedel, frågade fröken vad man använder alvedon till. Då svarade Stina:
- Att bota huvudvärk.
- Bra, sa fröken. Känner någon till något mer läkemedel?
Då räckte lille Olle upp handen och svarade Viagra!
- Jaha, men vad botar man med det? frågade fröken. Men direkt efter hon ställt frågan ångrade hon sig, men för sent. Olle svarade,
- Det är bra mot diarre.
- Va? Diarre? utbrast fröken frågande.
- Ja, mamma brukar alltid säga till pappa att han ska ta Viagra, så att skiten stelnar!

Galna kosjukan..

Jag mår illa idag med. =( Vad är det för fel på mig?? Så irriterande ju. Skall försöka äta lite så blir det kanske bättre. Det värsta är att jag inte är sugen på mat eller nåt. Åt 2 små mackor igår..det var allt. =/ Hoppas jag snart får tillbaka matlusten så jag inte blir av med de kilona jag äntligen gått upp..

Blir jobb vid 17. Och sen ikväll blir det Lost!
Well..skall försöka få i mig nån macka iaf, sen blir det nog att sitta på balkongen o sola en stund!
Ha en trevlig dag!



En bonde på den engelska landsbygden sa sig ha förklaringen till Galna kosjukan. Så BBC beslutar att skicka en kvinnlig reporter för att intervjua honom. Reporten åker ut till farmen som ligger i Stoke upon Trent. När hon kommer fram hittar hon bonden vid kornas inhängnad.
- Du säger att du vet vad Galna kosjukan kommer från? säger reportern.
- Tjuren, svarar bonden.
- Nu förstår jag inte, replikerar reportern.
- Tjuren betäcker korna 1 gång om året, svarar bonden.
- Vad har det med Galna kosjukan att göra?
- Vi mjölkar korna 4 gånger om dagen, svarar bonden.
- Nu förstår jag inte alls vad du menar! säger den kvinnliga reportern.
- Om jag sög på dina bröst 4 gånger om dagen, men bara satte på dig 1 gång om året skulle inte du också bli tokig då?

Äntligen hemma!!

Denna måndag började med att jag mådde illa som sjutton när jag vaknade. Jag hann inte käka frukost pga att jag är ett jäkla seghuvud på morgonen. Jag var sur och irriterad och ville bara skita i hela resan. Men åkte i alla fall mot Borås vid halv 8. Hade 3 stora kartonger i bilen så jag kunde inte se bakåt genom backspegeln, som jag är väldigt beroende av. Visst..sidospeglarna finns.. Men just backspegeln är min vän! =P

När vi glider på motorvägen så får the big boss för sig att heelt plötsligt svänga av.. Bara sådär hux flux liksom. Hehe! Men som tur var hann jag med men det var precis... Tog en liten paus vid McD så han fick käkat lite frukost. Sen bar det av igen. Blev dock inte så mycket rejsande mellan oss.. Men jag hade vunnit om vi kört på allvar, det är jag helt övertygad om! =P Dessa bilarna är riktigt otäcka att köra fort med när det blåser har jag konstaterat under dagen. Dels är de ju så minimini.. och sen är de väldigt höga.. Så vinden suger tag rejält i dem. =/ Hade fullt upp med att hålla bilfan på vägen. Var lite smått orolig att jag skulle bli stannad. Folk som såg mig köra måste trott att jag var full. Vinglade som bara den över vägen... dumma vind. =( Rätt otäckt faktiskt. Och jobbigt att hela tiden sitta och hålla emot. Har fått världens träningspass idag! =P

Tog ca 2,5 timmar till Borås iaf. Sen blev det att sitta på möte i 2 timmar. Och sen ytterligare 2,5 timmar hem i bilen. Jag är riktigt glad över att min demo nu ikväll vart avbokad. För jag spyr bara jag tänker på att behöva sitta mer i en bil idag.
Hemresan var den längsta och tråkigaste resan jag vart med om. Har faktiskt aldrig förr blivit så glad av att se Motala kommunskylten som jag blev idag. Trots att jag poppade massa underbar Full-On i bilen så var det jobbigt. Hade så ont i kroppen när jag kom hem så ni anar inte. Är så trött på min dumma rygg som skall vara så kass. =/

Men..nu är jag äntligen hemma och tänker inte ge mig ut nåt mer idag inte. Och jag har planerat att dagen skall sluta bättre än den började! =) Myskväll deluxe med sambo och katt!

Ha en tokbra kväll hörni! =)

Borås nästa..

Imorgon kl 07.30 åker jag till Borås... =/ Skall på möte där. Jag och chefen skall tävla från Motala i varsin Smart! Haha! RallyCat skall krossa honom! Höhöhö!! =P

Well... ska ta och sova här snart så jag vaknar i tid imorgon. Skall ringa chefen vid 7 så han vet att jag är vaken. Haha! Han vet att jag är morgontrött.. =P
Sov så gott sen, vi hörs imorgon kväll! =)



Tack min underbara vän Susanne för tipset! ;)

Du vet att du lever i 2009 när:
1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på facebook.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4.Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.

Hängpattar

Idag är det jättetråkigt väder här. Grått o trist och lite kyligt. Men men..det blir bättre! =) Fick ju njuta av solen igår iaf! Satt på balkongen bra länge o läste. Helt underbart. Den boken jag påbörjade verkar riktigt bra och intressant! =) Så skall ta o fortsätta läsa i den sen! Får bli i soffan idag iofs.. Men funkar ju det med! =)

En granne här i huset hade dunderparty igår. De skrek o gapade så in i helsike. Inte för jag har några som helst problem med det.. Det stör mig inte alls faktiskt. Det som däremot stör mig är när folk går ut på gården här o pissar, pissar ner från balkongen hos grannen, pissar under balkongen, spyr i trappuppgången. Det tycker jag är både äckligt och onödigt. Va fasen, killen de var hos har ju toalett liksom.. Men men...vissa har väl inte förmågan att tänka helt enkelt. =P

Ikväll är det wipeout igen! =) Så det blir ju till att kika på det! Fast det visste ni väl redan. =P Innan dess skall jag ta fram kirbyn o dammsuga lite. Plocka lite här hemma och åka till affärn o handla lite käk! =)

Ha en fin söndag!



En man och en kvinna hade varit gifta i trettio år.
De bestämde sig för att återuppleva sin bröllopsresa och åkte till Florida. De tog in på hotellet där de för 30 år sedan hade spenderat natten. På morgonen vid frukostbordet, tittade kvinnan ömt på sin make och sa:
- Vet du, det bränner lika mycket i bröstvårtorna när jag ser dig idag som för trettio år sedan!
- Inte så konstigt, min älskade, svarade maken. Den ena hänger i teet och den andra ligger i gröten!

Vårväder!!!

Jag skulle jobbat idag, men har inte fått en enda bokning. Och jag kan ju inte påstå att jag gnäller över det. Solen skiner och det är jättevarmt och skönt. Blir att sola på balkongen lite. Får passa på när jag kan! Nackdelen är att vi har nät på balkongen för katten... så jag kanske blir rutig?

Jag vill göra nåt känner jag.. Men vad? Finns inget kul att göra här i stan ju. Bläää för Motala.. Vill flytta nuuu. =) Men men, det kommer.. Så småningom. Tills dess får jag försöka gilla läget! =)

Nu såg jag min bok här..eller..grannens bok som jag lånat.. Så nu går jag ut på balkongen o sätter mig med den.. Wohoo...det ni.. Cat ska läsa. Händer inte ofta men just nu känns det som jag faktiskt har ork att påbörja boken.. =P Så försvinner iväg här en stund nu.

Ha en kanonbra eftermiddag allihopa!

Freeedag!

Idag är det fredag.. Och det är ju alltid lika underbart! =D Skulle egentligen jobbat vid 13. Men jag var hos den käringen i måndags o demade.. Känns lite onödigt att åka dit igen. Framförallt när hon inte var intresserad av att köpa maskin. Så det blev inget jobb där. Men vid 17 skall jag till ett par av mina kunder o gå igenom maskinen lite mer med dem. Så får jobba lite idag iaf!

Ikväll blir det lugnt! Skall kika på Talang 2009 tänkte vi! Det är lite roligt faktiskt. Men först är det lunch med sambon o grannen som gäller och sen lite städning så det är myspys deluxe här ikväll!

Ha en fin dag!



Två män står och skryter om hur de är i sängen.
- Min fru brukar kalla mig Orkanen.
- Va?
- Ja, orkanen.
- Aaah, nu fattar jag! De är spännande i början men slutar alltid i katastrof?!

Kluven.. =P

Igår var en mycket dålig dag. Hade 3 bokningar men kunde bara genomföra den första. Fick sån extrem mensvärk så jag inte ens kunde stå upp. Kallsvettades o var helt fel i kroppen på jobbet. Så jag åkte hem o spenderade kvällen i soffan och tyckte synd om mig själv. Var en väldigt ynklig liten Cat igår. Mjaaa..=(

Jag är så kluven alltså.. Vet inte hur jag skall göra med jobb eller nånting. Jag har en klump i magen varje dag. Går runt och oroar mig över allt. Får allting att kännas jobbigt och tråkigt. Egentligen gillar jag jobbet som fasen. Tycker det är kul att träffa människor och få se massa fina hem osv. Men frågan är hur bra det är att fortsätta när jag hela tiden stressar upp mig själv. Jag är så dum i huvudet! Tänker för mycket.

Nääe..nu skall jag dra med mig min skäggige sambo ut i solen och fundera ut vad jag ska göra med mitt så kallade liv! =P
Ha en underbar dag mina vänner!



FYLLEKAJA (Alkoholus Skadus)

Nattfågel tillhörande Snaps-släktet.
Kännetecknas av det röda näbben, samt den vingliga gången.
Uppträder flockvis, oftast med Finkel-göken och Nubb-sveparen.
Häckar över hela landet, men företrädelsevis på platser där alkohol förekommer. Flera exemplar har också påträffats vintertid på Grand Canaria och Mallorca.
Födan består endast av flytande ämnen, DOCK EJ VATTEN.
Markerar sin närvaro genom att ogenerat spy och urinera på allt som kommer i dess väg, t.o.m inom andra arters revir.
Karaktäristiskt läte: Klunk-rap-klunk-rap som tillsammans med skrik och skrän ständigt hörs från flocken.
Parningen: Nyårsafton, sista april och midsommar är tidpunkter då man kan iaktta Fyllekajans ohämmade pippande bakom varje buske.
Risken för utrotning beräknas som totalt utesluten.

Första april..

Gick upp strax innan 9 och fick smarrig frukost av sambon! Han hade gjort scones.. Ibland funderar jag på vad fan han går på.. Studsar upp så tidigt och gör bröd.. Värst var ju den gången han väckte mig vid 8 och sa att jag skulle ta ut lasagnen ur ugnen vid 8.20 för han skulle sticka till jobbet... Haha! Söt och snäll är han iaf!

Idag är det jobb som gäller. Blev inget jobbande alls igår. Hjälpte sambon o en vän till oss att fixa med vår ena bil. Nu funkar den igen och skall fixas till inför besiktning och sen säljas förmodligen. Jag hatar att sälja bilar. Vi skulle sålt Corsan för ett år sedan när vi köpte S60:n.. Men vi gjorde aldrig det pga att jag inte kunde skiljas från den. Hehe! Fjantigt jag vet. Men de är ju vår lilla rallybil! =P

Första april idag med.. Så lättlurad som jag är så lär jag åka på nån blåsning. Det är jag helt övertygad om. Men vi får se. =)

Dags för tvättstugan igen.. Ha en underbar dag!
Njut av solen! =D



Johansson vaknar morgonen efter den årliga kräftskivan med fötterna på huvudkudden. Han reflekterar sålunda:
"Här har jag legat hela natten och trott att jag har tandvärk, och så är det bara skorna som klämmer."