Tisdag - en bra dag!

Helt okej dag idag. Än så länge iaf! =P Förutom att jag har skitont i gommen. Igår när jag kom hem från jobbet så gjorde sambon varma mackor. Jättegott.. Lök, tomat och toastost.. Hungrig som jag var så tog jag en stor tugga.. Det skulle jag inte ha gjort. Osthelvetet fastnade i gommen på mig o brände sig fast.. Så nu har jag blåsor där. Aj aj.. Och funderar just nu över hur smart det var av mig att ta ett glas juice till frukost.. Det svider ganska bra kan jag lova.

Nåja, det går ju över! Tanken på att Lost kommer ikväll gör mig glad. Så lite jäkla blåsor skall inte få sabba mitt humör idag! =D Och att jag jobbar 13-15 och sen 17-19 är riktigt positivt det med!

Ha en underbar dag!"I går sköt jag en hare med gevär på hundra meter."
"Är ditt gevär så långt?"
"Nej, jag menar att jag sköt med gevär en hare på hundra meter."
"Jaså? Finns det så stora harar?"
"Nej! Jag sköt på hundra meter en hare med gevär."
"Då hade du tur att inte haren sköt först!"

Anti

Förlåt för dålig update. Hade inte ork att sitta vid datorn alls igår. Det blev en slappardag i soffan med sambon och katten! Wipeout och Sanningens ögonblick på kvällen och efter det blev det film! Vill ha en sådan dag idag med. Är inte alls sugen på att jobba. Varför skall vissa dagar kännas så jobbiga? Vill bara lägga mig o dra täcket över huvudet. Vakna upp när det är sommar igen. Har inte lust att göra nåt idag. Mår inte bra.

Och självklart har jag ju mycket bokningar. En i Borghamn vid 13, en i Motala vid 17 och en till i Borghamn vid 20. Känns ju sådär alltså. Usch.. Hade hoppats på att vara glad o positiv efter lite ledighet. Men icke..  Cat är anti-allt just nu. =(

Well.. Ska väl ta en dusch o göra mig klar. Ut o slava lite igen. =/
Ha en fin dag allihopa!En tonårstjej extraknäckte som prostituerad på en illegal bordell, 

men av förklarliga skäl hade hon inte berättat det för sin familj.

En dag gjorde polisen en razzia på bordellen och alla prostituerade beordrades

att ställa sej på rad utanför byggnaden. 

Just då kom tonårstjejens mormor förbi och fick syn på barnbarnet.


- Vad gör ni? frågade hon.
- Vi väntar på att få gratis apelsiner, ljög tonårstjejen.

Så mormor ställde sej också där.


En av poliserna gick runt och frågade ut dom prostituerade

 och till slut kom han längst bak i kön där mormor stod. 

Han frågade henne med avsmak: 

- Men du är ju så gammal, hur fungerar det?
- Inga problem, svarade mormor. 

Jag tar ut löständerna och så suger jag ut all den goda saften.


Earth Hour..

Äntligen är dagens arbetspass över. Fy sjutton så jobbigt det var. Hann inte käka frukost innan jag stack, o hann inte käka mellan mina 2 demos heller. =( Så var lite snurrig i bollen i slutet där. Nu har magen iaf fått mat och jag är äntligen hemma o kopplar av! Nu skiter jag i allt vad jobb heter. Skall inte logga in o kolla schemat förän på måndag morgon!

Ikväll blir det att släcka ner här vid 20.30. Och tända massa värmeljus! =) Mysigt sånt där, och sen att det är för ett bra ändamål också.. Det gillar jag!! =) Skall ni medverka i Earth Hour? Kom igen nu allihopa! Inte för att det kommer göra nån skillnad egentligen, men det är ju en bra grej.. att visa att man bryr sig om planeten! =)

Får se vad vi hittar på för övrigt ikväll. Blir nog lugnt tror jag. Är jättetrött. Knöla ner mig i det extremt lilla badkaret o slöa lite kanske! Ett glas vin o massa levande ljus! Så får det nog bli! =)

Ha en underbar lördagkväll mina vänner!


Frost i musen...

Usch! Det toksnöar här. =/ Har snöat hela dagen och så är det varmt på samma gång, så det är sånt där mysigt blaskhelvete! Kom inte ut på stora vägen när jag skulle åka från kunderna förut. Mannen i huset fick skotta åt mig o hälla ut grus samt putta på bilfan. Efter ca 10 minuter kom jag ut.. Tack o lov så blev min 20-demo ombokad. Skulle till Borghamn och vägen dit är tydligen inge vidare.. Väldigt olycksdrabbad väg. Så..det var ju skönt att slippa det med tanke på vädret. =)

En ledig fredagkväll är aldrig fel! Och imorgon är det jobb fram till 16 ungefär, sen ledigt resten av helgen!! Yeah! =) Känns hur bra som helst!

Hoppas ni får en supertrevlig kväll! =)Det var midsommar och Kerstin var på dans, då hon träffade en riktig charmör. De dansade inte länge innan det började hetta till, och det slutade inte bättre än att de hamnade i skogen...
Då tyckte Kerstin att det var lite pinsamt det här, för hon visste ju inte vad hennes "charmör" hette. Så hon frågade honom och han svarade att han hette Frost, och Kerstin började gapskratta. Frost, han blev ju lite fundersam, så han frågade vad Kerstin skrattade så mycket åt.
- Ja, inte trodde jag att jag skulle få frost i musen på midsommar!

Torsdag

Leveransen gick bra. Och nu har jag vart o hämtat en ny maskin! Försökte tidigarelägga min 20-demo eftersom 17-demon blev avbokad. Men det gick inte.. Så jag får gå här o lalla o bara vänta på att börja jobba. Segt! Men snart är det helg så jag står ut! Tänker bara på hur skönt det skall bli att va ledig en hel dag o inte göra ett skit. =P

Underbart väder idag med! Var nere på gräsmattan en sväng med katten förut. Han blev riktigt lycklig! Så kul att se honom glad! Min lilla bebis! =)

Well...I give up! Har inte ett enda vettigt ord att skriva. Återkommer när min hjärna vill arbeta igen!
Ha en trevlig kväll gott folk!FRÅGA: Kan jag genom att göra sit-ups få min mage lite mindre?
SVAR: Definitivt inte! När du tränar en muskel, blir den större. Därför bör du inte göra sit-ups, såvida du inte strävar efter att ha en stor mage.

FRÅGA: Är simning bra för figuren?
SVAR: Tja, se på valarna...

FRÅGA: Jag har hört att idrott är bra för hjärtat och kan förlänga livet, stämmer det?
SVAR: Ditt hjärta är programmerat till att slå ett visst antal slag under livet. Kasta inte bort dem på träning! Genom träning slår hjärtat snabbare, och du förkortar livet! Vill du leva längre? Ta dig en tupplur!

FRÅGA: Borde jag skära ner på måltider innehållande kött, och äta mer frukt och grönsaker?
SVAR: Vad äter en ko? Gräs. Och vad är det? Grönfoder. Så en biff är inte något annat än ett effektivt sätt att äta grönsaker på. Ät kyckling, och få i dig majs! En fläskkotlett kan ge dig 100% av rekommenderat dagligt intag av grönsaker!

FRÅGA: Borde jag minska på mängden alkohol?
SVAR: Nej, tvärtom. Vin är gjort av frukt. Brännvin är destillerat vin. Det betyder att de tar bort vattnet ur frukten, och så får du ändå mer av det goda, sunda innehållet. Öl görs av sädesslag, det säger allt.

FRÅGA: Är choklad osunt?
SVAR: Är du tokig? Kakaobönor=bönor och bönor, linser o dyl är vansinnigt nyttigt, vet alla, eller hur?

FRÅGA: Är det viktigt att vara i god form?
SVAR: Rund är en form, så god som någon!

Jobb vs Dildon Sven!

Dagen blev inte alls som jag tänkt mig! =P Körde min 13-demo och kom hem strax efter 16. Sen blev det ombok på min 17-demo. Och 20-demon blev tidigarelagd. Så åkte dit vid 17.15 ungefär. Kortaste demon jag gjort nånsin. Hann bara gå igenom lite ur en pärm innan jag vart "utslängd".. Haha! =P De blev lite sura, för de trodde att det var en tjänst vi sålde o inte maskinen.. Så de var inte alls intresserade av att se demon. De vet inte vad de gick miste om! ;) Muahaha!

Så jag har haft en helt fantastisk dag idag! =D Imorgon vid 13 skall jag leverera maskin! Och sen jobb på eftermiddagen. Ledigt lördag eftermiddag och hela söndagen! Det är så underbart att ha ledighet att se fram emot! Yeah!! Känner mig riktigt positiv just nu! =)


Fullt ös..

Idag är en hemsk dag. Har fullt upp hela dagen. Börjar klockan 13.00. Skall ut i skogarna igen. Sen klockan 17 i Vadstena. Och sen klockan 20 i Motala. Gaaahh!! Det känns liiite jobbigt måste jag erkänna. Och mellan jobbpassen ska jag försöka hinna till Borensberg o köpa kattmat också.. Stress stress stress!

Well.. Ska försöka hinna med att sitta här lite ikväll iaf! Om jag inte är alltför trött när jag kommer hem vill säga. Vi får se helt enkelt! =) Som den sanna datanörd jag är så hamnar jag säkert i denna stolen när jag kommer hem! ;)

Dags för mig att göra mig klar här och sedan sticka iväg.
Ha nu en helt fantastisk dag allihopa!Lite onödigt vetande:

1. Fjärilar smakar med fötterna.
2. En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.
3. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
4. Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
5. Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.
6. Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.
7. Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.
8. Inget ord i det engelska språket rimmar med "month".
9. Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa.
10. Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.
11. Alla isbjörnar är vänsterhänta.
12. En struts öga är större än dess hjärna.
13. Kackerlackan har en otrolig överlevnadsförmåga. Även om den mister huvudet kan den leva i flera veckor - tills den dör av svält.
14. En krokodil kan inte sticka ut tungan.
15. Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
16. Hajen är den enda fisken som kan blinka med båda ögonen.
17. Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna.
18. Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta.
19. Noshörningens horn består av sammanpressat hår.
20. Serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av att han inte har några byxor.
21. Det vanligaste namnet i Sverige är Maria Johansson.
22. Jordnötter är en av beståndsdelarna i dynamit.
23. Vi föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid sex års ålder.
24. Greklands nationalsång har 158 verser. Ingen har hittills lärt sig alla verserna utantill.
25. En guldfisk kommer bara ihåg de tre senaste sekunderna i sitt liv.
26. Det var en dansk som uppfann inbrottsalarmet, men tyvärr blev det stulet innan han hann ta patent på det.
27. I vartenda avsnitt av TV-serien Seinfeld kan man se något med Stålmannen på.
28. Piloter, som i nödsituationer skjuter ut sig med katapultstol, får varaktiga men av detta. De blir 3 cm kortare varje gång de gör det. I regel får de därför bara göra det två gånger.
29. Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen.
30. Internet består till 61% av porr.

Suck!

Vad är det frågan om? Det var ju så härligt vårväder. Och igår kväll började det snöa som fasen här och nu är det helt vitt ute. Jag blir så trött på det. Och självklart är det små skogsvägar som gäller ikväll.. Klockan 20. Det är också så tröttsamt. Gå hela dagen o vänta på att börja jobba. =/ Men men, skall sluta gnälla! =) Bara jag kommer hem innan Lost börjar så är jag nöjd! =D Veckans höjdpunkt! ;)

Skall fortsätta städningen som jag påbörjade igår. Hann bara dammsuga, så skall torka golven idag tänkte jag! Skönt att komma hem ikväll o allt är rent o fint! Blir så mycket trevligare då!Fröken till Olle:
"Olle, kan du läsa upp stycket?"
"Goethe var en stor poet..."
"Nej, oe uttalas ö."
"Göte var en stor pöt..."Ett medelålders gift par gör sej i ordning för att gå till sängs. Frun ställer sej naken framför den stora spegeln i sovrummet.

- Älskling, säger hon, jag ser en gammal kvinna i spegeln. Ansiktet är rynkigt, brösten hänger nästan till midjan, och min rumpa säckar en kilometer. Jag har feta ben och armarna är sladdriga.

Hon vänder sej till sin man och säger:

- Säg nåt positivt, så jag mår bättre!

Han tänker allvarligt en stund och så säger han:

- Det är i alla fall inget fel på din syn!


Ego?!

Det blev inget läsande igår. Jag tvärslocknade i soffan. Och min stackars sambo fick stryk av mig. =/ Jag hade visst sparkat honom i ansiktet i sömnen. Men som tur är så sitter allt där det skall, så ingen större skada skedd! Jag är för jävlig när jag sover.. Inte första gången jag slår/sparkar honom. När vi precis träffats slog jag till honom 4 gånger i bakhuvudet. Han vaknade o undrade vad fan som hände. Vände sig mot mig o såg att jag sov.. Då tar jag ett grepp om hans käraste kroppsdel o klämmer till.. WTF??!! Undrar vad jag drömde då. =/ Var ingen fara den gången heller.. Apparaten funkar som den skall! ;)

Vissa av er vill att jag blir bättre på att lägga ut bilder. Så jag ska försöka göra det lite oftare.. Har kikat igenom min andra dator o hittade lite gamla bilder från Lanzarote bland annat..
Träffade en trevlig polis där.. Haha! Och nej, han satte mig inte i finkan!


Denna bild är tagen i Trollhättan när vi va o hälsade på min bästa vän!! =)
Jaa, jag älskar min döskallebandana! =P

Nääe hörni, nu skall jag ta ett varv med kirbyn här innan det är dags att dra ut i skogarna o vela igen! Ha en underbar dag! Höres ikväll!

Den mänskliga hjärnan.

Suck! Det har snöat här hela dagen. Dock lägger det sig inte, tack o lov! =) Dagens jobb avklarat, och nu väntar jag på att wipeout skall börja! Har huvudvärk idag igen, riktigt jobbigt. =( Hur kan man ha ont nånstans där det inte finns något?

Och vet ni vad.. En av mina absoluta favoritbloggare har citerat mitt inlägg "Lite tankar!". Jättekul att se det Bastardo! =) Känns väldigt roligt att någon mer än jag känner så! =D

Skall snart hoppa in i duschen och sen käka lite! Och om jag har ork senare så blir det att läsa lite i en bok jag lånat av grannen. "Den mänskliga hjärnan - en upptäcksfärd" av Gunilla Ladberg. Den verkar intressant! =)Här kommer lite statistik med som Susanne tipsade mig om! Tack vännen! =D

Statistik om kroppen:
- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen
- människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt
- längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme gånger 3
- lårbenet är lika hård som cement
- kvinnans hjärta slår snabbare än mannens
- på varje fot har vi runt tusen miljarder bakterier
- kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen
- vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står.
-Kvinnor har redan läst färdigt denna text.
-Männen tittar fortfarande på sin tumme.

Natti!

Den här historien handlar om fyra personer. De kallades: Alla, Någon, Vem-som-helst och Ingen. Ett arbete skulle utföras och alla trodde att någon skulle göra det. Vem-som-helst hade kunnat göra det, men Ingen gjorde det. Någon blev arg därför att det var Allas uppgift. Alla trodde att Vem-som-helst kunde göra det, men Ingen insåg att Alla skulle strunta i det. Det hela slutade med att Alla skyllde på Någon, när Ingen gjorde vad Vem-som-helst kunde ha gjort!

Ledig lördag! =)

Jag orkade inte sätta mig vid datorn igår när jag kom hem. Var hemma vid halv 9 ungefär. Åkte och hämtade lite grejer som jag beställt hos en vän till chefen efter min sista demo. Och var helt slut och fel i skallen när jag kom hem. Mådde lite skumt på demon. Fick världens blodtrycksfall och höll på att ramla ihop hos kunden. Och efter det var jag snurrig hur länge som helst och huvudet dunkade på helt sanslöst mycket. =( Var skitjobbigt att köra hem.. Såg dubbelt. Men hem kom jag iaf!

Satt o kikade igenom min andra dator o hittade lite gamla bilder! =P
Fick ju önskemål om fler bilder i bloggen.. Här är 2 iaf..Jag är expert på att göra fula miner och räcka ut tungan på foton! =D

Skulle jobbat vid 10 idag, men kunden bad att få boka om till en annan dag. Så idag är jag ledig! Och vädret är helt fantastiskt här! Vetisjutton vad jag ska hitta på idag. Och det känns helt underbart.. Bara ta dagen som den kommer!

Vad skall ni hitta på idag?

Underbara fredag!

Helg igen.. Alltid lika underbart. Jobbar dock hela helgen. Idag slutar jag vid 19 och det känns helt okej faktiskt. Börjar om en timma, så skall snart ta och fixa iordning mig lite. Kamma ur knullrufsen och sätta på mig ansiktet samt lite kläder! =P

Skönt att ha kvällen ledig! Får se vad för tokigheter som hittas på då! Bio kanske.. Jag har inte vart på bio på säkert 10 år. Har oturen att alltid få nån störande jäkel framför mig. Nån som sitter och prasslar, gungar med huvudet eller så.. Hjälper ju inte om man sitter o sparkar på den personens ryggstöd.. Vissa fattar verkligen ingenting. Men skulle va kul att gå o se någon bra film iaf! Fast å andra sidan har vi ju bio hemma. Projektor och 79" duk.. =)

Dags att klunka i mig lite mer kaffe och jobba lite på datorn!
Ha en underbar dag, vi hörs ikväll!En obducent hade en grupp nya elever uppställda framför en avliden uteliggare.
- Det är framför allt två saker ni måste lära er. För det första. Inget får äckla er.
Han stoppade in fingret i röven på den döde, och sög sen på fingret! Efter en viss tvekan gjorde studenterna samma sak.
- Det andra ni VERKLIGEN behöver lära er är uppmärksamhet. Det var pekfingret i röven och långfingret jag sög på...

Min hjärna kommer snart att explodera..

Underbara älskade sol! Idag är det riktigt varmt här! Så skall man jobba i eftermiddag. =/ Men ska väl inte klaga, är ju bara 2 timmars arbete ungefär. Plus lite på datorn innan klockan fyra, så det får väl gå! =)

Jag är uttråkad..
Vad ska man göra med sitt liv? Vill göra något nytt, något vettigt som jag har nytta av i framtiden. Och som jag mår bra av och trivs med! Men jag har inte en aning om vad.. Eller, egentligen vet jag ju vad jag vill göra. Men det är samtidigt svårt.. Lämna allt man har, åka nånstans och hjälpa djur och människor. Det skulle vara ett underbart liv. Slippa allt materiellt som egentligen inte är nånting värt. Men frågan är.. Vågar man ta det steget?
Jag är jäkligt kluven! =P

Återigen så vill inte skallen samarbeta med mig. Så jag ger upp! Har såå mycket tankar att skriva ner, men när jag börjar skriva så blir det blahaa av alltihop..
Nån som känner igen sig?Tänk på detta hörni!

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.
3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.
4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
5) Under ett år skakar du hand med minst 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
6) Under ett år skakar du hand med minst 26 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.
8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.
9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.
10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.
11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.
12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

That style is my style!

Åhh! Det är så underbart väder ju! Jag o gubben min satt ute på balkongen en stund förut. Solen värmer riktigt bra! Snälla säg nu att våren är här för att stanna!! Humöret är verkligen på topp, trots ett dunkande huvud! Och det är ju faktiskt helt underbart! Humöret alltså...inte dunkande huvud. =P

Skönt att bilen är fixad nu! Gick på 1800:-. Känns som det är ganska billigt?! =) Och lönen som kom igår var bättre än jag väntat mig! Riktigt kul. Firade det och lill-lördagen med att köpa lite öl till mig och gubben min! Jag jobbar förmodligen i helgen, så jag kör min helg idag! ;) Blir dock lugnt ändå.. Jobbar ju imorgon och måste köra bil. Skönt det iofs, slipper ju må dåligt imorgon!An Arab was interviewed at US Embassy.
Consul: Your name, please?
Arab: SUAD SHAMIKH.
Consul: Sex?
Arab: 6 times a week.
Consul: I mean, male or female?
Arab: Both male and female. Sometimes even camel.
Consul: Holy cow!
Arab: Yes, cows and dogs, too.
Consul: Man, isn´t that hostile?
Arab: Horsestyle, doggystyle, any style!
Consul: Oh, dear!
Arab: Deer? No deer! They run fast.

Tingeling

Det är helt underbart att komma upp i tid!
Är iofs jättetrött, bara sovit 4 timmar inatt. Men det skiter jag i!
Solen skiner och humöret är på topp!
Bilen är inlämnad på service och blir klar i eftermiddag nångång.
Servicesnubben ringde nu o sa att den var klar.. Så snart blir det en promenad!

Är ganska tom i skallen.. Inga vettiga saker att skriva direkt.. =P
Var är min inspiration?? Poff...borta!
Medan jag letar efter den så njuter jag av denna låten:Den är ju bara såå skön! Yeah! That's Catstyle.. Fullt ös! ;)

Lost or what?

Nu är det bara 20 minuter kvar... =D Jag är sååå glad!
Älskade LOST.... Skall ni se det?? =)

Blir att kika på det, sen sova! Vi skall ju upp senast klockan 6 imorgon. =/
Skönt det med iofs. Har vart pigg o aktiv idag! Känns riktigt skönt faktiskt!
Istället för att sova göörlänge o va helt fucked up resten av dagen.. =P
Skall bli underbart att slänga mig i soffan nu o bara njuta kan jag säga!

Ha en tokbra kväll hörni!
Nu blir det Xbox med gubben o grannen tills Lost börjar! =)Kvinnan till mannen efter samlaget:
- Åh älskling! Vad skönt det var att älska med knottriga kondomer.
Mannen:
- De är inte knottriga. Det är du som är så fruktansvärt ful att jag får gåshud på kuken!

Våååår!?!

Det gick bra på studiebesöket idag.. Men vet inte hur han skall göra ännu..
Utbildningen håller på i nästan 1 år.. Och det sabbar ju våra flyttplaner ganska rejält.
Well..vi får se vad han bestämmer sig för.

Nu skall vi snart åka o tvätta bilen. Passa på när det är fint väder! =D
Åhhh va glad jag blir av solen! Hoppas nu att våren är här för att stanna!
I eftermiddag är det jobb som gäller igen! Börjar vid 17.
Skönt med lugna dagar, men ändå kul att jobba lite! Komma iväg en sväng.

Måste ju passa på att gratta min underbara vän Susanne också som fyller år idag!
Stort grattis till dig gumman!!! =)

Njut av dagen allihopa!


Ballar av stål!

Det var en äkta demo idag! Riktigt skönt att få jobba lite! =)
Åkte o mötte upp min kära sambo efter jobbet. Han var i Borenshult hos sin plastfar o mekade bil.
Så jag åkte dit o sa hej, sen en sväng till Maxi o handlade lite!

Imorgon ska vi upp tidigt som sagt.. Så det blir en tidig kväll idag med!
Sitter o dricker lite varm choklad.. Det var inte igår kan jag säga. Riktigt smarrigt ju!
Ohhh...såg precis att Ballar av stål börjar snart.. Det måste jag självklart se!! =D
Så nu förflyttar jag mig till soffan! Ha en underbar kväll alllihopa!En man går fram till en kurvig snygging på ett varuhus.
- Ursäkta, jag har tappat bort min fru. Du har inte lust att prata lite med mig i några minuter?
Kvinnan blir förvånad.
- Varför? frågar hon.
- Jo, varje gång jag pratar med någon som har tuttar i klass med dina så hoppar skatan fram från ingenstans.

Ny vecka!

Igår kväll mötte vi upp svärmor o gick o käkade på en kinarestaurang!
Sen hem o kikade på Wipeout. Det är ju så sjukt kul! =)

Och imorgon...då är det en bra dag. Min favvoserie börjar igen..
Älskade underbara LOST. Som jag har längtat! =D

Imorgon skall jag följa med min käre sambo till Mjölby.
Han skall på studiebesök på nån lackerarutbildning och ville inte åka dit ensam.
Så jag får väl vara så vänlig o följa med den lille skäggtomten! =)
Skönt att komma upp tidigt också.
Onsdagen blir också tidig.. Klockan 07.00 skall vi lämna in S60:n på service.

Nu är det dags för lite mat här.. Sen kolla upp jobbet.. Fejk eller inte?
Ha en underbar måndag!

Rally-Cat?

Har kikat lite på Sveriges värsta bilförare.. Fasen så kul det är. =P
Jag vill också prova köra rally ju! Ser så roligt ut!
Får ta o köpa mig en rallybil sen när vi flyttar.. O gasa runt i skogarna!

Dagen blir lugn tror jag. Soffan ser så härlig ut! =P
Så det blir nog inte mycket gjort här inte. Inget jobb idag heller.
Nu skall jag ta en dusch till att börja med.
Sen kika runt lite hos er! Och ikväll är det Wipeout igen! =DGösta kommer in i badhuset och vrålar till Arne som står i duschen:
- Fan du runkar ju!
- I helvete heller, jag får väl tvätta kuken hur fort jag vill!

De tre orden!

Hej kära läsare!
Jag blir så trött.. Fejkbokningar hela tiden ju. Va fasen är detta?
2 fejkade idag med.. Whaaat? =O Så det blir inget jobb idag heller. =(

Får väl se vad som hittas på här idag.. Har inte en aning ännu.
Skall iaf börja med att käka lite, sen kanske ta ett varv med monstermaskinen!
Någon som skall se Melodiskandalen idag eller? =P
Nääe, fan va anti jag är.. Kanske finns nån bra låt.. Får se om jag ger det en till chans!Kvinnan, romatiskt till sin man:
- Åh älskling. Säg de tre orden som får mina fötter att lätta från marken.
- Häng dej kärringjävel, muttrar mannen.
En man sätter på en otroligt ful kvinna. Medan de ligger där säger kvinnan:
- Men du. visst finns det något vackert och värdefullt i mig trots allt?
Mannen:
- Jofan! Men jag tänker dra ut det snart.

Fredagens garv!

Det var som jag trodde... Den lilla satmaran hade lagt in fejkbokningar..
Jag är inte alls glad på henne.. Skall se om jag kan få tag på numret till puckot!
Ringa och härja lite.. =P

Jag är så trött idag. Kanske bra att jag fick lite ledigt.
Blir en powernap i soffan här snart. Bara en liiiten liiten stund! =P
Vad har ni för planer för kvällen?Badvakten till den blinda mannen:
- Du kan väl inte stå här och blåsa upp din barbara mitt på stranden?!
- Barbara? Fan... Då är det gummibåten jag har satt på hela vintern!En engelsk dam sitter på tåget i Skåne. Mittemot henne sitter en skånsk familj. Den engelska damen tittar på den lilla pojken och säger:
- Wath a handsome face...
Då säger mamman på bred skånska:
- Naej. Det vaaur noug min man som face...Och en liten historia om Sex också..

De flesta kallar sina hundar för Fido eller något annat vanligt hundnamn. Jag kallar min hund Sex. Sex har gjort bort mig ganska mycket. När jag skulle gå och lösa en tävlingslicens åt Sex sa jag åt kassören att jag ville ha en licens för Sex. Kassören sa:
- Det skulle jag också vilja ha!
- Men hon är en hund! sa jag.
Då sa kassören att han inte bryr sig om hur hon ser ut.
- Men du förstår inte... Jag har haft Sex sen jag var 9 år! sa jag.
- Du måste ha varit en ganska mogen kille! sa kassören.

När jag skulle gifta mig sa jag åt prästen att jag ville ha Sex i kyrkan. Han sa åt mig att vänta tills bröllopet var slut. Jag svarade:
- Men Sex har varit en stor del i mitt liv och hela min vardag kretsar runt Sex.
Han sa att han inte ville veta något om mitt privatliv och att han inte längre ville viga mig och min tjej. Jag sa:
- Alla släktingar och vänner vill ha Sex på bröllopet.

När jag och frun åkte på smekmånad tog jag hunden med mig. När vi tog in på ett hotell så jag åt receptionisten att jag ville ha ett rum åt mig och min fru, och ett extrarum åt Sex.
- Alla rum på hotellet är okej att ha sex i, sa receptionisten.
- Du förstår inte, sa jag, Sex håller mig vaken om natten.
- Mig med!

Igår smet Sex. Jag letade flera timmar efter henne. En polis kom och frågade vad jag gjorde kl. 4 på morgonen ute på stan.
- Jag letar efter Sex! sa jag förtvivlat.
Mitt fall tas upp i rätten nästa torsdag... Så, nu sitter jag i fängelse, är skild och har haft mycket mer problem med hunden än jag någonsin kunnat föreställa mig.

För någon dag sedan hade jag mitt första samtal med en psykolog. Hon frågade:
- Vad verkar vara problemet i ditt liv?
- Sex har varit min bästa vän hela livet och nu har hon lämnat mig.
Psykologen sa:
- Du, du måste förstå att sex inte är människans bästa vän, så ta och skaffa dig en hund!

Fredagen den 13:de

Jahopp...då var det återigen en otursdag som det sägs.. =P
Jag har iofs aldrig märkt av det faktiskt. Tänker inte på det heller direkt.
Är ni nojiga idag? =)

Väntar på samtal från vår controller här. Skall se om mina bokningar idag är fejk eller inte.
Är samma pucko som bokat dessa som fejkbokningen igår. Så vi får väl se!

Är helt kääär i den här..

Hå och hej med farbror Frej!

Då var dagens jobb avklarat! Skulle jobbat vid 8..
Men pga att det finns idioter i denna värld så blev det inte så.
Är en tjej på bokningsavdelningen som lagt in fejkbokningar..
Alltså.. Hon har lagt in en bokning utan att ha pratat med kunderna.. Daaah!
Hon är numera arbetslös! ;) Eller..fritidsforskare låter kanske bättre!

Hoppas ni har en trevlig kväll! =)Hej alla barn nu är det barnprogram,
titta nu här vad farbror frej tar fram:
En liten rulle och nu ska ni höra,
vad man med en liten rulle kan göra:
Sätt den i rumpan och tuta och kör,
så har vi gjort oss ett avgasrör.


Hej alla barn nu blir det barn program,
titta nu här vad farbror Frej tar fram:
CD och kaviar och nu ska ni höra,
vad man med kaviar och CD kan göra:
Kaviar på CD:n och tittelipom,
så har vi gjort oss en CD-ROM.


Hej alla barn nu blir det barnprogram,
titta nu här vad farbror Frej tar fram:
En liten klubba och nu ska ni höra,
vad man med sådana klubbor kan göra:
Slå dom i huvudet och dunkelidur,
så har vi gjort oss en skallfraktur!

Dagens garv?!

Nu kära vänner, skall ni få höra.
Vad man med en hårfön kan göra.
Sätt den för muffen och brumelibrus,
så har du fått dig en fladdermus!Den lille killen fick följa med pappan till badhuset och bada bastu. Bredvid dem på bänken satt en man som pojken studerade noga.
- Vilka stora fötter farbror har, sa pojken.
- Ja, lille vän. Det beror på att jag vandrat mycket i mina dar.
- Farbror har väldigt stora händer också.
- Det är inte så konstigt. Jag har arbetat och slitit hårt ända sedan ungdomen. Då får man stora händer.
Pojken satt tyst en stund. Sedan utbrast han:
- Men kissat kan farbror inte ha gjort mycket!

Rosor är röda..

...violer är blå.. Jag är dum i huvudet, men jag är glad ändå!

Har bara suttit i min underbara massagestol och lallat hela dagen.
Startade upp dator numero 2, så jag har dubbelnördat i ett par timmar här!
Det snöar ute..igen.. Suck! Men det är väl bara att gilla läget.

Idag fyller min pappa år! Så stooort grattis till honom! =D

Hittade ett coolt duschdraperi.. på CoolStuff.

Lite läskigt, men ändå tufft! =D

Om man brottas i underkläder i sand så löper man risk att få sand i underkläderna.. De ni!!
Jag är lite uttråkad.. =/

Onsdag..

Inga bokningar idag, men skall jobba lite på datorn..
För övrigt ska jag inte göra ett skit. Har en tuff helg framför mig, så jag får passa på att slöa idag!

Var ju iväg ute i skogarna o körde igår.. Klart som fan att det började snöa..
Precis när jag kör in på de små kassa vägarna så började det.
Kom iofs fram till kunden.. Och även hem.. fick dock köra väldigt sakta.

Sitter o slökikar på Youtube lite.. Har ni sett det här klippet?
Om inte så måååste ni kika på det! Helt sanslöst cool fågel! Check it out!! ;)


Och det här... Så sött! =P


Well...skall ta o sätta igång med jobbet nu, så jag kan koppla bort det helt sen! =D
Hörs lite senare!!

Groda någon?

Har röjt av lite i köket precis.. O gubben håller på med lite lunch..
Fyllda paprikor blir det.. Aldrig provat förut, så det blir spännande! =P
Skall sätta mig o jobba lite nu.. Måste få in mina namn.
Sen bär det av ut på småvägar i eftermiddag igen.. Wish me luck! ;)

Fortfarande lite febrig.. Men efter duschen mådde jag iaf lite bättre! Yeeyyh!
Så snart är jag nog back on track! =D
Ha en fin dag hörni! Vi hörs ikväll igen! =)En svensk man var på semester i nord-afrika,han gick in på en bar och såg till sin förvåning en stor groda sitta på bardisken. Efter ett par drinkar blev nyfikenheten för stor så han frågade barägaren vad det var för en groda.
-Det är en afrikansk kuk-sugar groda, svarade mannen.

-Vad är den så speciell för? frågade svensken
-Ta med den till toaletten en stund,så får du se, svarade afrikanen.

Det gjorde svensken och kom tillbaka svettig men nöjd efter tio minuter, -Jag vill köpa grodan, sa han, men ägaren ville inte sälja eftersom den var både sällsynt och svårfångad,många drinkar och allt högre bud senare blev köpet ändå uppgjort och svensken tog sin nya groda och gick.

När han kom hem ställde han grodan på diskbänken och tog sig en öl,hans fru som kom in i köket frågade förvånad -Vad i hela världen är det där ?

-Det är en afrikansk kuk-sugar groda, sade maken.
-Vad ska du med en sådan till? frågade hustrun.
-Den ska jag lära diska, svarade mannen, sen kan du dra åt helvete!

Söta lillkillen! <3

Burr... Jag fryser. =( Febern har inte försvunnit ännu..
Skönt att jag har en ganska lugn dag imorgon iaf.. Börjar vid 17.
Men förhoppningsvis är febern väck när jag vaknar! =D

Min gubbe fotade bebis lite när jag var på möte..
Här har ni några bilder! =D

Är han inte toksöt lillkillen? =)
Han håller koll minsann!

Nu ska jag slänga mig i soffan under en filt..
Hoppas ni nanar gott sen! Vi hörs imorgon! =)

Back in Motala!

Jahopp..då var man hemma igen.. Alltid lika tråkigt att åka ifrån mamma o pappa.
Lämnade Lilla Edet vid 8.20 ungefär o åkte till Borås på möte.
Sen hem till Motala.. Och har vart o handlat lite.
Vi har kanonväder här... Har ni det med? =)

Har ju fått två utmaningar med som jag tänkte ge mig på nu...
Den första är från Sandra..

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du? Cat
2. Ett ord på fyra bokstäver: Cool
3. Flicknamn: Caroline
4. Pojknamn: Carl
5. Yrke: CNC-operatör
6. Färg: Cerise
7. Klädesplagg: Cardigan
8. Mat: Ceasarsallad
9. Sak i badrummet: Citrustvål?
10. Plats/stad: Chicago
11. En orsak att vara sen: Cykel trasig? =P
12. Något man skriker: Caaaramba!
13. Film: Con Air
14. Något man dricker: Cider
15. Band: California Sunshine
16. Djur: Cat?
17. Gatunamn: Centralgatan
18. Bil: Citroën
19. Sång: Control Your Mind

Huuuah! Det gick! =)
Och nu till nästa utmaning som jag fått av Matilda..

Skriv ner 5 maträtter du INTE tycker om, för att sen se om någon annan gillar dem.

1. Blodpudding
2.
Korv med bröd
3. Kebabpizza
4. Kebabtallrik
5. Kassler

Såå...nu var det gjort.. =P
Ni som vill göra dem...gör det! ;)
Nu skall jag kika runt lite hos er och svara på kommentarer!!

Wipeout!

Idag mår jag skräp. Huvudvärk (läs bakfylla), feber och snuva.
Tänkte snart slänga mig i soffan igen i hopp om att snart må lite bättre.

Kikade faktiskt lite på Melodifestivalen. Mamma o pappa ville se det.
Men shit säger jag bara.. Vad var det för skräp?
Det var första och sista gången jag såg på det... =P Inte min grej riktigt.
Ikväll vid 20 så ska vi iaf se på Wipeout!! =)
Nån mer som skall se det?

Skall ta tag i kommentarer o allt så fort jag mår lite bättre!
Och även utmaningar jag fått!! Har ej glömt dem bara att jag är så långsam! =P


Clever Cat!

Jag är en jubelidiot.. Trodde inte mycket mer kunde bli fel än det som blev fel igår.
Men joho då! Det var visst en grej till som vart total katastrof..
Jag fick ett samtal för en timma sen från vår granne.. Han sa att vår balkongdörr stod vidöppen..
Whaaaat??!! var min första tanke.. Har vi haft inbrott eller? =O
Men sen kom jag på att jag min puckade virrpanna kanske kan ha glömt att stänga den ja.. Var ute på balkongen o ropade till gubben när han var nere i bilen..
Så jag måste missat att stänga den. =/ Riktigt smart Cat!!

Blir så trött på mig själv ibland. Vart har jag glömt min hjärna??
Om någon hittar den så kan ni väl vara så vänliga att säga till! =P
Ringde till svärmor direkt iaf.. O som tur var jobbade hon inte just då.
Så hon åkte o stängde dörren!!! Puuuh! Nu är allt som det ska igen..
Kul om inte grannen sett det.. Fatta va kallt det hade vart när vi kommer hem på måndag.

Nu kom min pappa o min gubbe tillbaka från Dalsland!
Så nu ska jag försöka berätta detta för min sambo på bästa sätt! Haha! =PEn dag kommer marcus hem från ostfabriken. Han berättar ångestfyllt för sin fru att han på senaste tiden känt en sjuklig lust att stoppa in sin snopp i ostklyvaren.
Hans fru blir givetvis chockad och föreslår att marcus borde uppsöka en sexterapeut för att prata om sina problem. marcus säger att han kommer skämmas för mycket om han går till en sexterapeut och bestämmer sig för att ta tag i problemet på egen hand.
Ett par veckor senare kommer han hem likblek i ansiktet.

- Vad är det för fel? frågar hans fru.

- Minns du att jag berättade om min lust att stoppa in min snopp i ostklyvaren?

- Nä, marcus, det har du väl ändå inte gjort!?! svarar frun förskräckt.

- Jo, det har jag.

- Men herregud marcus! Vad hände?

- Både hon och jag fick sparken..

En jävligt förbannad Cat!

Jag vet inte om det är ett skämt eller om det är allvar..
Men jag är TOKFÖRBANNAD nu.. Även om det är ett skämt så är det definitivt INTE kul.
Kolla HÄR så får ni se... Vill inte länka till det sjuka inlägget egentligen...men gör det ändå..För att visa er alla vilka känslokalla människor det finns på denna jord.. USCH säger jag bara.

Hur tänker man när man skriver så? Det är inte kul.. Det är enbart SJUKT!
Jag blir så jävla arg och ledsen.. Vadå djuren känner ingenting?? Hallå...tänk efter för fan.. Klart de känner nånting.. Hur skulle du (fröken pornie, som du kallar dig) känna om någon slet skinnet av dig för att göra en jävla jacka?
Sen är inte jag emot dem som äter kött.. Allt är upp till var och en.. Även om folk väljer att bära päls så flyger inte jag på dem för det.. Men propagerar man för det på detta viset.. Då är man fan inte normal..Eller vad tycker ni??

Bäst att jag går och lägger mig.. Innan jag blir för tokig här.. =(
Återkommer till er imorgon mina vänner!
Sov så gott!

Vilken dag!

Vi kom inte iväg vid 9, så det blev ingen McD frukost.. =P
Precis när vi skulle gå ner till bilen så spyr katten i sin transportbur..
Så det var bara att gå in i lägenheten igen o torka spya..
Slängde in en ny filt i transportburen o stack iväg!

GPS:en ville att vi skulle åka över Skövde så vi gjorde som den ville.
Körde ett par mil och känner att det luktar bajs i bilen.. =/
Gubben vänder sig om och ser att kattstackarn har skitit i buren..
Han brukar alltid säga till innan så vi hinner stanna o ta ut honom så han får gå på lådan.
Plus att vi alltid försöker få honom att gå på lådan innan vi åker iväg..
Men antar att det vart ganska akut.. Stackars lillkillen, hans mage är ju inte helt bra tyvärr. =(
Medan vi kastade bajset och gjorde rent filten så fick han gå på lådan.. då pissade han!
Tack o lov att han inte gjorde det i buren iaf!

Stannade till i Skara o käkade lite.
När vi skulle vidare därifrån så lurade GPS:en iväg oss på massa knasvägar..
Har aldrig åkt på de vägarna förut, och vill inte göra det igen heller..
Riktigt små och dåliga var de.. Men men! Vi kom ju fram iaf! =D

Har käkat lite gott med mor o far och snart blir det lite filmtittande! =)
Så mysigt att vara här igen! Och katten är överlycklig.. Han trivs så bra här!

Jag skall försöka vara aktiv här under helgen, men vet inte ännu hur mycket jobb det blir.
Och imorgon skall gubben min o pappa till huset i Dalsland o hämta lite ved o greja!

Hoppas ni har en jättebra fredagkväll!
Vad hittar ni på? =)

Yeeeyh! =)

Puuuh! Är klar med tvätten! =) Så nu är det bara lite packning kvar..
Sen drar vi tidigt imorgon!! =D Bye bye Motala!!!
Skall hinna ta en McD frukost tänkte vi...Älskar deras McToast utan skinka!!! =)

Well... Kommer vi iväg när vi tänkt.. Vid 9-tiden så är vi framme ca klockan 13..
Och då återkommer jag!! Fick inte tag på nån dator.. =P Så får likförbannat låna gubbens.. Eller pappas. Det löser sig...sa gubben som sket i badkaret!

Nu säger jag natti!
Sov så gott!

Hey!

Förlåt för kass uppdatering idag.. Vi håller på o tvättar o fixar.
Och snart skall jag åka o jobba. Blir att spendera hela kvällen i Vadstena.
Imorgon bär det av. Måste till Borensberg innan och köpa kattmat, så får gå upp tidigt så vi hinner med allt. Skall glida Smart ner till mina föräldrar.. =P Undrar va katten tycker om det.. Han älskar att åka i S60:n.. Corsan tycker han inte om någe vidare..=P

Well..det är bäst jag sätter fart här nu.
Jag kommer hem sent, men då skall jag hälsa på inne hos er alla samt svara på era kommentarer!
Ha en tokbra torsdag!

Cattastrof!

Min sambo är så underbar! Nu håller han på o fixar mat här igen! =)
Vad skulle jag göra utan den skäggige mannen? Svälta förmodligen..=P
Jag är som många av er säkert redan vet en total "Cattastrof" i köket.
Har inget intresse för matlagning. Men gubben har ju det och duktig är han dessutom! =)

Imorgon är det äntligen lite jobb igen.. Har saknat det faktiskt.. =)
Sen får vi väl se hur mycket jobbande det blir i helgen.
Åker iaf till mina föräldrar på fredagen, nu är det bestämt!
Och innan dess skulle jag vilja ha tag på en billig laptop.. Vill ha en egen istället för att låna gubbens hela tiden.
Så nu skall jag ta o kika runt lite på blocket m.m..! =)En kvinna kommer in i klubbhuset efter en genomförd golfrunda och verkar vara helt ur humör. En gentleman i klubbhuset vill vara artig och frågar hur det har gått.
- Uruselt, svarade kvinnan. Men det beror nog på att jag blev getingstucken mellan första och andra hålet.
- Aj fan, svarade mannen, där som är så jävla svårt att få plåstret att fästa också...

Sol!

Helt underbart väder idag!! Jag blir så lycklig när solen skiner!
Sitter o dricker lite kaffe här o ska ta en macka snart.
Sen blir det nog att gå ut en sväng i solen med katten!
Gäller ju att passa på när vädret är bra. Snart kommer det väl mer snö. =P

I helgen åker vi nog till mina föräldrar. Fredag till måndag..
Så är jag med på mötet i Borås på måndag förmiddag o sen bär det av till Motala igen.
Tror det blir så iaf! =)

Dags för macka, sen bus ute på gräsmattan! =)
Hoppas ni har det bra idag!

Jag vill bo i en... Ek?!

Har levererat maskin ikväll! =) Så helt utan jobb blev jag inte!
Skönt det. Behövde nog göra nåt. För jag är mycket gladare nu iaf!

Det kanske beror på en annan sak iofs..
Jag har något kul att se fram emot nu!!!!!! =)
Tack vare min söta svärmor! Hon har bokat en grej åt mig o gubben min!
På vår 4-årsdag i sommar. Vi skall... bamdabadam ...Bo i en ek!!!!
Haha! Jaa, det är sant.. Jag lovar! Kolla själva!Här skall vi tillbringa 4-årsdagen och natten! ;)
Riktigt häftigt alltså! Stugan är på ca 18 kvadrat.. Byggd 6,5 meter upp i trädet.. =P
Det finns mousserande vin när vi kommer dit.
Och så får man dra upp en frukostkorg i ett rep på morgonen!
Det skall bli skitkul! Man kan boka HÄR! =)

Skall ta o läsa era bloggar nu o svara på lite kommentarer! =)
Hoppas ni har en mysig kväll!

Tråk-tisdag!

Inte en enda bokning idag som sagt..
Men the big boss är påväg ner hit med en maskin till mig och lite papper.
Så blir ev en leverans idag iaf, om kunderna kan vill säga. Vi får se!

Jag är sjukt uttråkad.. Det måste hända nåt kul snart..
Vill göra något vettigt. Inte bara leva i den trista vardagen.
Jag vill ha något att se fram emot.. Men för tillfället finns det inget.
Skall ev ner till mina föräldrar till helgen, men det blir inte att umgås så mycket med dem.
Blir att jobba där nere.. Eller följa med mina gamla chefer ut på demo.
Kanske räcker iofs.. Att komma bort från Motala lite..

Skall vara lite social här.. Sambons kusin är på besök!
Vi hörs lite senare!Fru Göransson hade bekymmer.
- En ung man har flyttat in i våningen mitt emot, sa hon. Han står jämt i fönstret och hänger och tittar över hit. Vi måste skaffa gardiner till badrummet annars ser han mig när jag badar.
Göransson tittar upp från kvällstidningen.
- Låt honom titta du, sa han. Så skaffar han nog egna gardiner ska du se.

Jävla snö..

Det gick väl lite sisådär med jobbandet idag.. =/
Fick vända i Godegård.. Det snöade som fasen o vägarna var inte plogade.
Hade jag fortsatt så hade jag nog aldrig kommit fram idag ändå! =P

Imorgon har jag inget inbokat.. Så skall ta en rejäl sovmorgon! =D
Fy fan så lat o slö jag är.. Haha!

Nu är det soffan som gäller tror jag! Sen naaana! =)
Jag hoppas ni haft en trevlig kväll och att ni sover gott!


Här är söta bebis i somras!! =D

Fullt ös!

Jag är verkligen så värdelös på att få tummen ur arslet. =P
Jag blir bara sittande i denna förbaskade datastolen.
Har inte fått gjort speciellt mycket idag. Haha! Oväntat jag vet!
Nåja.. Har åtminstone lagt in lite namn, det är ju alltid något!

Shit vad mycket det snöar då. Är inte ett dugg sugen på att ge mig ut, men har inget val.
Får hoppas att väglaget är skapligt iaf så det inte tar alltför lång tid att åka till kund och hem.
Well, om jag skulle försöka dra ur den där jäkla tummen nu o göra lite nytta! ;)

Ha en tokbra eftermiddag och kväll mina vänner! =)Erik hade det lite besvärligt ibland, eftersom han stammade. En kväll följde han sin tjej Alice hem. De kom så långt att de hamnade i sängen och Alice drog Erik över sig och juckade.
- Ja... ja... har inget... gu... gu... gummi!
- Det gör inget, sa Alice. Säg till när det är dags för dig så knuffar jag bort dig.
Så körde de igång. När Erik kände att det var på gång sa han:
- N... n... n... n... nn... n... nyss!

Nämen hallå där! =)

Jag skulle ju åkt till Borås idag, men så blev det inte..
Ni förstår att denna lilla dam sov såå gott, så jag kom inte upp i tid!
Men som tur är så spelar det ingen större roll.
Det är mest för min egen skull som chefen tyckte jag skulle åka dit.
Och de kör ju möten där varje dag, så kan ta det när som! =)
Får se om det blir imorgon eventuellt. Behöver hämta en maskin också.

Nu började det snöa här.. Suck! Det räcker nu. Ge mig sommar och sol!
Men men...det börjar ju iaf närma sig sommaren!

Ikväll är det jobb som gäller. Långt ut i skogarna..
Börjar klockan 20, men skall försöka tidigarelägga den! Får hoppas att det går bra! =)
Känns som det blir så himlans sent annars. Har nästan en timmes bilfärd till stället.
Men vi får se sen när jag ringer kunderna! =)


Bild från i lördags när vi var i Varamon! Sorry för den dåliga kvaliten.. det är taget med mobil.
Men visst ser det lite härligt ut med solnedgången! Hade dock vart finare utan isen o snön! =P

Nääe, nu ska jag försöka ta tag i lite här hemma.
Hoppas ni har en fin dag allihopa! =)

I'm alive!

Nu är jag tillbaka igen! =)
Var inte hemma speciellt mycket igår. Jobbade mellan 10 och 14..
Stack hem o packade en väska...
Sen gick jag och gubben min ut till Varamon och mötte upp svärmor och en vän till henne!
Det blev lite grillning, snaps, whisky och öldrickande i solnedgången! Riktigt mysigt! =D

Efter det gick vi hem till svärmors vän o käkade igen! =) O slöglodde lite på Melodifestivalen..
Och efter det bar det av till grannen en sväng!
Kom hem ganska sent inatt.. Och dagen har spenderats i soffan!
Där kommer även kvällen att spenderas! Film o godis! =D

Imorgon bär det av till Borås. Skall på möte där.
Så det är upp tidigt som gäller imorgon. Usch!
Men kul att träffa lite andra säljare och peppa varann lite!

Nu skall vi äta lite tacos här. Sen blir det soffan! =P
Jag hoppas ni haft en trevlig helg allihopa!De fem hemligheterna för en kvinna att få ett förhållande att fungera

 1. Det är viktigt att hitta en man som hjälper till i hushållet, som lagar mat, städar och som har ett bra jobb.
2. Det är viktigt att hitta en man som kan få dig att skratta.
3. Det är viktigt att hitta en man du kan lita på, och som inte ljuger.
4. Det är viktigt att hitta en man som är bra i sängen och som älskar att ha sex med dig.
5. Det är viktigt att dessa fyra män inte känner varandra.