Workout!

Jo men varför inte..


Kommentarer
Postat av: Barnens Hjältar

Åh men hallå, äntligen är du tillbaka :-)

Du är saknad, lätt!!

2011-11-07 @ 19:39:42
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Sindarin

Hallå där... det var inte igår =)

Kram på sej

2011-11-08 @ 08:10:44
Postat av: Barnens Hjältar

Hahahaha

2011-11-08 @ 12:17:24
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Susanne

Haha förstod väl att du skulle gilla det... Och förstod väl att du skulle hitta denna oxå... ;)Och heeej som sagt var! Long time no see...

Har saknat dig med och våra tokigheter... Tänkte faktiskt på dig häromdagen... Allt bra med dig?! :) Då har du att göra här vill jag lova hihi...Kraam!!

2011-11-08 @ 19:42:59
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: Susanne

Haha det undrar jag med... Måste jue vara med närheten till den... Den har helt enkelt fått fnatt!Skickade efter dom från en sådan där sexsajt du vet... ;)Bara bra med mig med... Har varit in en sväng på sjukhus och jag var illa ute men det fixade sig... :) Använder inte msn mer än med mina päron så dom spar pengar för jag har bara mobiltelefon numera... Axeln vill jue fortfarande inte vara vid datorn så ofta... :PKraam vännen!!

2011-11-08 @ 19:55:23
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: Susanne

Jag har hittat ett Playboymått oxå men det är i USA och slutsålt just nu... :P Annars så har jag filurat på pipparkakorna eller dom med avbitna kroppsdelar... :)Jag höll på att dö utav för lågt kaliumvärde i blodet på grund utav att jag ätit lakritspulver... Det neutraliserar tydligen kalium, och det ska vara balans mellan det och natrium... Hamnade på hjärtintensiven eftersom hjärtat är en muskel och det var musklerna som det slog ut... Låg inne en vecka med dropp och hjärtmaskin sen fick jag koma hem med mediciner och gå och lämna blodprover... Fick lågt blodtryck av dom så jag svimmade här hemma... En kompis tyckte jag skulle ha hjälm på mig... :D (står massor i ett par inlägg om du vill och orkar läsa)Kraam!!

2011-11-08 @ 20:07:55
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: Blondiie

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNtligen är du tillbaka! Som jag saknat dig! massa kram

2011-11-08 @ 20:48:44
URL: http://blondiies.blogg.se/
Postat av: Susanne

Ja det är synd att dagarna blir så korta och att vintern är så lång... Det borde vara precis tvärsom jue... :)Tur att dom kunde luska ut vad det var som sagt var... och att det går att fixa... Nu är jag som ny igen så det är ingen fara... Men jag får aldrig mera äta lakrits... :P

Och det är heller ingen fara vännen! Be inte om ursäkt för att du har ett liv... Du skriver när du kan vill och orkar...Kraam!!

2011-11-14 @ 20:08:53
URL: http://zuzibuz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback