Elak dotter!

Jag är nog kanske inte den snällaste dottern.
Skickade över en bild till min mamma på min "nya tatuering"..Kollegan Victoria kluddade dit det o fotade, och detta enbart för att jag visste att min mamma skulle bli fullkomligt GALEN om jag verkligen tatuerat mig där! Haha! O mycket riktigt blev hon inte stolt över sin dotter, men jag kunde inte hålla mig för skratt speciellt länge.. Hade gärna lurat henne i ett par veckor eller så! =)Är det någon som är i närheten av Motala o kan hantera en skruvdragare, välkommen hit!
Jag blir galen! Skall få upp en ny gardinstång, går sådär. Jag vill en sak, skruvdragarn en annan tydligen. Baaah!

Well, ger väl upp det projektet för idag iaf. Känner att jag inte behöver fler irritationsmoment. Har vart arg o tjurig hela dagen. Vet inte varför, bara vart bitter o jävlig.
Känner mig lite tråkig mot Victoria, den stackarn har fått höra mig gnälla hela dagen.

Well, imorgon blir en bättre dag! Kan nog inte bli så mycket sämre iaf! Så nya tag då!
Och pooositivt tänkande! Yeah!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Härligt när det passar för man vet jue aldrig när man skickar efter... Och så var dom inte så där jobbigt låga i midjan heller så att man måste gå och dra i dom för att det känns som att dom ramlar utav en... :DÄr väl bäst att jag passar på och säger god natt då då... Själv så håller jag ställningarna i soffan en stund till... ;)Ja han ska inte tro att han kan komma här och leka med mig minsann... Men det vore bra och ha ett ansikte på han så att man vet vem man ska hålla sig undan... :PKraam på dig!!

2012-01-23 @ 21:27:19
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: kaffehörnan

Jag ska äta kinamat med en kompis idag

2012-01-24 @ 08:05:34
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Anonym

VECKANS BLOGG TÄVLING: http://eelin.se/2012/january/veckans-blogg.html#commentPUSS!

2012-01-24 @ 23:24:35
URL: http://HTTP://EELIN.SE
Postat av: Susanne

Haha ja jag skrattade gott åt det hela i alla fall... :)

Sådana måste du oxå ha tillsammans med leggingsen! In på Fitnessguru nu och shoppa loss med rabattkoden zuzibuz... ;)Hade mina under träningsbyxorna idag när jag var ute och promenixade... :PDet blev tyst från han nu som väl är... annars så får jag väl lov att slå ur underläge där det gör som ondast haha...Kraam vännen!!

2012-01-25 @ 19:43:21
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: Susanne

Det kanske är tur då att du inte har han hemma så ofta då då... ;) Skulle köpa mopp idag jag för jag är så trött på skurtrasa men då så fanns jue inte alla delar hemma... Så tur jag bara har mig själv här hemma... :DJaaa klart jag har snygga träningsbrallor... cammo vettu... :P Och våga vägra frysa lixom! Hade dubbla träningsjackor på mig oxå haha...Peppar peppar kanske inte värt att jag säger något för då så sätter han kanske fart igen med sitt tölande... :SKraam!

2012-01-25 @ 21:27:43
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: kaffehörnan

Jo ha ha den var bra den

Jo fy attan, har du provat de

2012-01-25 @ 21:43:13
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Susanne

Haha det ska märkas att han kommer hem med andra ord... Och så ser han till så att du inte glömmer bort han under tiden som han är borta när du får plocka i med alla hans saker... ;)Jag har flera par och de som jag kör med nu är i ett lite kraftigare tyg och tjockare... Har även en tunnare variant plus att jag har slitit ut två par oxå... :PTur att det inte är så kallt som det var förra vintern i alla fall! Och nu så är snart en vintermånad till ända till... Gött!! :)Det är nog bäst att jag fortsätter att träna med andra ord... Kraam!!

2012-01-25 @ 21:49:45
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: kaffehörnan

Hoppas du mår bra ikväll, har ätit ärtsoppa

2012-01-26 @ 17:47:48
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Slim

Jag ska nog skaffa en sån där tatuering på min penis.

2012-02-03 @ 15:08:27
URL: http://superslimline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback