Tvättstugan...

Snuttebubben har vart ledig idag, och har varit så duktig o tvättat hela förmiddagen, medan jag jobbade. Nu är snart vår tid slut, hade mellan 07.00 och 14.00. Men ska tvätta på lördag igen. Så med andra ord blir det en lugn fredagkväll iaf! =) Skönt det. Kanske skulle ta en sån där tvätt o röjar helg! Få lite fint här hemma! Har massa prylar som vi egentligen borde sätta ut på annons, finns ingen mening med att de ligger här o skräpar.

Har vart på Arbetsförmedlingen idag o träffat min arbetsförmedlare. Diskuterade flytten till Dalsland en hel del. Finns massa möjligheter. Flyttningsbidrag exempelvis.. Om någon av oss får jobb där uppe, så betalar AF en flyttfirma för att köra upp grejerna. Eller så betalar de 18,50:- per mil om man väljer att köra upp det själv! Bara hoppas någon av oss får jobb där uppe då! =) Skall börja söka lite. Finns dock inte så många just där huset ligger, men i Ed finns det lite mer! =)

Måla lite idag då kanske. Hjälpte Mickes kusin o hans tjej i sommar att måla deras hus. Och är pyttelite kvar att göra, så tänkte ev dra o göra det sen. E ju uppehåll idag, lika bra att passa på då. =)

Well...dags att plocka in lite shit i diskmaskinen!


// Cattitude!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback